belki ilginizi çeker
  1. · göğüs ucu kıllı kadınlar
  2. · kıçı kıllı kız modeli
  3. · göt çatalı kıllı kızlar
  4. · eski sevgilinin amının kılının penisi yarması
  5. · koltuk altı kıllarını almayan kız modeli
  6. · koltuk altı kıllı olan kızlar
  7. · kıllı göbeğini açan kız modeli
  8. · güzel ama bıyıklı kız
  9. · kolu kıllı kızlar
  10. · koltuk altı kıllı kadınlar
gündem
  1. · günün tek cümlelik özeti
  2. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  3. · google wave
  4. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  5. · dünyanın en seksi şarkısı
  6. · disko kralı
  7. · beşiktaş
  8. · türkilizce
  9. · hapşırma sonrası diyalogları

türk kızlarının çoğunun göbekli ve kıllı olması  

sayfa  / 5
  1. yazarın daha önce kızlarla beşeri ilişkide bulunmamış olması olarak da degerlendirebiliriz bu yorumu..

tabi bide şöyle bişey var yapın itibariyle sen kıllısın(evet erkekler olarak kıllıyız biz) e göbek konusunda da ben balık eti severim abi diyicek sittin tane arkadaşa sahipsin..peki nedir bu hava..

(bkz: amanın brad pitt sözlüğe gelmiş)

edit:bir zmnlar burda bu önermeyi yani ilk giriyi giren yapan bi arkadaş vardı ama uç uç böceği oldu sonra..

ayrıca mesajın sonuna ufak bir not düşüp "bunu eleştirenin amna goym" mesajı vermek de çok zekice..
    (jose, 06.03.2008 23:17 ~ 22.08.2008 01:34)
  2. çoğu erkeğin "demek bana hep süt gibileri denk gelmiş." diye düşünmesini sağlayacak hurafe.
    (hansvoralberg, 06.03.2008 23:23)
  3. (shotcrete, 06.03.2008 23:24)
  4. (tersdönenşemsiye, 06.03.2008 23:27)
  5. gaza gelmeden, şöyle rasyonel bir değerlendirme yaptım:
    yalan değil, durum budur. ne yani inkar mı edeceğiz gerçeği. genellemeye izmir'in kızlarını ve istanbul acıbadem'in kızlarını dahil etmiyorum, onlar ki spor salonundan, epilasyondan, ağdadan haberdarlar.

kızlara şeker görüneceğim diye de "afedersin açtığın başlığı sikeyim" diye bkz vermiyorum.
    peki ya türk erkekleri?
    durum ordada farklı değil, kabul ediyorum. (sanki erkekler çok farklı diyeceklere cevap olsun bu da.)
    (kaamos, 06.03.2008 23:30)
  6. (hansvoralberg, 06.03.2008 23:34)
  7. (azwepsa, 06.03.2008 23:35)
  8. (özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar, 06.03.2008 23:39)
  9. (luto, 06.03.2008 23:50 ~ 12.03.2008 20:51)
  10. yanlış bir iddiadır. zira genellemelerin hemen hemen hepsi yersiz ve yanlıştır. türk kızları göbekli ve kıllı da , polonyalılar değil mi ? onların hepsi taş mı ?

(bkz: afedersin ama genellemeni sikeyim)
    (hplovecraft, 06.03.2008 23:53)
  11. alkolü fazla kaçıran üçgen vücutlu, bebek yüzlü beşinci nesil sözlük yazarının o kafayla hemcinslerini görmesi üzerine umutsuz yakarışıdır.
    (maglor, 06.03.2008 23:56)
  12. cinsel bastırılmışlığı sözlükte kusmak ile açıklanabilecek kişisel bir tespittir, hezeyandır, doğru olduğu kanıtlansa bile açıklanması gereksiz olan veridir.
    gelecek vaad eden yazar için iyi bir denemedir, ancak vurursa gol olur vurdu taç derken buluyorum kendimi.

