türk kızına bakıp eşcinsellere hak vermek 

adana çık aradan

1. bazende kızların huyundan suyundan ötürü kaprisinden tribinden ötürü varılan sonuçtur...delikanlı adamla muhattap olurum daha iyi diyorlar heralde..şeklinde tahmin yapılır
    (profesore, 29.05.2008 21:23)

2. (bkz: eşcinselliğine bahane aramak)
    (bulletproof, 29.05.2008 21:26)
  3. (bkz: türk erkeklerine bakıp lezbiyen olmak istemek)
    (mi atze, 29.05.2008 21:32)
  4. türk kızına bakıp eşcinsellere göt vermekle sonuçlanabilir.
    (pickle, 29.05.2008 21:49)
  5. eğer bu hakveriş türk kızlarının çirkinliğine ve kibrine bakıyorsa.bu eğlemi gerçekleştiren insan türk eşcinsellerini görmemiş demektir.
    tamam türk kızları bir rus , bir italyan kızı gibi olmayabilir.lakin onunda bir çekiciliği bir zarafeti vardır.bu konuda size ders vermem ,veremem.

varsayalım ki bizim hatunlarımızda gram iş yok.yani öyle böyle değil.eyvallah.ulan eşcinsellere hak vereceğine git bir ecnebi bul.cinsiyetini değiştirir gibi yapmaya ne gerek var?artı bizim suçumuz ne?

bide bu türk kızlarına bakma eylemi gerçekleştirdin.tamam.birde eşcinsellere bak bakalım.daha mı hoş? walla ne yalan söyliyim ben bikini giymiş en çirkin türk kızını dahi streç pantolon giymiş en çekici * geyden daha çekici bulurum.bu kendi şahsıma has bir durum.yukarda biraz değindim ama biraz daha değinmem gerek.

türk kızlarıda içlerinde etnik gruplara ayrılırlar havalı,sempatik,çirkin,güzel ... tıpkı diğer ülkelerin kızları gibi tamam sana hem kel hem fodulu denk gelmiş olabilir ama pire için yorgan yakılmazki güzelim.yani etrafındakiler çirkin diye ''böğ ,iğrenç,iyak'' gibi garip tepkilerini niye tüm türk kızlarına havale ediyorsun ki.hadi ettin niye bize eşcinselizmin* felsefesini aşılıyorsun.git ortam değiştir biraz.voleybol maçlarına git .orada oynayan kızları izle .erekte ol.ama türk kızlarına laf etme.çünkü senin annende bir türk kızıydı.unutma.
    (jimmy, 29.05.2008 21:51 ~ 21:54)
  6. (bkz: ibnelere bakıp travestilere hak vermek)
    (doğru söylüyo icabında, 29.05.2008 21:54)
  7. (bkz: seri eksi oy verenleri türk kızıyla açıklamak)
    (harbegidensarısaçlıçocuk, 29.05.2008 22:03 ~ 22:04)
  8. eşcinsel olmak, karşı cinsin tipsiz olmasından kaynaklanmadığından ötürü baştan saçma olan iddiaa. türk kızları hakkında genelleme nasıl yapılıyor o da ayrı mesele. her alman, fransız, ya da herhangi bir dünya milletindeki bir kızın olduğu gibi türk kızınında güzel olanı vardır, çirkin olanı vardır.
    (mengen, 29.05.2008 22:11 ~ 22:14)
  9. (bkz: anasına bak kızını alma)
    (kasap kesen manyak inek, 29.05.2008 22:13)
  10. anca "insanların nasıl ilgisini çekerim, türk kızlarını kötüleyip nasıl onlardan herhangi birine karizma yapmak ümidiyle yaşarım" seslerini her sözcükte perde arkasından bağıranların içinde bulunabileceği durumdur.

(e şimdi kayser'i çağırmak uygun düşerdi belki ama başarısız çakmalarıyla da kör topal idare ediyoruz biz...)
    (bulanti, 29.05.2008 22:19)
  11. (bkz: erkek adam erkekle sevişir)
    (delicaponcadı, 29.05.2008 22:38)
  12. türk kızlarının aşağılandığı yeni bir durumla karşı karşıya daha kaldığımızın kanıtıdır . rus kızları iyi türk kızları kıllı , diyoruz türk kızlarını her seferinde yerden yere vuruyoruz , ama en ufak bir tüyo görsek sözlükte bayan yazar bulsak diye dili dışarda gezen , düz duvara tırmananlar bu insanların türk kızı olduklarını sanırım unutuyorlar .
    (legendhakan, 29.05.2008 23:52 ~ 23:53)
  13. (bkz: türk kızlarına bakanda gizli eşcinsellik vardır)
    (heathcliff, 07.07.2008 13:59)
  14. (bkz: adım adım ibnelik)
    (azwepsa, 07.07.2008 14:00)
  15. (bkz: rus kızına bakıp lezbiyenlere hak vermek)
    (vat da fuk is going on, 07.07.2008 14:10 ~ 14:10)
  16. eeeh denilesi cümle(cik). hayır ben açıklamaktan yoruldum, yaygaradan yoruldum, siz bıkmadınız. on sekiz yaş civarındaki sözlük yazarlarının ruhsal ve fiziksel gelişimine olumsuz örnek teşkil edecek şu keçiören clubber'ından bozma sosyal tespitleriniz ve dikkat çekme çabalarınız beni sözlükten soğutuyor*. kayser sozer'den çaktığınız başlıklarla, omam bıyık ve eve su getiren sucu ekolünü izlemeniz takip etmeniz bir yana, taklitlerin yalnızca aslını yaşattığı ve bunları buraya yazarak hiçbir kadının sizle olumlu anlamda ilgilenmesini başaramayacağınız aşikar. zorunuz ne anlamıyorum? hakikaten anlamıyorum.

türk kızını almak, eşşekle sevişmek, türk kızına bulunulan bilumum atıf, seks üstü seks, cinsellik artı doyum, hiçbiri kesmiyor çünkü müzmin açsınız. çünkü çükünüz değil varolup olmadığı konusunda bir kafa mri'ini gerektirecek derecede şüphelere gark eden beyniniz aç. gözünüz aç, gönlünüz aç.

eşcinsellik ne demek haberiniz yok, bir tercih zannederek yola devam, peki. kadın olmak ne demek haberiniz yok, zaten kadın olma fikri sizin için anneniz ve eşdeğer kadınlar ile yollular ve eşdeğer kadınlar şeklinde ikiye ayrılıyor. hatta kadınlar bacaklarından ikiye ayrılan varlıklar. sizinse çükünüz var. hepinizinki bambaşka, allaha şükür. gözünüzün retina tabakasına düşen fotonların her birinde soyunan kadın portreleri var. siz de bunlara bakarak her üç saniyede bir seks çığlıkları atıyorsunuz.

sizin gibi sazan avcısı veya suzan avcı tarafından kırbaçlanası, omurilik soğanında sperm hücresi geliştiren insan demeye dilimin varmadığı modellerle aynı sözlükte bulunduğum, aynı atmosferik basınca maruz kaldığım için duyduğum gururu anlatamam. zeka seviyenize duyduğum hayranlık katsayısı gün geçtikçe kendiyle çarpılıyor, katlanıyor cidden. sigmund freud sağ olsaydı da sizi koltuğa yatırıp bi dinleseydi, terapinin ilk seansında budaklı meşe odunu vasıtasıyla eşeği ren nehrine suya gönderse ve eşek sudan gelinceye kadar dövseydi mesela. ama ordan da fantaaazi çıkartırdınız kesin.

bi gidin gözüm görmesin. eline klavye değebilen herkesi de almayın şu sözlüğe kardeşim.

(bkz: birtakım şeylere çok sinirlenmiş yazar)
    (bkz: ybsg)
    (bkz: sözlükteki çakma haydar dümenler)
    (wykka, 07.07.2008 14:14 ~ 14:15)
  17. (bkz: türk kızları kadar başınıza taş düşsün)
    (marjane und eudaimonia, 07.07.2008 14:24 ~ 08.07.2008 11:20)
  18. yetersizliğine kılıf aramaktır. kimi kandıracaksa artık.
    (sinirliyim ezelden, 07.07.2008 16:48 ~ 16:48)
  19. verilen şeyin hak ile sınırlı kalmasını dilediğimiz durum.
    (bkz: adım adım ibnelik)
    (bulletproof, 07.07.2008 16:55)
  20. (bkz: hadi len)
    (the answer, 07.07.2008 16:56)
  21. (bkz: türk kızına bakıp eşcinsellere vermek)
    (elvis, 07.07.2008 16:58)
  22. "annem göster ama elletme dedi" düsturunu benimsemiş türk kızlarının sebep olduğu çıplak(apaçık-anlaşılır) fikir.
    (sagan, 07.07.2008 17:11)
  23. baban da anana sadece bakıp, eşcinsellere hak verip onlardan olsaydı keşke dediğim giridir...
    (ninatta, 07.07.2008 17:13 ~ 01.08.2008 00:45)