türk milli takımının kolay gol yiyip zor gol atması gerçeğini çağrıştıran, güncel trende
* uyup "türklerin iyi şeyleri zor yapıp kötü şeyleri çabucak yapması gerçeği" kabilinden bir başlık açma fikrini akla getiren olgu.
dünyadaki bütün insanlar için geçerli olan durum. bu durumu etkileyen iki bağımsız değişken vardır, ya içinizde bi yerlerde minik sizin organizmanızla beslenen börtü böcek besliyorsunuz ya da yeme alışkanlıklarınız büyük ihtimalle de yaşadığınız coğrafyadan ötürü kilo aldırmaya müsait değildir. eet yiyecek ekmeğiniz yoktur, coğrafya bunu vermeye el verişli değildir diyorum. git çin'e aç kal da gör. nasıl çatır çatır kilo veriyorsun. hayır çin'e giderken, yanında kahvaltılık olarak kaşar peyniri, zeyin, reçel ve hatta ekmek götüren insanlar tanıyorum o bakımdan.
kızlar x erkekler y
x+bol hamurlu yiyecek+bol çikolata tatlı vs+sıfıra yakın spor = verilemeyen kilolar
y+bol kebap+bol tatlı+sıfıra yakın spor- bol seks veya 31 = verilemeyen kilolar
bişey değişmemektedir.
sadece türk kızlarına değil türk erkeklerine de mahsus bir durumdur.
çünkü genellikle türk erkekleri beslenme biçimlerini kolay kolay değiştirmek istemediklerinden kilolarından şikayet etmezler.
efendim dilim döndüğünce izah edeyim.
çocuk sahibi bir kadın eğer ebru tan değilse elbette kilo alacaktır. doğumdan sonra diyet ve spor yaparak bu kilolardan kurtulunabilir.
su içsem yarıyor lafı hikayedir. bu laf tembel insan uydurmasıdır ve kesinlikle işkembe merkezlidir.
35 ' ten sonra kadında da erkekte de kilo alıp verilemediğinin gözümsendiği bir dönem başlar. bu şaka ile karışık karşılanır o erkeğin ve kadının çevresi tarafından. bu satırların yazarına göre de kadının twiggy gibi kaditi çıkmışı değil de hafif bıgı'lı ( balık eti - orkinos değil ama ) olanı makbuldür. neyse , efendim konumuz bendenizin bu gibi beğenileri değil.
kadın , erkeğin beğenisine ya da beğenmeyişine göre kendini spora verir ya da salar. erkeği tarafından beğenilmeyen kadın kendini salar , kısa sürede kendinden bir tane daha klonlar kendine yapışık olarak. bu durum üstesinden gelmesi zor bir durumdur.
çocuk sahibi olmayan 35 yaşa kadar olan kadınların ise sevgilileri varsa durum onların lehinedir.kendilerine bakarlar. sevgileri yoksa durum vahimdir. very very fast food onların yaşam tarzı olmuştur , bundan dolayı bel kalça nahiyelerine şehir hatları vapurlarının can simitlerini takmış gibi dolaşırlar. sevgili bulmak için giydikleri düşük bel kot ve kısa tişört ise üşüyen bel bölgesinin daha fazla yağ tutmasını beraberinde getirir ki bu da olayın kronikleşmesini sağlar.
hamilelikle ortaya çıkabilen tiroid hastalıkları da kadınların kolay alıp zor kilo vermesine sebep olur.
tiroid hastalıklarının şakaya gelir tarafı yoktur , dikkat edilmelidir.
böyleyken böyledir.
(bkz:
iyot) veya (bkz:
tiroksin)
çünkü su bile yarar.
midelerine kelepçe takılsa belki önlenebilicek olay diye düşünüyorum.
(b4r1ş, 20.05.2009 15:47)
(bkz:
ya ne olacağıdı)
buna rağmen bakıyorum da, türk kızları bundan şikayetçi görünmüyor hani. şişman ve mutlular resmen. hani bu mutfakla (bkz:
türk mutfağı) kim olsa şişmanlar be abi. incecik mi kalmak istiyorsun? o zaman yemeyeceksin kardeşim. kilo almazsan "ay zor veriyorum ben ama yaa su içsem yarıyo yaa" falan da demezsin.
bir de bu kızların kolay kilo veren ama zor kilo alan modelleri de var.
duba gibi dolaşmalarının nedenidir. insan biraz kendine bakar dimi, bak istiklalde ne kadar tığ gibi hatun varsa hepsi turist, nerde yer elması topak hatun varsa bizimkiler oluyor. zaten
türk kızlarının boy ortalamasının 1 60 olması durumundan kurtulamayacaksınız bari kilo almayın.
(hacktor, 20.05.2009 16:36 ~ 16:43)
pco yüzündendir. türkiye'deki her 3 kızdan biri pco hastasıdır.
(usako, 20.05.2009 16:48)
türk kızı/kadını dediğin balık etli olur böyle elini attın mı boşa gelmeyecek, şap diye ses çıkartıcak cinsten öyle önü arkası bir tahta misali değil yani.. varsın kilo alsın zor versin önemli olan ruhu ince olsun..
bunları düşünüpte kafa yoran ey türk erkeği, peki sizde ki
türk kasını napıcaz??
(bkz: kimi türk kızlarının kolay kilo verip zor kilo alması)
"biz işe gitmeden evvel hatunun kıçına bi şaplak atardık, akşam işten döndüğümüzde hala daha titrer vaziyette bulurduk" vecizesinin doğruluğunun teminatıdır bi yerde... türk hatunları ile yaşamayı öğrenin olm, siz gençlere yegane tavsiyem budur benim. sağda solda gördüğünüz ilik gibi rus, hollandalı, belçikalı, isveçli yahut finli hatunlar sizin kıllı göğüslerinizde sekip, akabinde vole yemek için can atmıyollar. emin olun. sike sike o beğenmediğiniz hatunlara muhtaçsınız bi yerde... için her akşam, adam gibi bi bira göbeğiniz olsun, kardeş kardeş geçinin, akşamları karpuz kesin yiyin, hafasonları gidin mangal yapın...
ha ben ultra sonografik bi insan olduğumdan kelli, bana her milletten, rengli rengli hatunlar hasta oluyor, o ayrı... yapacak bi şey yok bu bağlamda. ama alışın lan siz, valla bak.
neticede aradığınız kutu hepsinde var, aynı bok... ha meme mevzuu önemli ama, hepimiz ferrari'ye binmiyoruz lan. işe dolmuşla gidip geldiğinizi düşünün işte. gidip gelmek... evet...
genlerden kaynaklanan büyük sorun.