türban bir çok yerde tanımlanmış ama anlayamamış insanların anlaması için bir kez daha tanımlayalım. başörtüsü, geleneksel bir olaydır; genel olarak ev işleriyle sık iştigal eden kadınların hem evin içine hem de yemeklere saç dökmemek için kullandığı bir araçtır. türbanın bundan farkı, bayrak yerine kullanılıp kutsaliyet atfedilmesi, araç değil amaç haline getirilmesidir. ayrıca görüntüsü ve bağlanış itibariyle başörtüsünden farklı olduğu için konumuzun başlığı başörtülülerin anal seks yapması değil
türbanlıların anal seks yapmasıdır. bu sebepten işbu giride başörtüsü yerine ısrarla
türban sözcüğü kullanılacaktır.
anal seksin ne kadar zararlı ve pis bir eylem olduğu beni alakadar etmiyor. benim derdim, bunun insanlara ahlak dersi vermeye çalışan türbanlıların ve onları türbanlılaştıran erkeklerin arasında akla, ahlaka uygun olmayan sebeplerle yaygın bir eylem olduğudur. evet kapalı kapılar ardında kimbilir neler dönüyor ki işte onların ortalamaları toplumun düzeyini yansıtıyor..
türbanlının götten vermesi beni ilgilendiriyor arkadaş. cumhurbaşkanının, başbakanın, bakanlar kurulunun, sanayicinin, tüccarın karılarının türbanlı olduğu ve normları bunların belirlediği bir ülkede bir milyonda bir bile olsa türbanlının ardını dövdürmesi beni sonuna kadar alakadar ediyor. neyse ki doğru anlamışsın ki evet bunların varlığı beni sonuna kadar rahatsız ediyor. şiddetle humeyni öncesine dönesim var arkadaşım..
bu cepheleşmeyi kafana türban takarak yaratan sensin. kimse senin kafana-erkeğin hariç- türbanı zorla takmadı. memleketi böyle kamplaştırırsan anal seksini de irdelerim, grup seksini de, haremini de, yolsuzluğunu da, ahlaksızlığını da... sen de çıkıp sanane diyemezsin. bu da böyle biline..