22 mayıs 2012 salı
günün başlıkları: 1393 tane
günün başlıkları: 1393 tane
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·oğlum bak git (87)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·kokan insan (3)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·aseton (5)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·naz aydemir (7)
- ·
- ·
- ·cacık (2)
- ·
- ·sultan (5)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·ışkın (2)
- ·
- ·
türban takmayı reddeden kızını bıçaklayan baba
- müslümandır.
inandığı din adına, içinde kaybolduğu inanç sisteminin dayatması ile kendi canından ve kanından olan evladını bir bilinmezliğe kurban etmiş ve o bilinmezliğin talep ettiği kan borcunu döküp can borcunu ödemiş canidir.
düşüncesi bile insanın kanını dondurmaktadır. bir baba, bir insan nasıl olur da evladını, bir başka insanı kocaman bir hiçlik adına ve yalanlar ile kurgulanmış bir sistemin dayatmalarını kabul etmediği için çocuğunu katledebilir ki ?
genel anlamda din olgusu işte insanı bu denli insanlığından çıkma raddesine getirmiştir. zihni bulanmış bir dinzede böylesi çılgınlıklara gözünü kırpmadan imza atabilmektedir.
insanlık için en büyük tehditlerden birisinin neden din olduğunu bize çok iyi göstermiştir bu evlat katili müslüman baba.
http://haber.gazetevatan.com/... - (bkz: her türlü radikalığın muslumanlardan çıkması)
- peygamber yarrağı yemiş babadır.
- gelen eksilemeleri dikkate aldığımzıda peygamber yarrağı yemiş babaların çoğalacağını gösteren babadır.
- cennetliktir!
15 yaşındaki kızını bıçaklayarak öldüren bu baba, doğruyu yapmıştır. zira ahiret günü gelip çattığında, kızının hesabını allah sorar.
15 yaşındaki kızın saçlarından tahrik olan milyonlarca erkek müslüman var. adam elbette kızının örtünmesini isteyecek.
kısaca, dinini yaşayan babadır. - cennete giriş bileti almak isterken cehennemin en ön sıralarında yerini hazırladığını düşündüğüm insan(!)
- şambabasıdır.
ya sen başını ört diyorsun kızım, oda örtmüyor ve sen müslümansın ya ona ceza veriyorsun ama nasıl onu defalarca bıçaklıyarak.
ben sana birşey söyliyeyim mi eğer sen müslümanım diyorsan ben müslüman değilim. - ateizmin aksine dinin insanları nasıl bir caniye dönüştürebildiğini gösteren babadır.
dindar bir nesil istiyoruz evet. aman ha ateist olmasınlar. - bir de eksileyip eksileyip olaya yorum yapmayan gizli babalardan biri de olabilir. yarrak kafalı seni.
- (bkz: dindar bir gençlik yetiştirmek isteyen baba)
- ben konuyu açan arkadaşın hangi kafada yaşadığını merak ediyorum..haber içeriğinde kafa kesmek gibi bir kelime yok ama arkadaş sanırım bir hedef gösterme veya başörtüsü ile kafayı bağdaştırmak istiyor. işlenilen cinayetin tabii ki savunulur yanı yok ama böyle subliminal mesajlar vererek sözlük yazarlarını aptal yerine koymaya kimsenin hakkı yok diye düşünüyorum.
not: tekrarlıyorum. cinayetin savunulur bir yanı yok,allah o adamın belasını versin!
not2: daha önce türban takmayı reddeden kızının başını kesen baba olarak girilen başlık an itibariyle değişmiştir ve bu entry miadını doldurmuştur. - cennetlik olma eylemini tamamen yanlış anlayarak cinnetlik olan insansıdır.
bir de etrafta "arkadaş canlısı" olarak tanınıyormuş. arkadaş canlısı biri olmak ön kızının kanlısı olmaya engel değilmiş demek. - müslüman değil cahil olan babadır. belki kızı başını kapatmadığı için değil kendi sözünü dinlememesine kızdığı için bıçaklamıştır. ama sebep ne olursa olsun bir cana mal olmuştur. ve sen ölen bu canın üzerinden siyaset yapamazsın.
arkadaşım ateist olabilirsin, bu sana müslümanlara saldırma hakkı vermez.
arkadaşım müslüman olabilirsin, bu sana ateistlere saldırma hakkı vermez. - ateistlerin çok sevdiği babadır. zira onlar bu tür vahşet içeren olaylarda bile yaptıkları prime bakarlar. giden yiten hayatların hiç önemi yoktur onlar için. bu cinayet başka bir sebepten dolayı işlemiş olsaydı konu buralarda tartışılmazdı. konunun çarpıtılıp prim yapıldığı haberin başlığının çarpıtılışından belli. ne kadar vahşileştirirsek o kadar prim yaparız diye adam bıçaklayarak öldürme olayını baş kesme olarak yazıyor. siz de sapkınlığın başka bir boyutunu yaşıyorsunuz da farkında değilsiniz. müslüman diye geçinen o adamın da sizin de aklınızı sikeyim.
- (bkz: şerefsiz)
- ortalıkta göğsünü gere gere gezmesi gereken babadır. aferin koçum, kafasını kestin de 15 yaşında bir orospudan hepimiz kurtulduk. sen kafasını kesmesen senin başına iş çıkarırdı; yok liseye gideceğim, yok ben okuyup avukat olacağım, yok ben bir oğlana aşık oldum falan uğraşılır mı hiç onunla? ne yani zevk dolu bir gecenin sonunda anasının rahmine yerleşti diye ömür boyu sen onun çilesini çekmek zorunda mısın? olacak iş değil, cık cık cık. kes kafasını kurtul. gerçi büyük ihtimalle birkaç yıla evlendirip damadın etinden sütünden faydalanırdın ama varsın giden mal olsun. bir tane daha doğrursun daha adet olduğu gün takarsın türbanı kafasına yok yok vazgeçtim ilkokula başlayınca falan tak ki ruhuna işlesin öyle büşra gibi başıboşluk yapmasın. senin gibi cesaretli, onurlu bir adamla tanışmayı nasıl isterdim bir bilsen. ah bir bilsen!
sapıksınız siz sapık! sokaklarda dolanan, kendi kızının kafasını kesip milletin kızının orasına burasına bakan sapkınlarsınız. ah bir çıksan karşıma da okkalı bir tükürsem suratına! bir kadına onu da geçtim kendi kızına böyle bir şiddeti nasıl reva gördün sen? sen doğurdun lan onu. senin o. sen yetiştirdin. otur şimdi de kendi kafanı kes.
edit: efendim olay bıçaklamaymış, giriyi düzenlemeye gerek duymuyorum çünkü benim gözümde değişen hiçbir yönü yok. siz kafa kesmeyi bıçaklama olarak hayal edin. - keşke onun babasıda prezervatif takmayı reddetmeseymiş de bu şahıs da olmasaymış dedğim insan bozması.
- ateistlerin bir daha benzeri yaşanmasın diye sebeplerini irdeleyerek toplumu uyarmaya çalıştıkları cinayeti işlemiş baba müsveddesidir.
burada siyaset yok, bir gerçeğe parmak basma var. siyaset yapmak isteseydim "rte'nin dindar nesil yetiştirme isteğini yerine getirmeye çalışan baba" diye tanım yapardım. ama yapmıyorum. niye? çünkü ayıp. çünkü böyle bir konuda siyaset yapmak bana yakışmaz. - (bkz: biraz hümanist ol derler)
bu ibneyi görüp,duyarken nasıl hümanist davranır bir insan. asıl onun başını keseceksin, sonra hesap sormak isteyenlere açıklama yapmayı at bir kenara, bırak onların tanrılarına düşünsün ne yapması gerektiğini. tabii ki bir şeyler yapabilecek kadar var ise. - müslümanların büyük bir çoğunluğunun aslında daha doğrusu dindarların büyük bir çoğunluğunun cahil olması sebebiyle şaşırtıcı değildir.
sadece aşırı muhafazakar olması değil burda dikkat çeken tam bir gerikafalı yobaz ve ahmak oluşu da önemli.
bazen cidden merak ediyorum ben müslümanım ben dindarım diyenlerin kaç tanesi acaba kuran'ı açıp okumuştur. kaç tanesi en azından orada yazılanlardan haberdardır.
hep diyorum arkadaş dindar insanlardan korkacaksın asıl - müslüman olduğu için kızının başını kesen babadır müslüman olmasaydı gayet sağlıklı aklı başında akıllı kedi canlı kedi dilli biri olurdu.
hayır nasıl bir mantık anlamıyorum mesela adam dönerci birisi de kalkıp dönercilik mesleğine laf söylemiyor hep biraz eksik kalıyor tanımlar.
dipnot: ateistlerde aynı sızıntı dergisi benzeri bir refleksin geliştiğini gösteren tanımdır onlar da ben hasan'ın gözüyüm ben bok böceğiyim işte böyle kusursuz bir sistemi ancak allah yaratmış olabilir diyorlar sıbyan ateistlerimiz de aynı şekilde bakın böyle bir vahşeti ancak müslümanlar yapabilir diyorlar.
kişisel not: komik misiniz evladım siz ? 3 yaşında mısınız ? - öncelikle kıza allah rahmet eylesin. dindarlık ile islam ile alakası olmayan babadır. her gün bir sürü cinayet işleniyor kimse s*klemiyor. içinde din, dindar geçiyorsa fırsat bu fırsat deyip islama sallamak için ağzından salyalar akıtarak bekleyen ateistler, itin, köpeğin ağzı deydi diye koskoca okyanus kirlenmez. ha ben bunu din adına yapıyorum veya yaptım diyende orospu çocuğudur. islam kapanmıyor diye kimsenin öldürülmesini emretmez. seçimi insanın iradesine bırakmıştır. ama geçmişte şapka takmıyor diye insanların asılmasını emreden bir sistemi biliyoruz. bu haberin aslıda büyük ihtimalle farklıdır. ama kız kapalı olunca bizde bu cinayeti din adına işlenmiş gibi verelim mantığıyla haberi yapmış olabilir medya. daha önce de böyle yüzlerce yalan haber yapmışlardı. ateistlerin de medyadan farkı yok. onlar gibi haberi değiştirip açmışlar başlığı. aynı bokun lacivertiyiz demiş biz .
- bu durum maalesef din ile alakalıdır. kıza o kadar üzüldüm ki, bütün yobaz ailelerin çocuklarını toplayıp bakacak bir kurum açabilseydim bunu yapardım. fakat yapamıyoruz. bunu dine saldırma olarak kullanmıyoruz. zaten her şey ortada.
evet belki islama ayrıkı bir şey. öz kızını öldürmek tamamen günah olan bir şey.
ama adamın bu cinayeti işleme sebebi de dindir. yanlış anlamış olsun olmasın..
kimse gelip "dine saldırı malzemesi yapma" demesin.
bu bir saldırı değildir. dinin zararının apaçık yansımasıdır. - "aha işte müslümanlar zati hep böyle"cileri harekete geçirmiş, müslümanlıkla hiçbir evrende hiçbir şekilde ilgisi olmayan katildir.
- canidir.
haberde başını kesti diye bir ifade geçmiyor. uyurken bıçakladığı yazıyor. ama farkeden bir şey yok. sonuçta, ortada gencecik yaşında öldürülen masum bir can var.
müslümanım diye geçinen bir caninin yaptığı yanlışı islamiyete yıkmak doğru değil. bu dünya maalesef islamiyet'i hakkını vererek yaşayanlarla dolu değil. bu yüzden her durumda islamiyet'i suçlamak ne kadar doğru tartışılır.
bu babanın, bu hayvanın zaten müslüman olduğu söylenemez. gerçek bir müslümanın yapacağı bir iş değil bu. daha kendisi islamiyet'i yaşayamazken kızına başını kapat demesi de ayrı bir traji.
bir anne baba dinin gereklerini önce kendi uygular hem madden hem manen, örnek olur hem fikirleriyle hem de davranışlarıyla. sonra da evladına anlatır. bunları yaptığı halde evladı yapmayı istemezse onun için dua eder ancak. çocuğunun günaha girmesinden korkup bu sefer ailenin kendisi yanlışa düşmemeli. dayatmayla din öğretmeye kalkmak çocuğu hepten islamiyet'ten soğutur. yapacağı varsa da yapmaz. islamiyet hoşgörü dinidir. biz hoşgörülü olmazsak nerede kalır islamiyet'in hoşgörüsü?