belki ilginizi çeker
  1. · starbucks
  2. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · uludağ sözlük
  2. · tunceli alevileri dinsizdir
  3. · yılmaz özdil
  4. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  5. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  6. · author gibi erkekler
  7. · günün tek cümlelik özeti
  8. · dhl
  9. · timid

türk kahvesi var mı  

1. beşiktaş iskelesi'ndeki çay bahçesi hariç şu ana kadar gittiğim hiçbir yerde olumsuz cevap almadığım sorudur. hayır, iş gereği bir sürü mekana giderim, bu soru da sipariş listemde ilk üçtedir, ona rağmen karşılaşmadım. amma çağdışı yerlerde takılıyormuşum yahu, utandım kendimden.
    (haşmet asilkan, 12.10.2007 18:27)
  2. türk kahvesi olmayan yerler de şikayet gelince hemen alıyorlar elektrikli cezveleri, yapıyorlar bir parmak köpüklü mekanik kahveyi..
    böylece türk kahvesi var oluyor.
    konunun bir başka boyutu: yapılması diğer kahvelere göre zor olduğu için de mekaniğe bağlamalarını da olağan karşılıyoruz. ama evde yine deköpüklü kahve yapmaya çalışıyoruz.
    (bambirella, 12.10.2007 19:12)
  3. bu kadar güzel, lezzetli bir kahvemiz varken starbucksların dörtbir yanımızı sardığı güzel memleketimizde artık doğal olarak ve de mecburen heryerde sormak zorunda kaldığımız soru.
    (quentin, 12.10.2007 22:35)
  4. "peki fal var mı?"sorusunu da arkasından çağrıştıran sorudur.fal ve kahve ayrılmaz ikilidir ki birçok cafe'de yapılan promosyonlar da(kahve alana fal bedava) bu tezi desteklemektedir.
    (hepböylebirnickimolsunistedim, 12.10.2007 22:56)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil