gündem
  1. · dünyanın en seksi şarkısı
  2. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  3. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  4. · demokratik sol halk partisi
  5. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  6. · günün tek şarkılık özeti
  7. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  8. · ayrılıktan sonra dinlenecek şarkılar
  9. · ingilizce öğretmeni

türkçe spiker  

1. winning eleven veya pro evolution soccer oyunlarına hasan mustan tarafından kazandırılan patch'dır.
    (diesel, 03.06.2007 23:13)
  2. ismen mantık hatasına sahip patch'dir.
    (bkz: koşun len ahmet gilin düğüne kürtçe sanatçı gelmiş)
    (adrian, 03.06.2007 23:31)
  3. yaran patch' dir. şöyle ki bir gün yine arkadaşla play station kafenin birine gidip ödetmesine winning eleven oynamaktayız. baktık türkçe spiker yaması çıkmış. kafe sahibinden istedik ve başladık oynamaya. ben yine her zamanki gibi barcelona' yı aldım. ronaldinho ile 2 defans oyuncusunu geçip, kaleciyi de yatırarak, bomboş pozisyonda topu sürerek kaleye girmeye yaklaşık 3 metre civarı bir uzaklık kalmışken, spikerimiz heyecanlı ! sesiyle " oralardan iyi vurur" diye bağırınca arkadaşla beraber yerlere yattık. az daha ordan da dışarı vurcaktım topu gülerken. ilker yasin bile yapmaz bu mallığı. şu yamayı doğru düzgün hazırlayın ya da bırakın orjinal spikerle lisan ilerletmeye devam edelim.
    (ekipler amiri kenan, 29.06.2008 01:53)
  4. turkcespiker.com adresinden hiç bir ücret yada başka bir şey istemeksizin yayınlanan bir pes yaması.

muhteşem denecek kadar güzel hazırlanmıştır. yüzlerce futbolcu ismini üşenmemiş kaydetmişler. pozisyonlarda sizin ağzınızdan çıkacak veya aklınızdan geçen cümleleri tam yeri tam zamanında söylemesiyle "ulan adamlar harbi süper yapmış" nidaları atmanıza neden olabilecek bir yamadır.

esprili pozisyon yorumları ve yorumcusuyla pes serilerini başka bir boyuta sokmuş ve artık türkçe spiker olmadan pes oynayamaz hale getirmiştir insanı.

alıştıktan sonra pes türkçe spikersiz düşünülemez. böyle yavan bir tat verir. yapanalrın ve uğraşanlara helal olsun demekten başka bir şey düşmüyor bize.

yamulmuyorsam sunan;
    (bkz: hasan mustan)

http://www.turkcespiker.com/
    (kechi, 29.06.2008 02:42 ~ 02:43)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil