belki ilginizi çeker
  1. · rusyada bıkıyormuşsun abi
  2. · noturkishgirl net
  3. · ikinci el kiz istemiyoruz
  4. · kadınlarda orospuluk switchi doğuştan on geliyor
  5. · türk kızları gitsin rus kızları gelsin
  6. · türk kızları
  7. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · domuz gribi
  2. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  3. · aylin aslım
  4. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  5. · banu güven
  6. · call of duty modern warfare 2
  7. · aşk ı memnu
  8. · hayal ve gerçek
  9. · kardeş kavgaları

türk kızlarını istemiyoruz  

sayfa  / 4
  1. üç- beş tane tepkili gencin son bi-iki haftadır o program senin bu program benim dolaşıp dile getirdikleri cümle. sanırım hazırladıkları bir internet sayfasıyla gündeme gelmişlerdi ilk olarak.

bu tepkili üç-beş genç beyimiz, oturmuşlar, şah-hane gözlem yapmışlar ve gelebildikleri en uç nokta türk kızları gitsin rus kızları gelsin olmuş. aferin.

nedenleri de var elbet, yok değil. hepsini tek tek yazmayı düşünmüyorum, bitanesini paylaşayım, bu şah-hane savlar hakkında fikriniz olsun:

*türk kızları plajda bile makyaj yapıyor.

(e canım kardeşim. plajda ağda kelimesinin a'sından haberi olmayan yabancıların sere serpe yatması seni mutlu ediyorsa, gözüne o hoş geliyorsa buyur onları izle.)

işin en komik yanından biri de hepsinin sevgilisinin türk olması. bunu da 'istisnalar sıklıkla görülüyor' gibi güzide bir cümleyle açıklamışlar.

eyy sıklıkla görülen bir şeyi istisna kelimesiyle anlatan genç, ben senin beyin kıvrımlarının oluşturduğu şekilden dahi şüphe ederim!

benim bu heyecanlı güruha söylemek istediğim iki şey var sevgili arkadaşlar:

bir: tamam, tatilinizi fethiye, antalya civarlarında geçirmiş olabilirsiniz. orada ki birbirinden güzel rus bayanlarla do you sex cümlesi aracılığıyla çılgın atmış olabilirsiniz. ama bunu hayatınızın merkezi haline getirmeyin, yazıktır.

iki: sen! bu muhteşem grubun rakçı agresif genci! çıktığın her programda göz kalemin akıyor, haberin ola.
    (ya moor, 04.11.2006 12:22 ~ 05.11.2006 12:00)
  2. işte o tepkili kişilikler :

http://www.bildirgec.org/...
    http://faiksquake.sitemynet.com/...

bu da istedikleri kızlarmış :

http://faiksquake.sitemynet.com/...

bu da siteleriymiş :

http://noturkishgirl.net.tr.tc/

(bkz: vermeyince mabud neylesin mahmut)
    (bkz: şimdilik aktaracaklarım bu kadar)

kanal orti / moskova / rusya

(bkz: tatyana sendeyiz)
    (mellek oldum sonunda, 04.11.2006 12:45)
  3. komplekssiz, kafa, fazla düşünmeden cinsel ilişkiye giren sevgili arıyorlarsa erkekle çıksınlar diyebileceğim, "yok abi biz heteroseksüeliz" dediklerinde "siz de herkes gibi türk kızlarıyla takılın abicim o zaman. hepimiz öyle yapıyoruz. sizin bizden ne farkınız var" diye söyleneceğim, klasik antalya tatili sonrası için içe sığmaması ve gaza gelme olayını yaşayan genç arkadaşlardır bu sloganın sahibi.

sanki türk kızlarının bir suçu yok gibi geliyor bana...
    (hepten aykırı, 04.11.2006 17:16)
  4. - türk kızlarını istemiyoruz!
    + türk kızları da size bayılıyordu, ölüyordu, bitiyordu! aman ne olur isteyin be, bakın perişan oldular, yazıktır, günahtır! yapmayın böyle evladım.
    - türk kızları gitsin rus kızları gelsin.
    + türkiye'de türk kızları var, istemiyosanız hadi naş rusya'ya!
    (chicaloca, 04.11.2006 17:22)
  5. (bkz: bi biskrem versem)
    (ahmet karaca, 04.11.2006 18:02)
  6. - türk kızlarını istemiyoruz!
    + ayrgh türk kızları da size bayılıyordu, ölüyordu, bitiyordu! öküz+pis+kıllı+kaba+nobran+incelikten anlamayan türk erkeklerini nabalım biz hem (hıh)(buraya çeşitli burnu havada sımayliler gelebilir)
    - türk kızları gitsin rus kızları gelsin.
    + türk erkekler gitsin italyan erkekler gelsin
    - öö hadi ya. ama ama türkün türkten başka dostu yoktur?
    + ee siz kızlara siktir çekerken iyiydi de italyanları isteyince biz, haksız rekabet oldu di mi?
    - dostane ilişkiler yaşayabiliriz, barış çubuğu uzatalım, zeytin dalı tüttürelim
    + yandı devreler
    - birer hamburger yeseydik beraber?
    + kaybol
    - türk kızlarını istemiyoruz
    (bkz: 10 goto 10)
    (azureel, 04.11.2006 18:06)
  7. (bkz: noturkishgirl net)
    (sycrone one, 04.11.2006 18:09)
  8. olayı duyduğumda gözümde şöyle bir sahne canlandı;
    (ekran bulanıklaşır, gerilim dolu bir müzik eşliğinde görüntü gelir.)
    bu arkadaşlar bir çıkmaz sokakta kapana kısılmışlar, yırtıcı türk kızları çevrelerini sarmış ve "beni al! beni al!" nidalarıyla onların üstlerine yürüyorlar. bu arada kahramanlarımız zaman kazanmaya çalışırken, bir yandan da "biz türk kızlarını istemiyoruz! kurtarın bizi bunlardan!" diye yardım istiyorlar.
    böyle bir durum var mı? yok. o halde gayet gereksiz bir harekette buluyorlar. kimse onları türk kızlarıyla birlikte olmak için zorlamadı. üstelik yabancı bir kızla birlikte olmalarına da kimse engel olmuyor bildiğim kadarıyla. gitsinler istedikleriyle birlikte olsunlar. işin ilginç yani, sevgilileri de türk kızlarıymış.
    arkadaşları allah'a havale etmekten başka yapabileceğim birşey yok ama sevgililerine önerim, bir an önce akıllarını başlarına toplayıp terk etsinler bu "insan"ları.
    (esdora, 04.11.2006 19:37)
  9. "türk kızları da sizin için ölüyordu, ey alemlerin beş sapı" gibi yürekten kopan yazar tepkilerini haklı buluyoruz bu genç arkadaşlarımıza karşı. ama bi yandan da ama haklı ama haksız bu serzenişlerinin altında yatan nedeni irdelemek istiyorum. ne diyor bu gençler:
    "yıllarca türk kızları için uğraştık, çabaladık, onları sevmek onları tavlamak için onlarca takla attık. sonra bir gün uluslararası bir ortama girdik orada bulunduğumuz süre içinde anladık ki tanrı kadını farklı yaratmış komplekssiz canayakın yabancı kızları elimizdekilerle takas edebilmemiz için bize destek ver
    kazanan sen olacaksın............".
    efendim açıkca anlaşıldığı üzere bu beş kafadar, önce türk kızını övüyor, göklere çıkarıyor; hemen ardından ise "uluslararası"bir ortama girdiklerinden ve görmeyen gözlerinin açılıp hayata ve hatunlara başka bir çerçeveden bakmaya başladıklarından dem vuruyor. öncelikle bu uluslararası ortam neresi? muallakta. resimlerden anlaşıldığı kadarıyla, kızlarımızın rusya, ukrayna, beyaz rusya, romanya gibi ülkelerden olduğu ihtimalleri gelişiyor. kafadarlar, bu "uluslararası" ortamda, hanım kızlarımızla yakınlaşma imkanı bulmuşlar ve gönüllerini badem gözlü, sırma saçlı, eksik etek kızlarımıza kaptırmışlar. tavan yapan libidoların ve birbirlerini getirdikleri gazın sonucunda da, bu hasbelkader gelişen olayı, ülkemle paylaşmak istemişler.
    aslında yazmak istediğim bu abazan çığlıkları değildi, nitekim. ilanlarında diyorlar ki "yabancı kızları elimizdekilerle takas edebilmemiz için bize destek ver,kazanan sen olacaksın". eh burda kibar bir yazar olarak bana ancak "pardon da mal mı takas ediyorsun? şöyle bi git elini yüzünü yıka, kendine gel" demek düşebilir. düşmeyedebilir. sen kadını, kızı takas edebiliceğin mal olarak gördüğün sürece, değil rusya'ya dünyanın öbür ucuna gitsen ancak sağ elini bulursun.
    (emma, 04.11.2006 19:58)
  10. (bkz: abazan geyiklerinin kızlarca ciddiye alınması)
    (sycrone one, 04.11.2006 20:03)
  11. kaçınılmaz olarak (bkz: rusyada bıkıyormuşsun abi)
    (soulforged, 04.11.2006 21:40)
  12. potansiyel adult.kurtadam.com müdavimi gibi duran 5 adet çılgın(!) kafadarın sloganı. hah hah, ilahi...
    (twinkle, 04.11.2006 22:24)
  13. (bkz: fabrika ayarlarına geri dön)
    (abece, 04.11.2006 23:36)
  14. (bkz: açılın ben doktorum)
    (gibigibi, 05.11.2006 01:18)
  15. uzun zamandır gördüğüm en geyik oluşumun sloganı.
    esprinin e'sinden, karikatürün de e'sinden anlamayan bireylerimiz vardır ki, bu oluşumculara "ne kadar denyolar, ne kadar terbiyesizler, üstelik epezikler, resreziller" diyerek saldırması ise şakaysa hiç komik değil, ciddiyse çok komik.

espriden niye anlamıosunuz? arkadaşım, efendi efendi soruyorum, burada yapılan olay, bir kaç gencin, insanların tepkisini ölçmek için yaptıkları, kuyuya taş atma olayı. aşikardır ki olan bitene gülüp, dalgasına bakan sivri zekalı bir nesil var. ciddiye alınmak, en komik şey.

karikatür diyorum böyle durumlara. yazlık yerlerde vardır karikatür çizen tipler, turistler poz verir, çizer abimiz de karşıdakinin yüz hatlarını falan abartıp çizer karşısındakini. elmacık kemiklerini çıkık gösterir, dudakları biraz etliyse kocaman olur aniden köfte dudak olur, saçlarında seyrelme varsa, kel oluverir, einstein motifi yapar ne bileyim. abartarak göstermedir bu.

şurada denyolukla anlaşılamayan, mesajı çözülemeyen geyiğin üzerine konuşmak korkunç abes bir durum zaten. e üzerine, göt kalkıklığına varan üslupla bu komik yakıştırmaları perçinleyen, gene orada eleştirilen ve biraz kendine [hareketlerine] dönüp bakması beklenen bir güruh iyice açığa çıkıyor bu filtremele sayesinde.

karikatürize etmek, alaycılık nedir, geyik nedir, bilir misiniz*? dalga geçilen olaya, gülmek yerine; yalvaç ural esprilerinde mantık aramaya gayret gösteren filozoflar olma gayreti niyedir? bu denli görme engelli olup, yazılanı anlayamama, göstere göstere caps lock açıp da "kızlar niye *vermiyorsunuz" diyen birileri, göstere göstere piçlikle dalga geçiyorlardır tüm herkesle. buna sadece gülünür, üzerine gidilmez.

okuduğunu bu kadar süzgeçten geçirmeden, dummy şekilde yorumlamak, komediden daha beter bir olay. gülsem mi ağlasam mı bu atışma haline. olaya bakmak gerçekten çok hoş, bu girişimin üzerine yazılanları takip etmek de gerçekten çok güzel. (bkz: @378338)

abi denyoları umursamamak yerine, onların üzerine gidip, mal gibi taarruza geçenler için şöyle bir tespitte daha bulunabiliriz; bunları diyen, bunu da dedi*:
    "kadınlarda orospuluk switchi doğuştan on geliyor" cümlesi hakkında, 75 kere "senin annen olmadı mı" yazıp koltukları kabaran insanlar da bunlar arasında. evet.

bu mottonun bu kadar sesli olmasının daha reel gerekçeleri olmalı. ikincil bir görüş olarak şöyle de yaklaşabiliriz olaya: bu tip bir sitenin forumuna üye toplamak için, siteye alınacak reklamdan da üç kuruş kazanmak için çığırtıldığı şeklinde.
    ya da internet ünlüsü olmak için de açılmış, bir iddialı bir söz. eh çarşaf çarşaf basılan resimlerden ötürü düşerse üç beş hatun -delikanlının kara kaşına kara gözüne kapılıp-, bal olur, kaymak olur. anasına küfredilse "rep oldu" diyen insanların olduğu bir gezegendeyiz, bunlar yadırganmaması gereken stratejiler.

bu lafa karşı tepkiyle karışık, her cevap yazıldığında, bahsi her geçtiğinde, keyword sorgusunda, bu niyetlere de birer sağlam tuğla eklenmiş oluyor, hızla büyüyor. reklamın iyisi kötüsü olmaz, reklamcılık, ahmak gibi avlama sanatı değil midir?
    komik bir şey yapmışlar, gençler eğleniyor. bu kadar basit. bu zibidiliğe uyup "türk kızları çok rerö" şeklinde laf eden adamlar; ruslar ortaokulda açtırıyormuş konusu açıldığında "oyhş" diyerek iç geçiriyor, salya damlatıyor masaya. bu zibidiliğe uyup "türk erkekleri çok rerö" şeklinde laf eden kızlara ise, tüm uzuvları ile birlikte biyosfere inmelerini, mevcut bulundukları irtifada çok komik göründüklerini söylemek zorundayım.

son söz:
    ahaha eyvallah gençler, takılın siz. haklı davanızda arkanızdayız.
    (azureel, 05.11.2006 01:18)
  16. o zaman esra ceyhan'ın programında ne isleri var diye düşündüren hareket.
    (amidala, 05.11.2006 03:48)
  17. üzerinde fazla kafa yorulmaması gereken hareket. hareket bile değil. ne olduğu belirsiz.
    (bermuda, 05.11.2006 04:21)
  18. muhtemelen türk ligine yabancı hakem isteyen ölü ensest pasif eşcinsel hayvan seviciler tarafından desteklendiğini düşündüğüm kampanya.
    (togisama, 05.11.2006 04:34)
  19. (bkz: be careful what you wish for)
    (centrocampista, 05.11.2006 04:37)
  20. türk kızlarını istemeyenlerin msn'de örgütlenerek, msn isimlerinin başına şemsiye koydukları görülmüştür.
    (kolpatusubasa, 07.11.2006 22:38)
  21. bu cümleyi hayat felsefesi olarak kabul etmiş elemanları gördükçe şu soruyu sorasım geliyor.
    ''sarah ile musa vardı'' ne oldu onlara?
    yanılmıyorsam ingiliz, besili kızıl hatun -yanlış oldu o zman 13 yaşında bir çocuktu- yaz tatili için türkiyeye gelmiş ve kahramanmaraşlı musa ile büyük bir aşk yaşayıp, hem ingiliz hem de türk medyasını uzunca süre meşgul etmişti.
    akabinde, aşık çiftler evlendi hatta sarah sanırım müslüman dahi oldu, kapandı evinin kadını, musa nın çocuğunun anası oldu.
    ve kısa zaman sonra hevesini almış olacak; ulu ab arkasında, çocuğu kucağında babasının evine geri döndü. maraşlı musa da eli böğründe çocuğunun arkasından bakakaldı. daha sonra ne gelişmeler yaşandı, musa yavrusuna kavuştu mu bilemiyorum. lakin bu aşk show tv tarafından dizi yapıldığıyla kaldı.

her yabancı kadınla evlenen ya da ilişkiye giren türkün başına benzer şeyler gelir diye bir kaide de yok elbette. lakin türk kızları şöyle şeytan böyle fettan diyip yabancı kızların hayaliyle alevlenen heyecanlı gençler bi daha düşünsünler. zira ecnebi kız fatihi genç delikanlılar tarihinde, böyle yarım kalmış aşk hikayeleri hiç de azımsanacak gibi değil.

sonra dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olurlar diyecektim ama kesinlikle türk kızını baldo pirincin karşısındaki bulgur olarak kabul etmediğim için, arkadaşları aristoya havale ediyorum.
    (miçemez, 08.11.2006 00:09 ~ 00:12)
  22. evlenmeye namuslu, helal süt emmiş kız arayacak olan beş abazanın gençlik heveslerinin başlarına vurup fütürsuzca tükürdükleri istekleri.kendi şehvetlerinde boğulmuş,yarın öbür gün kızlarının,karılarının eline eteğine laf edecek,geleceği görebilecek kabiliyete,bilgiye,birikime sahip olmayan insanlardan geldiğinde garipsenmeyecek istek.asıl garip olan böyle bir kuru gürültünün okumuş yazmış insanlar arasında yaptığı yankı.
    (quaver, 08.11.2006 01:05)
  23. çok istedim ama vermediler serzenişidir*.
    (chaghdash, 28.12.2006 02:11)
  24. muhtemelen alkolün su gibi aktığı bir gece "hocu şööööle bişey yapak mı?" cümlesinden hareketle kurulmuş site.
    şablon kullanmışsın, 10 dolar veremeyip net.tr.tc almışsın. bre denyo sen nereye hareket ediyorsun.
    şu da var ki arkadaşlar amacına ulaşmış, dandik siteleri ve saçma sloganlarıyla ünlü olmuşlar program program gezmişler. ikinci internet mahir vakaası mı ne?
    şimdi bunlara türk kızları daha iyidir dedirtebilmek için kızlarda musallat olur. elemanlarında ekmeğine yağ sürülür.
    boş verin (bkz: kedidir kedi)
    (talisman, 10.02.2007 19:08)
  25. (bkz: genç mühendisler rahatsız)

yıllardır "beni ne mühendisler istedi" lafının yalandan öznesi olmaktan bıkmış mühendis serzenişi.

türk erkekleri, türk kızlarını istemez. türk kızları, türk erkeklerini istemez. lakin ecnebi kızları, oğlanları, şoroloları da türk gencini istemez. sonuçta türkler türke kalır, mutlu mesut yaşarlar.
    (excalibur, 10.02.2007 19:14)
 sayfa  / 4

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil