görseller
türk piramitleritürk piramitleri

belki ilginizi çeker
  1. · tümülüs
  2. · piramitleri yapan türklerin ilk tepkileri
gündem
  1. · yetenek sizsiniz türkiye
  2. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  3. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  4. · ezel
  5. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  6. · colin kazım richards
  7. · bir kadının bilmesi gerekenler
  8. · haramiler
  9. · sistit

türk piramitleri  

1. aslında uzaylıların yaptığı piramitlerdir.

(bkz: uzaylı türkler)
    (anthrax, 09.01.2008 21:34)
  2. mükemmel bir anket örneğini sözlük ahalisine sunmaktan onur duyarım:

(bkz: piramitleri yapan türklerin ilk tepkileri)

ufak yiğit özgür'lerimize başarılar dileriz.
    (power of the right, 09.01.2008 22:03)
  3. bu piramitler google earth verilerine göre eski çin hanedanı zamanının imparatorlarının mozoleleridir...
    (vikartindur, 09.01.2008 22:25)
  4. “türk ırkçıları arkeolojiye merak saldı kaçılın” demeyi gerektiren şeyler. youtubedaki videoyu izleyince düşündüm taşındım: ne içtilerse ben de aynısından istiyorum lan. türkler’in gizlenen tarihi varmış. bunun açığa çıkmasından korkuluyormuş. yani demek istiyorlar ki, sırf savaşçı, kodum mu oturtan bir millet pardon ırk değilmişiz, entelektüel derinliğimiz de varmış. o diğer aşağı ırklar uygarlık merdivenlerine agu derkene biz sıkılıp aşağı iniyormuşuz bir manada.

“vatandaş piramitine sahip çık” buyurmuş arkeoloji meraklısı ırkçılarımız. misal çinliler insafa gelip, bizden sakladıkları şanlı ve çok gelişmiş medeniyetimizin hazinelerini bize geri vermeye niyetlenseler, “alın bu piramitler itiniz olsun” mu diyecekler? ve dahi biz o –ne iti lan- ata yadigarı piramitleri alıp yurdumuza getirebilecek miyiz. fantastik yurdum insanlarının, “mısır piramitleri türkiye den kaçırılmış fikriniz nedir?” diye soran şakacı muhabirlere ciddi ciddi fikir beyan ettiğini düşününce işimiz zor gibi geliyor bana. sonunda piramitleri taşıyamayacağımızı idrak ettik diyelim. o zaman çin’in o bölgesini işgal etmemiz gerekecek. milliyetçi tosuncuklarımızı öncü birlik olarak gönderip kurtulalım pardon zafer kazanalım derim ben.

piramitlere ve diğer şeylere kavuştuk diyelim, sonra nolacak? örneğin abd’nin bir heyet gönderip,

“bambaşkaymışsınız hakkaten yüce ırkınızın önünde eğiliyoruz. daha önceki yamuklarımızı affedin. köpeğiniziz” deme ihtimali var mı?

insanlık tarihinin yeniden yazılması hususunda da üstün ırkımıza iş düşmekte. üstün ırk olmamızdan kelli, diğer uygarlık bozuntularıyla dalga geçmeliyiz. “bu denyo mısırlılarınki pek küçük. piramitleri yani. ehe hee” diye kayıt düşebiliriz.

post scriptum: piramitler gerçektir. 10 yıl kadar önce küçük, gözlüklü bir gizem meraklısı, esaslı bir daniken takipçisiyken haberdar olmuştum ilk defa. arşivimdeki bir dergiden alınma fotoğraflar, bu ırkçı arkadaşların powerpointte kullandıklarının birebir aynısı.bu fotoğraflardan söz konusu yapıların blok taştan değil, tümülüs stilinde topraktan yapıldığı anlaşılıyor.piramitler hakkında çok az bilgi var. çin hükümetinin kapalılık politikasının bir gereği bu. yani adamlar bir türkler’den değil tüm dünyadan gizliyorlar orada ne olduğunu. bu bağlamda türkler’in bunların yapımcısı olduklarını iddia etmek, son noktada uçuk.

gelen eleştiriler doğrultusunda edit: elde doğru dürüst bir veri yokken bu kadar kesin konuşmak uçukluk. yoksa "piramitler zinhar öntürkler'e ait değildir" diye birşey söylemek haddim ve niyetim değildir.
    (fantaghiro, 10.01.2008 07:24 ~ 08:57)
  5. dünyanın en büyük piramidinin bulunduğu bir coğrafyayı hangi zihniyet turizme kapatmak bir yana dursun yasak bölge ilan eder? üstelik iki üç değil, irili ufaklı bir sürü piramidin bulunduğu bir bölgeden bahsediyoruz... bu yapıtlar çin medeniyetine ait olsaydı eğer ki bunun böyle olmadığını kendileri araştırıp öğrenmiş olmalılar, tüm dünyaya duyurup övünmezler miydi? turizme açıp dünyanın her yerinden seferler düzenlemezler miydi. bağıra bağıra reklamını yapmazlar mıydı.

ama bunun yerine ne yapmış çekik gözlü süpersonik kardeşlerimiz? dağ görünümü versin, kimseler ne olduğunu anlayamasın diye topraktan yapılmış piramitlerin üzerine hızlı büyüyen ağaçlar dikmiş...

piramitleri hangi devletin yaptığının ne kadar önemi var kardeşim. kim yapmışsa yapmış. önemli olan dünya üzerinde yapılmış en büyük insan yapısı olması değil mi? yapım tekniğinin sorgulanması, araştırılması gerekirken üzerlerine ağaç dikip tarihi ve onca kültür zenginliğini yok etmek neden? içlerindeki mezarlarda bulunan hazineleri yavşakça almayı biliyosunuz ama dimi...

bu bir ırk meselesi değil, o piramitlerden de büyük bir insanlık ayıbıdır.

bi siktirin gidin ulan, bi siktirin gidin...
    (feseler, 30.08.2009 02:21 ~ 02:23)
  6. keops piramidinden iki kat daha büyük olan beyaz piramidin fotoğrafları...

(görsel: türk piramitleri/97477)
    (görsel: türk piramitleri/97478)
    (feseler, 30.08.2009 02:37)
  7. (bkz: tümülüs)
    (hikaru, 30.08.2009 03:01)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil