belki ilginizi çeker
  1. · bir kızdan istemek
  2. · evlendiğim kız bakire olsun
  3. · hayat beceriksizi
  4. · provokatif başlık açacağım derken rezil olmak
gündem
  1. · tahrik edici erkek kokuları
  2. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  3. · sözlük yazarlarının genel özellikleri
  4. · sanal seks yaparken hamile kalmak
  5. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  6. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  7. · ugg
  8. · bass drum
  9. · bahia çatal bıçak takımı

türk kızlarının vermeme sebepleri  

sayfa  / 2
  1. ukteci:animation lover with pixar

uktecinin notu : "bastırılmış orospu ruhlulukla ilgili bişilerdi işte bi bakın bence. 51. giriyi de bana saklayın nolur. fifty ways not to have sex hesaabı."

herşeyden önce vermek ve vermemek üzerine yazılmış olan güzel bir yazı okumanızı tavsiye ederim. @2164593

vermek ve almaktan olan kasıt seksdir. galiba öyle olması lazım.

lan o ne demek? vermek, almak. bu kadar hayvan mısın arkadaş? hiç mi duygun yok lan senin? annen baban seni alışveriş yaparak mı dünya ya getirdi. söz meclisden dışarı bu sözüm seks gibi bir eylemi almak ve vermek gibi yabanlaştıran hayvanlara. ulan bunun için abazasın sen. bunun için verdi aldı oluyor.

iki gün sonra evlenip çoluk çocuk sahibi olan babalar; onsekiz, yirmi yaşlarında olan oğul gitse birinden alsa hoşunuza gider değil mi? "ehehe kerata nasıl babasına çekmiş" denir.

ulan kız yapsa bunu, kaltak orosbu siktir git olur.

ulan fark ne? seks iki kişinin yaptığı bir eylemdir sonuçta. tamam kabul ediyorum yanlış bir söylem oldu bazen iki veya üzeri de olabiliyor ve hayvan falan da kullanılıyor bazen. ama normal insanların yaptığı budur.

kadınlarında vücudu, duyguları vardır azizim. onlarında istekleri vardır. ama bunu nedense türkiyede yapmıyorlar. neden mi?

türk erkeği genelleme yapıldığında ortalama romantiklik sınırının altındadır. (o sınırı ben götümden uydurdum. ama öyle.)

seks konusuna almak ve vermek olarak bakar.

seks konusunda hayvanlıkta sınır tanımaz.

bunlar itici sebeplerdir. ama en önemli etken mahalle baskısıdır. şimdi diyelim yan komşu kızı biriyle seks yapsa. ya mal sanane bundan. senin anlayacağın tonda söyleyeyim; alan razı veren razı. sanane evladım.

sevgilim versin karım bakire olsun modunda olmak ise türk erkeğinin temel mantalitesidir. istisnalar kaideyi bozmamakla birlikte her türk erkeği bunu arzular.

ulan bu nasıl bir ironidir. şimdi benim kız bana verecek, senin kız sana verecek; ben senin kızla evlencem, sende benimkiyle. sonra bakire olcak bunlar. ulan aga pohunun üstüne poh olur mu?

bu soruyu türk erkeği kendine sormalıdır.

not:hiç bir şahıs refere alınmamışdır.
    (absolutraspberri, 18.01.2009 17:11)
  2. en önemli sebebi kendilerine saygılarıdır. önüne gelene verse kendisine saygısını kaybeder, tam anlamıyla mal olur. yoksa bakirelik falan yalan.
    (yoğurdu çökmüş ayran, 18.01.2009 17:17)
  3. en önemlisi almak için maymun gibi dört dönen adamdır, adamı öyle görmek o kadar güzeldir ki dadından yinmez..
    (nenya, 18.01.2009 17:22)
  4. en önemli sebebi karşılarında ne istediği belli olmayan malların olmasıdır. mallar diyorum çünkü vermek almak eylemi yalnızca cansız varlıkların el değiştirmesi sonucu oluşur. yani karşısındaki kızı mal olarak gören mal bir zihniyetin türk kızlarından alabileceği tek bir şey vardır:

(bkz: üçün biri)
    (sen benim bir külah dondurmam, 18.01.2009 17:24)
  5. almayı bilen erkek sayısının az olmasıdır.
    (pakanajuhla of boreat, 18.01.2009 17:33)
  6. 'türk kızları neden vermiyor?' işte, ülkemiz sınırlarında milyonlarca heyecanlı ve hezeyanlı gencin cevabını ter ve ereksiyon içinde bekledikleri müthiş soru. cevabı bulsa anında çözecekler, kendi deyimleriyle 'milli formayı' sırtlarına geçirip gol üstüne gol atacaklar, coştukça coşacaklar ama sebebi bilmiyor garipler.

yazıktır bu gençlere, çünkü rus kızları bir hafta seks yapmadan duramazken, amerika'da bıkılırken, avrupalının ahlakı seks bolluğu yüzünden çökmüşken (tam burda içimden okkalı bir küfür savurdum dayanamayıp) türk kızları vermez çünkü. sebebi bilinmeyen bir problemdir bu. sorunsaldır hatta.

ulan dönün de bir aynaya bakın; siz olmayasınız birinci sebep? soru, 'verilmeyi' bekleyen birilerinden geldiğine göre, fazlasıyla feodal, namus ve töre yüzünden cinayet işlenebilen coğrafyalarda değil, en azından ortalama gelişmişlikte bir şehirde yaşayan erkeklerden geldiğini varsayıyorum, ve bu şehirlerde yaşayan kadınları, insan ilişkilerini az çok anladıysam şunu rahatça söyleyebilirim: bir kadın bir erkeği gerçekten istiyorsa onu hiçbir şey durduramaz. ne baskı, ne korku, ne mesafe, ne engel. aşık olan, seven, bir erkeğe tutku duyan, onunla 'tek beden' olma arzusu duyan bir kadın çok tehlikeyi göze alır - ve bu konuda biz erkeklerden çok daha cesurlar - , çünkü bir kadının sevgisi erkeğin sevgisinden çok daha güçlü olur genellikle. feodal topraklarda bile 'töre' yüzünden öldürülen kadınlar varsa, ölümü göze alıp aşka inanan kadınlar da var demektir. eğer siz hiçbir kadın için 'tutku' olmayı başaramadıysanız ne bekliyorsunuz?

ha diyorsanız ki 'yok abi yea ben takılmaca istiyorum, sevgi mevgi bizi bozar ıssız adamım ben', e o zaman da gözünü aç çevrene bak canım kardeşim. ilişki yaşamak, ister duygusal, ister fiziksel ağırlıklı olsun, bir seçme seçilme işidir. ne özelliğin var seçilebilmek için? ne farkın var? gece gündüz türk kızlarının niye vermediği haricinde neye kafa yoruyorsun? kime ne faydan var, ne ürettin, ne işe yaradın hayatın boyunca? neden kısa süreliğine de olsa seninle birlikte olmak için can atsın kadınlar?

üçüncü bir seçenek daha var; 'kızlar özellikle beni seçmesin, zaten sevişgen olsunlar' da diyebilirsiniz. keyif sizin. e güzel kardeşim, o da bu topraklarda biraz zor. siz değil misiniz kadınları 'veren' konumuna koyup 2. sınıf muamelesi yapmaya çalışan? siz değil misiniz 'x yapan kızlar' kalıbıyla karşı cinsi aşağılamak, ezmek, bir adım gerinizde tutmak için kıçını patlatan? siz değil misiniz 'karım bakire olmalı ilk olmak önemli bıdıbıdı' geyikleriyle ahkam kesip bir de bunun karşı fikrini savunanları ahlaksızlıkla suçlayan? e canlarım, siz iyi kötü bu toprakların 'iyi konumdaki' kişilerisiniz (hala şehirli erkekleri muhatap alıyorum), çoğunuz üniversite okumuş, internete girebilen, yol yordam bilen insanlarsınız. siz bu haldeyseniz, şehir merkezinden kasabaya gittikçe bu baskılar kadını esarete, köylere gittikçe köleliğe düşürür, ve ezilen, haksızlığa ve hakarete uğrayan, 'mal' muamelesi gören, alınan satılan ama ille de 'vermesi' beklenen kadınlar olur. madem bu kadar şikayetçisin, bu çarpık anlayışı düzeltmek için ne yaptın? bu kıt anlayış yüzünden zarar gören tek şey senin penisinin keyfi değil, farkında mısın? yüz binlerce kadın senin aklının almayacağı acılar, eziyetler çekiyor, madem sen de bu şikayetin bir ucundan tutuyorsun, düzeltmek için bir girişimde bulun be kardeşim. bir işe yaramak çok mu zor?

dipnot: sözlük abazanlarına laf yetiştireceğim diye yaza yaza kimdir nedir pencerem haydar dümen külliyatına döndü be, rezalet resmen.
    (haşmet asilkan, 18.01.2009 17:34 ~ 19.01.2009 00:38)
  7. erkeğin güven verememesidir genellikle.
    (hayalmahsulleriofisi, 18.01.2009 17:54)
  8. dayanamadım. yani bu almak&vermek meselesine takılmak da şaşırttı beni. bu erkek erkeğe konuşmalarda sıkça kullanıldığını tahmin ettiğim kaba tabir özenle seçildi. hani "sizce neden(gizli tümleç: türk kızları kolay kolay sevişmiyor)?" dermişcesine, hani erkeklere yöneltilen bi soru gibi.
    neyse artık!

seviştiği bakire nişanlısını " benimle seviştiğine göre fahişesin sen!" diye terkeden adamların hala var olduğunu bilmesi ve karsındaki kişinin bu hanzolardan biri olup olmadığını tam olarak kestirememesi bunlardan bitanesidir.
    (animation lover with pixar, 18.01.2009 20:49 ~ 23:18)
  9. (bkz: salı pazarı)
    (endoplazmikretikulum, 18.01.2009 20:51)
  10. bu başlığın açılmış olması bile başlı başına bir sebeptir.
    (baby on board, 18.01.2009 20:57)
  11. (bkz: kim kime ne veriyor)
    (bkz: sevişmeyi vermek olarak algılayan erkekler)
    (bkz: duygusuzca sevişmek vermektir)
    (karyatid, 18.01.2009 20:57)
  12. belkide almasını bilememektir.
    (abi, 18.01.2009 20:58)
  13. başlığın adı yanlış olmuş, türk kızlarının sevişmeme sebepleri olmalıdır doğrusu. onun da sebebi tabuları yıkamamaktır.
    (bazenneyaparsanyapolmuyorbazen, 18.01.2009 21:37 ~ 21:38)
  14. "vermek" olarak adlandıran gençlerimizin marifetidir.
    (trustno1, 18.01.2009 21:51 ~ 21:53)
  15. kızların "vermek" kelimesinden nefret etmesidir.
    (asso, 18.01.2009 21:52)
  16. türk kızlarına " sen bana vercen mi?" diye bir soru sorulmasıdır. türk kızlarını sadece kukudan ibaret olarak gören türk erkekleri olduğundan dolayı da olabilir. aynı zamanda türk kızlarının verme(!) potansiyeline de bağlıdır. ne güzel değil mi? kadın verir erkek alır. işte bunu düşünen ahmaklara değil türk kızları, dünyada bir tane kız bile kalsa -sizin tabirinizle- vermez. şimdi böyle düşünen ahmaklar bekleyin siz orda ben ıslak odunu vericem elinize belinize. ondan sonra da türk kızlarının verme sebeplerini anlarsınız.
    (bana bir nick bulun, 18.01.2009 21:59)
  17. -istiyorum, veriyor musun?
    +hayır, vermiyorum!
    -ağlıyorum, veriyor musun?
    +hayır dediiiiiiiiiiim!
    -peki öyle olsun.

*
    (spitzer, 18.01.2009 22:06)
  18. saf bir adam olduğunu anlarlarsa namusluyum ayağina vermez,süründürür..

arkadaş ayağına vermez

kankine vermiştir vermez

paran yoktur vermez,

işin yoktur vermez,

işin çoktur ilgilenmezsin vermez,

iyi davranırsın vermez,

fazla ustune duşersin vermez,

içirmezsen vermez,

fazla içirirsin gene vermez,(kusar musar sağa sola)

eski erkek arkadaşını hatırlar vermez,

istemezse vermez,

hastadır vermez,

ustadır vermez,

ilk gün vermez,

ev kalabalıksa vermez,(öyle arka odada falan kasar)

bodrumdayız vermez,

ayaküstü vermez,

yağmur yağar vermez,

sular akmaz hiç vermez,

annemler gelcek der vermez,

annenler gelcek der vermez,

uf der vermez,

püf der vermez,

göbeğin var der vermez,

eritsende vermez,

o buna verdi ben bu salağa vermem diye der vermez,

içine abuk bir çamaşır giymiştir,rezil olcaz diye vermez,

burcunu beğenmez vermez,

kendini sever vermez,

köy kızıdır vermez,

özel olmazsa vermez,

aramazsın aramazsın! icab edince ararsın !anlarsa hayatta vermez,

arkadaşıma yazılıyorsun vermez,

niye aramadın der vermez,

güldürmezsen vermez,

güldürürsün vermez,

kısacası bu kadın milleti vermeyeceği varsa vermez.

(bkz: bir kızdan istemek)
    (lucifer morningstar, 18.01.2009 22:43 ~ 23:16)
  19. en büyük sebep aile korkusudur. çünkü ailesi de kendi ailesinden gördüğünü uygulamaktadır.
    görüyoruz ki geçmişte sorun vardır.
    (dinamiğin temel prensibi, 24.01.2009 15:42)
  20. evlendiğim kız bakire olsundiye direten erkeklerin varlığıdır.
    (lamentable belaborment, 10.03.2009 13:35)
  21. eylem "vermek" diye adlandırılıyor bu doğrumu bilmiyorum ama

meşhur bir dize var cemal süreyya'nın şiirinden yazayım tuzum bulunsun başlıkta...
    ....
    önü kapalı çarşı
    arkası mısır çarşısı...
    (kuzeyde bir yer, 10.03.2009 13:46)
  22. kıvanç tatlıtuğda bunlardan biridir. bir köşede kıvanç tatlıtuğ varken ben neden gidip nuri alço'ya vereyim ki diye düşünüp dururken kızceğiz bir de bakmış nuri alço'ya bile veremeden göçmüş bu diyarlardan.
    (nenya, 02.04.2009 23:53)
  23. istemeyi bilmemekde bu sebeplerden biridir. o değilde, sadece bunun için yanıp tutuşan biriyle hangi kız birlikte olur ki anasını satim? diyeceğim ama olanlar var. onlarda saf veya salaktır. yada vericidir. aynen öyle. darılmaca gücenmece yok.
    (arcturus b, 02.04.2009 23:59)
  24. vermeden önce yalvar yakan olan bir kısım erkeğin kız verdikten sonra "siktir lan. veren kızdan ne beklersin ki zaten!!" şeklinde sanki elinde çok büyük bir kozu varmış gibi büyük triplere girmesi, kızı suçlaması. sırf bunun için bile kız olsam vermezdim lan, valla. ne öküzsünüz anasını satayım. zaten bu feminizm meselesinin bokunu çıkaran da erkekler şeklinde bir teori var hafiften katıldığım. "evet hepimiz eşitiz, biz istediğimiz zaman istediğimizle sevişiyorsak siz de sevişebilisiniz!" şeklinde gaza getirilmişler gibi. lan deli misin? ibne miyiz biz? biz istediğimizle istediğimiz zaman sevişiyorsak seviştiğimiz insan da zaten sizin cinsiyetten biri demektir di mi?
    (sofsotik, 03.04.2009 00:06)
  25. birlikte olmayı anlatmak için vermek kelimesini kullanan hödükler yüzünden sevişmenin tek tarafın kazandığı diğer tarafın kaybettiği bir olay olarak algılanması
    (nickealdanma, 03.04.2009 00:17)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil