belki ilginizi çeker
  1. · kız olsam orospu olurdum
gündem
  1. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  2. · ugg düşmanı ezik kızlar
  3. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  4. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  5. · giyotine yolladılar gitmedim
  6. · disko kralı
  7. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  8. · hayatın ne kadar ibne olduğunun anlaşıldığı anlar
  9. · türkiye nin kuzey ırak a girmesi

türkiye de orospu olmak  

1. (alpilan, 19.02.2009 15:47)
  2. zordur muhtemelen. ama orospulukla, modernizmi aynı kefeye koyup ortalığa tespitler saçmak daha zordur.

hani insan bir şeyler bilir de tespit yapar, bildiklerini belli bir şekle uydurup tezler üretir ama bunu göremiyoruz pek çok zaman.
    bak sana bir şey söyleyeyim: kurtuluş savaş halkın iradesiyle başlamadı.
    illa ki ülken için bir eşyler feda etmek istiyorsan, kafanda oluşturduğun dogmaları feda etmekle başla, gerisi gelir.
    (jarat, 19.02.2009 16:00)
  3. tuhaf bir yanılsamadır.orospu her yerde orospudur.dişisi ,erkeği,memleketi olmaz.aradığımız tek bir şey vardır bizim orospularda hayatın anlamını tüm gücüyle amında veya sikinde hissediyor mu ? hissetmiyor mu ? buna bakmak lazımdır.
    (nyksss, 19.02.2009 16:15)
  4. iyi para kazanma yöntemidir. muhafazakar bir ülke olmasından dolayı, özellikle gençlik yıllarında genç kızların sekse kapalı olması insanları kerhaneye, genel eve yönlendirir. bu şekilde orosbuluk dediğimiz mesleği icra eden insanlar iyi para kazanırlar. çünkü insanların en zayıf noktası zevkleridir. iyi bir orosbu saati 50-100 dolardan çalışabileceği gibi, 10 tl ye de bulunabilinir. yatılan yerden para kazalaan meslektir. ve iyiki vardır böyle bir kurum. yoksa kim kime saldıracağını bilemezdi.
    (absolutraspberri, 19.02.2009 16:20)
  5. türkiye'deki erkeklerin kız olması durumunda, nüfüsun %50'sinin içinde olacağı durum.

(bkz: kız olsam orospu olurdum)
    (gurugafa, 19.02.2009 16:25)
  6. insanların ilginç fikirlerinin olduğu bir konu türkiyede orospu olmak.
    mesela kimileri iyi para kazanırlar diye düşünebiliyor, yattıkları yerden kazanırlar hem de. vay be
    bu kadınlar hangi şartlar altında günde bilmem kaç erkekle birlikte olmak zorunda kalmış, bu erkeklerin ödedikleri paranın kaç kuruşu onalrın ellerine geçer diye dişünmeye hiç gerek duymuyorlar.

sonra bir başkası diyor ki modernizim adı altında orospuluk yapılıyor. ülkede benim amıma gelene kadar satılacak ne varsa dini kuvvetli hükümet yetkililerimiz satıyor zaten. ben de neden yapıyorlar diye düşünüyorlardım bizler orospu olmayalım diye galiba.
    (neva, 19.02.2009 16:40)
  7. amerika birleşik devletlerinde orospu olmak ile aynı şeydir. hatta bu iki ülkede de amerikan doları kullanılır bu iş için.
    (kutsal palamut, 19.02.2009 17:08)
  8. (yazarım çok can yakarım, 19.02.2009 17:09)
  9. çok zordur. adamı zikerler.
    (balan kudursun freud, 19.02.2009 17:45)
  10. (girişyıkımtelaş, 12.07.2009 17:45)
  11. her durumun, mesleğin ya da statünün 'türkiye'de ... olmak' diye kategorize edilmesi yıllardır bozulmayan bir gelenektir zaten. çoğu zaman bu ülkede yaşamanın ne kadar zor olduğunu gözler önüne sermekte ve bunun gibi incelemelerin yararlı olduğunu kanıtlamaktadır tamam ama orospu olmanın gereksiz ayrıntılar dışında ülkeden ülkeye ne kadar değişebileceğini merak etmekteyim. o yüzden hem bu tespit amaçlı başlığa hem de orospuluğun coğrafyaya göre değiştiğini düşünen zihniyete -rep veriyorum. acımam çok pis replerim.

orospuluk zor, kötü, pis, kaka bişey lan işte neyi sorguluyoruz. bu isyanımdan bu mesleği icra ettiğim ya da bir ara o semalarda bulunduğum falan gelmesin akıllara sakın. lütfen bak çok kırılırım.
    (o sözlük senin bu sözlük benim, 12.07.2009 17:48)
  12. (selçukdereliseninanannereli, 12.07.2009 17:54)
  13. çok kolaydır. yo yo yanlış anlamayın, ilk olarak olma aşamasından bahsediyorum. yoksa mesleği icra ederken çekilen sıkıntılar zordur heralde.

yıllarca emrah koş annenle münasebet kuruyorlar dedik ve güldük. aslında pek de gülecek bir şey yoktu, çünkü bu ülkede insanı çok rahat kötü yola düşürürler...

aile kızını küçük bir hatası yüzünden silmeye hemen hazırsa, çok kolay olunur evet. ya da ne bileyim paran yoksa, yardım gibi gösterirler verdikleri 3-5 lokmayı sana, peşinden de karşılığını beklerler. paranla ödeyemediğini başka türlü ödemeni beklerler, isterler. akraba bile kendi çıkarı için satıcılığa hazırdır.

bu sıkıntıları geçtim; diğer açıdan baktım olaya. öyle kolay ki birine orospu demek. diyelim ki bir erkekle elele gördü x kişisi sizi, senden âlâ kaşarı olmaz. namuslu bir türk kızıyken bile orospu muamelesi görürsün. çok kolaydır o damgayı yemek. hele de dulsanız, of off kaçın kurtulun derim.

bu ülkede kadın olarak yaşamak zor, özellikle de yalnızsanız kötü güçlere karşı...
    (nicke gerek yok bana ismimle hitap edebilirsin, 12.07.2009 18:03)
  14. yattığınız yerden para kazanırsınız o kesin
    (carlos jacques, 08.09.2009 02:25)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil