belki ilginizi çeker
  1. · talas savaşı
  2. · haarp
  3. · sevişmeyi bilmeyen sözlük erkekleri
  4. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · boylumlama
  2. · ezel
  3. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  4. · domuz gribi
  5. · tunceli alevileri dinsizdir
  6. · bir kadının bilmesi gerekenler
  7. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  8. · okan bayülgen
  9. · it oğlu it

türk insanının ezileni desteklemesi  

1. türk insanının ezilenin haline acıyıp onu desteklemesi durumu. ben mesela bütün avrupa maçlarında liencheinstein i san marino yu falan destekliyorum . işte öyle bir şey.

ayrıca başka örnekler için ;

(bkz: tom)
    (bkz: slyvester)
    (bkz: joe dalton)
    (bkz: avarel)
    (bkz: coyote)

ve bıyıklarına kurban olduğum;
    (bkz: josemite sam)
    (naylon brando, 29.10.2009 01:36)
  2. (otsuz deli ökkeş, 29.10.2009 01:38)
  3. ikili diyaloglarda sıklıkla tespit edersiniz.
    sohbet girdiğiniz kişi merak eder soruverir bir anda:
    -ya ne hoş sohbet şeysin sen öyle. nerelisin sen?
    -van...
    -aaa... olsun hepimiz kardeşiz. senin suçun değil. sen istemedin ki orada doğmayı.
    -*^+?<
    (memm, 29.10.2009 03:55)
  4. (bkz: fenerbahçe)

gerçekten anlamıyorum bazen insanımızı . tamam ezilenlere bir sempati duyuyorsunuz ama bu kadar ezik olana da destek vermek... pehhhh... çok anlamsız.
    (naylon brando, 30.10.2009 16:24)
  5. yıllar boyunca türk halkına empoze edilen iğrenç vıcık vıcık arabesk kültürün acı bir sonucundan başka bir şey değildir. "ezilenin yanında olmak" falan deyince matah bokmuş gibi duruyor, ondan düzelteyim istedim. mazlum edebiyatıyla iktidar bile olunuyor lan bu ülkede, ne diyorsunuz?
    (yenisekme, 30.10.2009 16:28 ~ 16:29)
  6. türk insanın özünde olan şey aslında. herkes kendine benzeyeni sever, kollar. türk milleti de kendini ezelden beri ezik hissettiği için, ezileni desteklemesi pek garipsenmemeli. kendimizi ezilmiş gibi görmeseydik mikimize bile takmazdık, yok ezilmişmiş, falanmış filanmış.
    (kapıcı çöpçü hurdacı, 01.11.2009 11:32 ~ 11:34)
  7. (final donemi sozluge takilan mal, 01.11.2009 11:34 ~ 11:35)
  8. türkiyeyle ilgili bir durum değildir, insan dediğin dil-din-cins farketmeksizin ezilene sempati gösterir.
    (eternalsunshine, 01.11.2009 11:58)
  9. türk insanının yüzde sekseni ezileni destekler.. ama bu kısım yüzde yirmi tarafından yönetilir.. ezen kısım tarafından..

ezileni destekleyen, ezeni ezsin diye desteklemez.. eşitlik olsun diye destekler.. çünkü güçsüz olan ezmeye başlasa bu sefer de diğerini destekler.. türk insanının yüreği terazidir..

ama o yüzde yirmilik ezen kısım da ezileni destekler.. hiç şüpheniz olmasın..

- hadi ezil dostum.. hadi ezil.. işte böyle...
    (elektro kaval, 01.11.2009 12:14)
  10. sporda geçerliliği olmayan, ben daha san marino'yu destekleyen bir türk evladı görmediğim için inandırıcılığı sınırlı olan önermedir. üçüncü, ikinci ligi geçtim, süper lig'deki diğer takımların tribünlerine bakınca, ezilen desteklenmediği gibi bir de galatasaray, beşiktaş, fenerbahçe trübünlerine gidilip desteklenilerek ezime katkıda bulunmaktadır.
    (tükenmezkalemsilgisi, 01.11.2009 12:45)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil