|
|
- eğer kıza türbanı için aşık olduysa son derece sakıncalıdır.ayrıca kızın kaçıncı sınıf olduğunun önemi yok yahu, okul yaşamı uzun.
- türbanlı kızları 2.sınıf dişi olarak kategorileyen amcık ağızlı arkadaşları olmayan insanların yapabileceği gayet normal bir eylemdir.
- üstünde konuşulmaya, başlık açmaya bile değmeyen, oldukça normal karşılanması gereken olaydır. asıl şaşırtıcı olan bazı insanımsıların hala türbanlı kızları kız yerine koymaması, "allah'a emanet ol" diyen kızlara aşık olmaktan çekinmesi, onları kendine yakıştıramamasıdır.
(bkz: ybsg)
- bir kıza aşık olmaktır. türbanlı ya da türbansız olmasının bir manası yoktur. aşktır işte, asla öceden kestirip üzerinde yorum yapılamaz.
- (bkz: gönül bu ota da konar boka da)
- türbanlı kızları ucube gibi görmeyen bir erkeğin başına gelebilecek son derece normal bir olay.
- süper bişey olsa gerek. imam nikahı ve unlimited sex.
sonra sıkılınca da sen yoluna ben yoluma.(ferforje, 01.08.2007 16:00 ~ 12.12.2007 10:09)
- mfö der ki:
sevdim bir kere kim olursan ol,
tattım bin kere ne olursan ol.
(bkz: aşık olmak)
sanırım aşkın ne olduğunu bilmeyenlarin tartışabileceği bir konu. gönül eğlendirmek tartışılabilir bak. yapılır mı oğlum, şöyleydi böyleydi, falan filan. aşk tartışılır mı? allah başa vermesin.
- arkadaşlara kızın tipi tarif edilirken 'nur yüzlü' sıfatını hakkıyla kullanabilmektir.
- normal bireyler için "mini etekli bir kıza aşık olmak" gibi bir şeydir..tabii abazan kardeşlerimizi burada normal olarak kategorize etmiyorum, zira onların aşık olduğu şey kız değil, kızın bacakları, göğüsleri gibi bir takım organlarıdır..şimdi diyeceksiniz ki, efendim bundan daha normal ne var? evet normaldir aslında, kişi evleneceği kişinin uzuvlarını sevmelidir, fakat bu sevgi kişiliğinden öte bir sevgi olmamalıdır..eğer olursa, işte o zaman o sevgi tam bir sevgi olmaz..düşünsenize bacakları için evlendiğiniz kadının kangren olup bacaklarının kesildiğini, şimdi nasıl seveceksin o kadını? ey abazan dostum sana sesleniyorum, her şey sex değil; ama sex de hiçbirşey değil..
- lafı uzatmaya gerek yoktur. insandır efenim şiddetle;
(bkz: insan) bide diğer bi grup var acınasıdır, şekilcidir bunlar için ;
(bkz: insan zannedilenler)
- günümüzde birine aşık olmanın allah'ın sevgili kulu olduğunuzu göstermesinden mütevellit herşeyden evvel sevinilmesi gereken olaydır. şu koca dünyada kaç kişi sevdiğine sarılıp uyuma, zor günleri birbiririne dayanarak atlatma, onu her haliyle kabul etme şansına sahiptir ki? birisine aşkla bakmak, adını andığında bile gülümsemeye engel olamamak en büyük mucizesiyken hayatın; sevinmez mi insan aşık olma vasfını taşımasına?
hamiş: türbanlı olma kısmı ile ilgilenmiyor olmam bu konudaki düşüncemi yeterince açıklamaktadır zannedersem...
- aşık olmayı kalbiyle değilde sikiyle becerenlerin yapamayıcağı şeydir. karaköye gideceğime aşık olurum diyen cinslerin tenezzül edemeyeceği olaydır. türbanlı ya da türbanlı değil buna sen karar nasıl verebilirsin ki işin ucunda aşk varsa. sende hiç mi yok gönül gözü denen olgu. babanı ve anneni veya kardeşlerini sen seçemiyorsan aşık olmakta bunlara benzer. kendini nasıl dizginleyebilirsin bölye bir konu da.
insanların düşüncelerine, yaşam tarzlarına, şekline saygı duymayı öğrendiğimizde öğreneceğiz aşık olmayı.
sex yapmak için aşık olduğunu sananlarla aynı havayı tükettiğim için kendime acıyorum.
(bkz: @909517)
- edebi yetkinliğe sahip olmak güzel bir erdemdir ancak ahlaki yetkinliğe sahip olmak toplum içinde size düşen saygıyı hak ederek alabilmek için olmazsa olmazlardandır. bu ülkenin yadsınamaz bir kitlesini oluşturan türbanlıları aşağıladığınız zaman sorarlar size, "elinde argümanın olmadan sadece kuru sözlerle aşağılayarak insan olunur mu?" diye...
bu ülkeye şeriat getirmek isteyen yobaza savaş açtığını söylersen arkandayım, özgürlük için bağımsızlık için bir adım atıyorum dersen sonuna dek destekçinim ama götünü göğe gere gere tek bir bok yemeden "şunu yapacağıma 31 çekerim" demek pek sağlıklı bir yaklaşım olmayacaktır.
iki kelimeyi bir araya getiremeyip hakaret eden adamdan yeğdir, edebi kurallara hakim olamayıp saygılı olan bir kişi.
tanım bir de: gocunulacak şey değildir.
- en azından;
-aşkım bak mini etek giymek yok.
-aşkım bu askılı body de ne böyle?
-aşkım bu pantolon biraz dar mı?
gibi geyiklerin yaşanmayacağı bir aşk olsa gerek.(markator, 07.03.2008 23:04 ~ 30.05.2008 18:27)
- (bkz: caizdir)
- gayet normal bişey.her insana aşık olunabilir türbanlı diye ayırmanın ne alemi var anlamıyorum.bazı şeyleri hala aşamıyoruz yazık...
- (bkz: türbanlı bir erkeğe aşık olmak)
|