bonus: (bkz: eski sevgiliyi unutamama belirtileri)
    (virgül, 07.03.2008 00:03)
  13. yanlıştır bir tespittir.. türk kızları göbekli değil, koca götlüdür.
    (bulamadım, 07.03.2008 00:03)
  14. popüler olmak, dikkat çekmek için öne sürülen bir varsayımdır. cevap verilmemeli kişi kendi haline bırakılmalıdır ve bi köşede sessizce kuruyup ölmesi beklenmelidir, benim yaptığım gibi yapılmamalıdır.
    bir de;
    bir kasa elma içinde bir kaç çürük olacağı gibi, bütün kasaya çürük demek asıl senin içinin çürük olduğunu gösterir diye beşinci nesil çok rerörerö gibi bir düşünce akla gelmemelidir.
    (upsfiçyus, 07.03.2008 00:08)
  15. (memento, 12.03.2008 16:28)
  16. erkeklerin bencilliklerini ve kadınların bir meta olarak gördüklerini gösteren durumdur.
    zira bir bayan, karşı cinsi etkilemek için, erkeklerin günlük yaşam içerisinde göremeyecekleri bölgeleri (sırt, pantolon giydikleri taktirde bacaklarını mesela) neden canı istemiyorsa, üşeniyorsa, kıllarından arınsın ki? bir bayanın hayattaki amacı, erkeklerin kestiği bölgeleri kılsız bırakmak değildir.
    (loop, 12.03.2008 17:45)
  17. insanı türk erkeği olmaktan soğutandır.
    (uysalim, 12.03.2008 17:59)
  18. çernobil faciasının en yakından etkilediği bir ülkenin kızlarının derdidir.
    (roj u heyv, 12.03.2008 18:05)
  19. gerçekten bir bayan olarak diğerlerini gördükçe utanmakta olan bayanlar da bulunuyor. bir insanın yetişme tarzı nasıl önemliyse temizliği öğrenmesi başlı başına bir bütündür zaten. bakımlı olmasa da, çirkin de olsa bir kadın temiz olmalı hiçbir şey olmasa da..
    (lolita lempicka, 12.03.2008 19:15)
  20. babalarına çekmişlerdir.
    (right lane must exist, 12.03.2008 19:16)
  21. ömründe türk kızlarından başka kız görmemiş olan erkeklerin uydurduğu genellemedir. sanki her milletin kızını görmüş ve bu kızlar taş gibiymiş de türk kızları bunların arasında bokmuş gibi. (sonunda yine soluğu o kıllı buldukları türk kızlarının yanında alırlar)
    (acayip biri, 14.04.2008 21:15)
  22. sadece türk kızlarına has oldğu sanılan bir tespittir. çok uzaklara gitmeye gerek yok sultanahmette yapılacak bir kaç daikikalık gözlemle yabancı kızların da ne kadar kıllı olduğu gerçeği ile yüzleşebilir yazar.aslında kızlara has bir durumda değildir hani. erkeklerde daha bir vasat hal alır. tabii türk erkeği egosundan yanına varılamayan bir mahlukat olduğundan kılları erkekliğin şanından sayar. kadınlarda bu kılların yapısı zayıftır. pis değildir ama mide bulandırır. (bkz: sinek)" onmousedown="return bkc('2343979','+%60sinek%60')">sinek) erkeklerde ise kıllar güçlü, kalın,siyah ve iğrençtir. hele de tuvaletten çıkıp elllerini yıkamaya tenezzül bile etmeyen türk erkeğinde o kıllar ter ile birleşerek pislik yaratır. ve bu kıllar ziyadesiyle pistir. irenç görünür, türk makedon dinlemez her kızın içi kalkar.

herşeye rağmen kıllar iyidir.
    (bkz: yazın sıcak tutar kışın gölge yapar)
    (bkz: yersen)
    (minik kurbaga, 14.04.2008 21:31 ~ 21:34)
  23. başlığı açanın kıllı bir kız tarafından terkedilmeyi yedirememesi durumu üzerine olayı konu yapması hali olarak nitelendirdim.uzun oldu bu cümle.fakat katılmıyorum,ama çok şikayet eden varsa ahanda yukarısı rusya buyrun gidin,terkedilince zırlamayın yahu.
    (hatuninsankişisi, 14.04.2008 21:51)
  24. türk kızlarının fiziksel özelliklerinden bahsetmeyeceğim ama bu fikre sahip olanlara söylemek istediğim birşey var. bir kız (ya da kadın fark etmez) ne kadar çirkin olursa olsun eğer karşısındaki erkeği beğeniyorsa güzelleşmek için elinden geleni yapacaktır.

eğer bu savı öne süren arkadaş hep kıllı ve göbekli kızlarla karşılaştıysa şunu düşünmelidir acaba neden hiç bir kız onun için bu göbekten ya da kıllardan kurtulmaya çalışmamıştır.

insan herşeyi karşısındakinden beklememeli bence...
    (neva, 14.04.2008 22:05 ~ 22:06)
  25. sana öyleleri denk gelmiş diye hışımla cevap verilesi genelleme. zira yakın geçmişte kıllı ve göbekli oldukları iddia edilen türk kızları annelerinin limonla şekerle pişirdikleri ağdayla kaymak gibi dolaşırken, süt gibi oldukları sanılan alman, rus, ingiliz vs. ülkelerin "taş" hatunları fazla tüylerini almadan giydikleri bikinileriyle ülkemizin o zamanki bakir tatil beldelerinde en vahşi halleriyle endam ediyorlardı.

türk kızlarının ayva göbekli mağmafi büyük kalçalı * * olduğunu ise herkes bilir.

(bkz: genelleme yapmanın dayanılmaz hafifliği)
    (leeloo, 14.04.2008 22:30)
 sayfa  / 5

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil