gündem
  1. · beşiktaş
  2. · zongul ducks
  3. · aşk ı memnu
  4. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  5. · yasaklanması gereken şeyler
  6. · ugg
  7. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  8. · öss ye hiç çalışmadan girdim diyenler
  9. · erkeği itici yapan sebepler

türban serbest olursa başına iç çamaşırı giycekler  

1. kendilerine yakışacağını düşündüğüm kişiler.destekliyoruz kendilerini.
    (buyukdusunuryinebuyukdusundu, 02.02.2008 20:51)
  2. üyelerinin sanırım pek türbanla ilgilenmeyip birbirlerinin cinsel tercihleri ve annelerinin meslekleri üzerine tartışmayı yeğledikleri grup..zira duvarlarına yazılan mesajlar bunları gösteriyo..5 tane de mod koymuşlar ne iş yapıyolarsa.
    (bitanesindenbitanesine, 02.02.2008 20:55 ~ 21:12)
  3. (salladım, 02.02.2008 21:13)
  4. türban serbest olursa boşuna iç çamaşırı giycek kişilerdir.
    ( ben yine başlığı yanlış okudum galiba )
    (luto, 02.02.2008 21:17 ~ 21:52)
  5. tanga giymelerini önerebileceğim kişilerdir ki belki önlerini görürler ve belediyenin açtığı çukura düşmemiş olurlar.
    (tonguç, 02.02.2008 21:18)
  6. türban muhabbetinin iyice kabak tadı vermeye başladığı şu günlerde, zekice karşıt tepki verdiğine inanan zavallı facebook gençliğinin 'biz göt kafalıyız' itirafı. şimdi sağda solda görüyoruz, imzalar toplanıyor, insanlar mitingler düzenliyor, verilmesi gereken tepkiyi adam gibi veriyor. klavye başında vatan kurtaran kesimin, kurtardıkları vatanın aziz lisanına ait basit dilbilgisi kurallarından bihaber oluşu, durumu dramatize etmeyi daha da kolaylaştırıyor. allah akıl fikir biraz da boxer versin bu arkadaşlara.
    (hebele, 02.02.2008 21:34)
  7. (bkz: giycek)
    (bkz: giyecek)

(bkz: üniversite öğrencisi)
    (bkz: hadi ya)
    (diabetik nöropati, 02.02.2008 21:50 ~ 04.11.2008 10:38)
  8. tepkinin de adabıyla olması gerektiğini bir kez daha gözler önüne seren gubidik facebook oluşumu.bir konuda fikir beyan ederken insanlar ancak bu kadar basitleşebilirler.türbanın üniversiteye girmesini istemeyebilirsin ama bunu bu şekilde dillendirme hakkını kendinde bulmaları "üniversite öğrencisi" ünvanıyla çelişiyor.hem "the wall" kısmında yazdıkları da seviyeyi ortaya koyuyor.sonuç olarak,ideolojisi ne olursa olsun mal her zaman maldır.
    (setheleh, 02.02.2008 22:01)
  9. (amedian, 02.02.2008 22:04)
  10. "giydikleri gibi çıkarırlar.." john toshack
    (mabeynihumayun, 02.02.2008 22:12)
  11. başına çamaşır takıp gezmek yerine daha mühim işlerle uğraşıp olayla ilgili iki kitap okumak, olayların içyüzünü anlamaya çalışmak gibi faaliyetlerde bulunulursa daha mantıklı olacaktır.

kendisini aydın diye nitelendiren zihniyetlerin bu tür çocuksu işler yerine kendisi gibi düşünmeyen güruh gibi teşkilatlanması, biraraya gelerek fikir alışverişinde bulunması ve olayın nasıl aşılacağını düşünmesi gerekir.

bütün yapılan saçmasapan davranışların altında herkesin bir bildiği vardır mutlaka. ama biraz mantıklı olalım.
    (iki ekmek bi maltepe, 02.02.2008 22:59)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil