|
|
- eşcinsellik tüm hak dinlerde haram olduğundan ötürü ister türbanlı olsun ister olmasın aslında tüm toplar cehennemliktir.
(bkz: götümden anlıyorum mutlu oluyorum)
- (bkz: http://w9.gazetevatan.com/...)
- şöyle bir diyalogda geçmesini beklediğim kelimeler öbeği.
-merhaba insanoğulları sırat dinlenme tesislerine hoşgeldiniz mahşer yerindeki beklemeden dolayı hepinizden özür diliyoruz. lütfen terazinin önünde kuyruk oluşturmadan önce şurdan gelecek uyarılara kulak verelim buyrun necmettin
necmettin bey- refaha oy vermeyenler ayrılsın onlar direk cehenneme
-evet duydunuz necmettin beyi sıra sizde ilhan bey
ilhan bey- türbanlıların topu cehennemliktir.
-evet ilhan beyin söyledikleride ayrılsın lütfen zorluk çıkarmayalım. tamam kalanlar terazinin önünde kuyruk olsun lütfen kaynak yapmayalım.
- yazılanı idrak edemeyip, hedef gösterme derecesinde çarpıtan zihniyetin ezik bir şekilde yorumlayıp kafasından uydurup artniyetli olarak internete taşıdığı başlık-evet gerçek bir başlık-
he bu yazının içeriğini okumayıp başlığa göre asıp kesenleride zerre kaale almıyorum, çünkü amaç belli, zihniyet belli.
sadece yazık diyorum yazık..
bu kadar kolay değil mi içerikle alakası olmayan bir başlığı atıp, hedef gösterip "vurun abalıya" demek. bhu nasıl bir haysiyettir, bu nasıl bir ahlaktır ki kendi meslektaşını hedef tahtasına koyabiliyorsun, harcatabiliyorsun? benim bu küçük beynim algılayamıyor kusura bakmayın. e artık bu yazının üstüne birer ogün'ler çıkarsa da şaşırmayalım di mi?..
edit: ilk giri'nin sahibi bu yazdıklarımı üzerine alınmış. benim yazıyı yazma sebebim tamamen vatan gazetesi'ne olan tepkidir. internete bu yazıyı taşıyan ve de başlığını çarpıtan vatan'dır, gizliden hedefi de o göstermektedir.
sağduyu editi: "başlık" olarak girdiğim tanım sözlükteki başlık değil, vatan gazetesinin internete vermiş olduğu yorum başlığıdır. sevenlere duyurulur.(caps lock, 18.11.2007 21:36 ~ 19.11.2007 08:32)
- evet top u cehennemlik olabilir diyerek güldüğümü belirttiğim söz.saçmalıktan ibarettir,tartışmaya bile gerek yoktur.kaldı ki bu sözü yorumlamak için içeriğe gerek olmadığıdır.bu çeşit dar dip zihniyetten oldukça fazla olduğunun gerçekliği..
- nedense aklıma hrant dink'in yazısını getiren hadise. yine aynı şekilde tek bir cümleye takılıp kalan süper zeki insanlar adama " lan herif türklere hakaret ediyor" diye saldırmıştılar. aynı şekilde yine koskoca yazı içinden tek bir cümle alınıp yorumlanmaya çalışılmış... adam üstteki onlarca satırı laf olsun diye yazdı zaten... orada maç anlattı asıl diyeceğini tek cümleyle söyledi değil mi?
ekleme:"türbanı bir flamaya dönüştürüp siyaset sahteciliğinin en büyüğünü yaparak müslümanlık taslayanlar ikiyüzlü yalancılardır...
bunlar müslüman değil, kutsal müslümanlığı kullananlardır...
topu cehennemliktir; çünkü anadolu insanına en büyük kötülüğü yapıyorlar..."
buradan türban takan herkese hakaret var yorumunu yapabilen insanlara da " helal olsun aslanım" demek isterdim ama aslan bir hayvandır bana hayvan diyorlar diye tepki göstereceklerinden korkmaktayım...
- üzülme. herkes cennete gidecek diye birşey yok!
- yakar top oynayan türbanlılara yapılmış bir beyanattır.
- toplumumuzda yeterince gerginlik ve kamplaşma olmadığına inanan bir zihniyetin son yumurtası.
biri çıkar "türbanlılar cehennemliktir." der
öteki de "asıl bunu söyleyen cehennemliktir." der
oradan biri fırlar "asıl siz ikiniz de cehennemliksiniz be hıyarlar!" der...
ne kadar eğlenceli değil mi?
aman türkiye farklı bir gündeme dalmasın...
bu arada ilhan selçuk kendisine ulaşan vahiyleri bir kitapta toplasın. bilahere okuruz.
- dini oyuncak sana kişilerin her geçen gün kendi yorumlarını beyan etmelerinin bir başka örneğidir. televizyonda o bu yasaklanacağına. üzerine vazife olmayan kişilerin yorum yapacağı konulara yasak getirilmesi gerektiğine ispattır. nerede özgürlük diyenler olacaktır ama önce bazı insanların özgürlük kavramını kavramaları sağlanmalıdır ki daha sonra özgür düşünce ortaya çıksın. düşünce özgürlüğü adı altında kesin beyanlarda bulunmamak gerektiğini de akıllara getiriyor. dinin kişinin vicadanını rahatlatan bir tema olduğu da düşünüldüğünde kime ne anlatılır o da bir başka konudur.
|