|
|
- an itibarıyla sadece bi hayvan. bundan böyle düşüncesiz, şerefsiz, haysiyetsiz bi köpek. maç bitti. benim girimin yazılış saatinden itibaren bu karşılaşma hakkında bişey yazmayacaksınız. istemiyorum. doğru olan bu çünkü. bunu unutmak. milli takım , oyuncular teknik direktör maç, hatta fubol hakkında bile yazı yazmayacaksınız lan. a milli takım, oyuncu ismi, maç ismi, turnuva ismi, kısacası futbolla ilgili ne kadar başlık varsa bunlara giri girine ben de bodoslama girerim.
yarın sabah itibarıyla kaç kişi yataktan mutsuz kalkacak? kaç insan birbiriyle "ah şu olmasaydı da bu şöyle olsaydı... aslında var ya normali" şeklinde yorumlarda bulanacak? herkes bütün gün yüzüne sığır asidi sürülmüş gibi dolanacak. gazetelere televizyonlara mesafeli yaklaşılacak falan filan işte uzatmıyorum.
bu sözlükte dün geceki maç konuşulmayacak. geçmişle yaşayan asalaklardan, eziklerden, itlerden olmayın. devamlı önünüze bakın. diğer sözlüklerde, gazetelerde, televizyonlarda, ne kadar iletişim aracı varsa artık orada gündemin ne olduğu beni ilgilendirmez. buranın gündemi dünkü maç olmayacak. çünkü ben varım. ve sizi uyardım. bunun doğru olmadığını söyledim. aynı şeyleri idiot gibi tekrarlamanızın manası yok. yorum da yapmayın lan, kimsiniz siz, unutun maçı filan, kendi işinize bakın.
bu uyarıma, tavsiyeme rağmen hala dünkü maçla ilgili giri girmeyi düşünen, hatta düşünmekle kalmayıp giren varsa, onun şerefini de haysiyetini de insanlığını da sorgulamam, direkt yok sayarım. insanının milletinin acısını tekrar tekrar gündeme getirerek katmerleyen itlerin bu sözlükte işi yok. kısa süreli de olsa milletçe buhrana girmemek için bunu yok sayıyor, unutuyor, bahsetmiyoruz. aksi takdirde sizde öyle derin delikler açılır ki, bu karşılaşmanın acısını arar olursunuz. yapmayın.
- (bkz: yardır)
- (bkz: thank you mario but princess is in another castle)
- (bkz: muppet show)
(bkz: kermit)
- aslı türkiye almanya maçı hakkında yazan tek yürek olmuş it sürüsüdür.
- an itibariyle hala bi hayvan."bu sözlükte dün geceki maç konuşulmayacak. geçmişle yaşayan asalaklardan, eziklerden, itlerden olmayın. devamlı önünüze bakın."
ingilizce tecümesi:
everything is something happened.
i don't want to see the back,i want to see the front(vamos, 30.06.2008 15:15 ~ 15:16)
- tahir efendi bana kelp demiş
iltifatı bu sözde zahirdir
malikî benim mezhebim zira
itikadımca kelp tahirdir
|