biletleri kesinlikle bir öğrencinin karşılayamacağı pahalılıkta olan ve bu yüzden alternatif havayolları şirketlerinden bilet araştırılmasına yol açan şirket
(triny, 18.03.2004 12:01)
bir anonim ortaklık yapısındadır. kalitesi
* ve fiyatı yüksektir.
(chete, 18.03.2004 12:02)
yeni bir kampanya başlatan ve türkiye'nin her yerine 89 milyona bilet satan,devletin havayolu kurumu..
(doaaa, 08.04.2004 18:32)
aslen türkiye hava sahasındaki güzergahlardır.
şirketin ismi hatalı biçimde türk hava yolları olarak duruyor.
(chete, 08.04.2004 18:40)
dünyanın en pahalı 2. havayolu şirketi
otobüs yazılarına konu olan kuruluş.(bkz.
tek rakibim türk hava yolları)
(telvin, 10.07.2004 13:45 ~ 04.08.2004 23:51)
türkiyedeki en pahalı ancak en rahat havayolu şirketi
eski iett müdürünün ceo luk yaptığı şirket. adam iyice belediye otobüsüne çevirdi zaten.
(bkz:
thy de akbil geçsin)
(bkz:
uçaklarda mavi kart geçsin)
ilk başta catering, ground handling, uçuş gibi tüm hizmetlerini kendi yapan, daha sonraları sadece uçuşu kendi içinde yapan şirket. atatürk havalimanında korkunç büyüklükte bir arazi üzerine kurulu bakım atölyesi vardır. verdiği hizmete göre fiyatı gayet normaldir, ancak öğrenci milletinin parası az olduğundan, yolcularını atlas, onur gibi şirketlere kaptırır.
(bkz:
thy teknik)
(akaydo, 01.06.2005 22:45 ~ 22:46)
türkiye'nin gururu,
istikbal göklerdedir dedirten kurum.
öğrenciler için pahalı olmasına rağmen istanbul - new york arasını uçmak için, servisinden, hizmet kalitesinden çok memnun olduğum ülkemizin hava yollarını tercih etmeye devam ediyorum. hemde param ülkemde kalıyor.
personel arasındaki adıyla
tk(
tango-
kilo)
bütün sefer numaralandırmaları
* tk ile başladığından kelli hava alanı personeli tarafından tk diye özetlenen şirket.
tek rakibi, altında şahin'le hız denemesine kalkışan kırolar olan uçakçılık a.ş.
(bkz:
absürt araba arkası yazıları)
türk hava kuvvetlerinden emekli olan deneyimli uçucu personelleri kadrosuna dahil etmekle güven ve uçuş emniyeti bakımından marka kimliğine inkar edilemez artılar katmıştır.
(diego, 28.12.2005 21:12)
keşke istanbul - new york bilet fiyatları en pahalı olan şirket olmasa da biz de
thy ile uçsak dedirten hava yolu şirketi. malesef (bkz:
delta airlines)
5-6 saatlik rötar
*ları normal sayan, uzuuun bekleyişler sonucu hala bekleyen yolculara ikram olarak bir adet sandviç ve meyve suyu verebilecek kadar kalitesizleşebilen, saat 19'da kalkması gereken uçak için gece 12'de "uçağımız yok, adana seferi iptal edildi" diyebilen, yurtiçi uçuşlarda kesinlikle uzak durulması gereken hava yolu şirketi.
(bkz:
çebiş)
türkiye'nin her yerinden 0 212 444 0 849 (thy)
hizmeti hakkında henüz bir bilgim olmasa da fiyatlarının gayet pahalı olduğunu gördüğüm havayolu şirketi..
kalitesinde gözle görülür bir düşüş olmasına karşın, avrupa'daki hala en kaliteli 2-3 havayolundan biri. ayrıca kısa mesafelerde dürüm ve de şöbiyet ikramı var ki, uzunlarda artık iskender verirler. ki versinler, görsün cümle alem güzelliklerimizi.
fiyatları da rakiplerine göre eşşek gibi pahalıdır, ancak uçuşları rakiplerine göre, o güzergahlarda daha doludur.
25 yaş altı öğrencilere %25 indirim yapmaya başlamıştır.
-bir tam bir öğrenci, lütfen.
zaten pahalı olan dış hat biletlerine rağmen sırf türk firması diye tercih ettiğinizde bile abuk subuk sorunlarıyla sizi pişman ettirebilecek müessese. hemen örnek vereyim, diyelim ki bir arkadaşınızın kredi kartıyla bilet aldınız, check-in'de kredi kartını ibraz etmezseni uçağa alınmıyorsunuz.
kısaltması thy olan, dünya standartlarında fiyat ve hizmet politikası olan alternatifleri ile uçtuğunuzda herhangi birşey kaybetmeyeceğiniz halka açık uçak firması.
devlet çiftliği sıfatını sonuna kadar hak eden kurum.staj yaptığınız 1 aylık dönem içersinde dedikodu dinlemekten intihar noktasına gelmenize imkan sağlar.ayrıca çarşamba günleri yeşilköy pazarına öğlen servis kaldırıp çalışan memnuniyetini de en üst seviyede tutmasıyla tanınır.bir çarşamba saat 11.50 civarları bölüm kapısının önünden bir ses
-fatmaaa pazara gidiyorum bir şey istiyor musun güzelim
+ dur dur bende geliyorum şekerim
aynı çarşamba saat 13.15 civarları
-bana maydonoz aldın mı
+aa vardı ama söylesen alırdım
bir de bikini alıp üzerlerine tutup göstermeleri vardı ama anlatılmaz yaşanır diyerek ayrıntıya girmiyorum.