gündem
  1. · uludağ sözlük
  2. · sözlük yazarlarının dinlemekten bıkmadığı şarkılar
  3. · darwin i bitiren balık
  4. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  5. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  6. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  7. · prison brake
  8. · çaylak edilen bir arının psikolojisi
  9. · televizyonunu yeni açanlar

türk kızlarındaki efendi çocuk hastalığı  

1. olmayan bir hastalıktır. zira türk kızı piç adam tercihinde bulunur.

(bkz: kızların efendi adam yerine piç adam tercihi)
    (tuygun, 11.05.2009 22:30 ~ 22:30)
  2. büyük ölçüde türk kızlarındaki hayata olan güvensizlik ve gelecek kaygısından kaynaklanan olgudur. aslında kötü bir şey de değildir. sonuç itibariyle piç erkeklere sadece eğlence gözüyle bakılabilir. çok efendi erkek de bazı bazı sıkıcı olabileceğine göre, mutlu bir ilişkinin sırrı sanırım yer yer piçlikler barındıran efendi çocuktan geçer.
    (hübsches baby, 11.05.2009 22:30 ~ 22:31)
  3. erkekler çok güzel rol yaptıkları yani pazarlama tekniğini güzel kullandıkları için bir anlamı kalmayan hastalıktır. erkeği kızı da yoktur ya! kim olursa olsun sadakat ister istemeyenin kendisi de sadık değildir elbet. kimsenin görüşüne karışamayız ancak böyleleri lütfen kendileri gibi birilerini bulsunlar. kimseyi üzmenin bi manası yok kendiğ egonuzu tatmin edeceksiniz, istediğinizi elde edeceksiniz diye.

öyle bir toplum ki tek eşlilik üzerine kurula gelmiş. eski köye yeni adet getirme vasfını taşıyanlar tek eşli olamamak gibi şeyler ortaya atmışlar ve mutluluğu asla yakalayamamışlardır. genelleyemem ama eminim ben. ve şu da öyle bir gün gelecek ve öyle bir aşık olacaksınız ki göreceksiniz o zaman sadık olmayı istemek ne demek! beddua etmiyorum ama gerçek aşkı yaşamalı her insanoğlu. iyiliğinizi düşünüyorum ben.

bir şeyleri becerebilmek beceriksizlik vasfından kurtulmak elimizde. hayatın tüm alanları için geçerli bu. herkes içinde yetenekle doğar elbet bir gün ortaya çıkacak ve göreceğiz, başaracağız. saygılar...
    (idiot, 11.05.2009 22:33)
  4. (goriot ana, 11.05.2009 22:37 ~ 22:37)
  5. şimdi efendi çocuk diye kastedilen nedir? onu belirtmeden bir giri yazmak ne kadar sağlıklı olur
    der başlarım yazmaya.
    efendi çocuk kızlara göre dürüst, yalanı yanlışı olmayan, bir nevi ununu elemiş eleğini asmış
    olmalı, sorunlu olmamalı, diye gider...
    neden peki kızlar böyle birini ister? hayır tüm kızlar istemez konu burda bi ayrıma gidiyor
    çünkü bu tür başlıklar adi bir genellemeye giriyor. burda nabza göre şerbet durumu var
    hani bir kız evlilik için birini düşünüyorsa tabiki böyle birine bakıcaktır,
    "yok arkadaşım ben böle işlere bulaşamam her günüm seyran" diyorsa bunlar olmayacaktır. yani
    burda sıkıntı nabza göre şerbeti anlayamamaktır. efendi çocuğu arayan kız ve aramayan kız
    olarak ikiye ayırırsak genellemeye düşmez erkeklerde de girilerden anlaşıldğı gibi bir
    sıkıntı oluşmaz. zira kimseye böyle olmalısın diyen yok, böyle bir genelleme de yok.
    (bir cinnet, 11.05.2009 22:38)
  6. (iett, 11.05.2009 22:45)
  7. "üsküdara gider iken aldıda bir yağmur" şeklindeki parçanın top10 da liste başı olduğu, bıyıkların badem yağına bulandığı dönemlerde kalmıştır. şimdi, ismail yk listelerde ve fırlama tiplere hasta olma modası esmekte. bu moda 30 lu yaşlara kadar olan hatun grubunu kapsamakta olup bu fırlama karakterlere katlanacak dermanı kalmayan 30 unu devirmiş yada devirmekte olan hatun kişilerde, bilumum uzuvları yalama olduktan sonra, "beni olduğum gibi kabul et", "geçmiş geçmişte kaldı", "geçmişi unuttum ben, şimdi bir tek sen varsın" vs. şeklinde er kişiye uygulanan telkinler eşliğinde efendi çocuk kapaklama hastalığına dönüşmektedir sevgili okuyucu.
    (seppuku down, 11.05.2009 22:53)
  8. çok yanlış bir önermedir. türk kızı piç sever, fırlama sever, aşık olup reddedilmekten hoşlanır. en büyük hobisi asla onun olmayacak sevgili ardından göz yaşı dökmektir ve tarihi hep tekerrür ettirmektir. türk kızı böyle mutludur. ne yapsın efendi, aklı başında, kıymet bilen, değer veren hımbıl, sıkıcı erkeği.
    (çıtırpaneharcı, 11.05.2009 22:57 ~ 23:05)
  9. çıkarken her çocuğa efendi gözüyle bakmalarını tetikleyen hastalık. ha sonra ne olur? efendi dediği çocuk buna çakıp bırakır. sonra sonra? sorasında bırakan çocuk piç, yeni sevgilisi efendi olur. bu da böyle bir döngüdür. siktir edin.

(bkz: yabancı hatunları sevmek içn nedenler)
    (jenerik yasamlar, 11.05.2009 22:58)
  10. (iron fist, 11.05.2009 22:59)
  11. hani piç seviyorduk!

şizofren ettiniz milleti...

(bkz: kızların efendi adam yerine piç adam tercihi)
    (kimulanbendenönceludmilladiyekayıtolan, 11.05.2009 23:00)
  12. (dallamadeninceaklagelenilkisim, 11.05.2009 23:01)
  13. teoride gerçektir, evet. sorarsan öyle derler. ya da muhabbet esnasında çoğu böyle der. efendilikten dem vurur.

lakin iş pratiğe gelince nedense tam tersi uygulanır. efendi olan efendiliğiyle başbaşa bırakılır, piç olana gidilir.
    (oehh, 11.05.2009 23:03)
  14. efendi çocuğu kim sevmez. efendi adama hasta olabilirler ammavelakin cümbür cematin ilişkilerinde piç adam tercih eder. sonra da pis hayvan beni kandırdı diye ağlanıp sızlanırlar.
    (ya herşeyim ya hiçim, 11.05.2009 23:04 ~ 23:06)
  15. küçükken barbie'lerine kocalık etsin diye ellerine tutuşturulan gayimsi ken'lerden paul'lerden kaynaklanır. halbuki action man'lar falan olaydı...
    (kubelik, 11.05.2009 23:06 ~ 23:07)
  16. piç erkeklerle gönül eğlendirdikten sonra, el mahkum diyerek kapak atılan erkek tipidir. kızların tamamına yakını bu tipte adamlarla evlenmek isterler, iyi bir baba olma özelliği, iyi bir koca olma özelliği olduğuna inanırlar. lakin bu erkeğe yazıktır. ayıptır günahtır ona yapılan.
    (roger that, 11.05.2009 23:22)
  17. ecel hastalığıdır.
    (ahead full, 11.05.2009 23:27)
  18. (n excantric matmazel, 11.05.2009 23:30)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil