|
|
- "atsızcılar.com"un türk ırkçılarına bir hizmet olarak sunduğu listedir... arkadaşlar araştırmışlar, karıştırmışlar türk budunu için en uygun, arabize olmamış, farsa kürde bulaşmamış isimleri bir bir listelemişler sağolsunlar;
(bkz: http://www.atsizcilar.com/...)
e adamlar haklı, şimdi ertokuş'taki karizma nere süklüm püklüm selim nere değil mi ama?... yani osman'cığım, barış kardeş, ismail; karşınıza altıntamgantarkan isimli birisi gelip "sökül lan !" dese hayatınızı ipotek ettirir misiniz ettirmez misiniz, samimi söyleyin?...
ya da ne bileyim "ümit, mit mit" diye ortalıkta dolanmak mı işinize gelir yoksa "benim ismim süngüşür uleaayn" naraları atmak mı?... her neyse, ben seviyorum yarmakan'ımı (unisex isim), dokanmayın keyfimize...
- lan kindoğmuş'u arasana bi' evde miymiş, müsaitse onlara gidip içek...
+ tamam usta... (biip biip bi di di diid)... alooo, kindo naber lan? otuzoğlan'la ben müsaitsen size gelelim diyoruz, hazır ançuk amcayla sokulgan teyze tatildeyken sebeplenek mekandan lan... tamam ustaa, on dakkaya damlarız...
(görsel: türkçe adlar/23453)
- linki açtım ve ilk gözüme çarpan isim "ağabay" ağabay farsça'da zengin kişi demektir.
- 'çobulmak' nedir acaba?
insana tuhaf şeyler anımsatan bir ismi şehvet patlaması yaşayan birinden başka kim koyar çocuğuna?
- özellikle çakan ismiyle göz dolduran listedir. çakan ha? çocuğu playboy olmaya zorlar gibi gerçi.
- içlerinden,
erkeklerde süyünçük ve yağıbasan,
kızlarda ise sümsüçük ve sokulgan ı birşekilde biryerlerde kullanmak istediğim isimler.
üstelik arap isimlerine koyayım diyip, yazılarında arada arapça kökenli epey kelime kullananların çıkartmış olduğu bir isim listesi diyelim.
- (bkz: avalbiyek)
kırgız kökenli bir arkadaşımın babasının adıdır.
|