|
|
- bahsi geçen videoda yapılan yapma çiçeğe benziyor vallahi. güzel. ama gerçeği, doğalı, mis kokulusu dururken?
- bunu yapan kadınların aslında "kadın" olma isteklerinin, o etrafta televizyonda orda burda gördüğü saçları yapılmış makyajlı güzel "kadın"'lara nasıl gıptayla baktıklarının ama baba, abi, erkek kardeş veya tarikat etkisiyle kapanmak zorunda bırakıldıklarının bariz göstergesidir.
- (bkz: tesettür uzmanı)
- ileride türban tarağı şeklinde bir buluşa meydan verebilecek türban tarrağı.
- peruk takınca günah olduğundan türbandan saç yapılıp spreyli mpreyli operasyon caiz oluyor.bir işin suyu nasıl çıkartılırın güzel örneklerinden.
- videoyu seyrederken vay anasını ben saçım açık halimle bu kadar simlenip topuz yaptırmıyorum dedirten, türbanla bi ilgisi olmayan, kadının içinde varsa her türlü ilgi çekmeye çalışır dedirten durum.
- (bkz: çabuk bana zekeriya beyaz ı çağırın)
(bkz: caizmidir değilmidir)
(bkz: bırakın topuzu kazıtalım şu türbanı)
- (bkz: türbana fön beş ytl)
- (bkz: harbi mi)
- yaratıcı yurdum insanının türban sorununa çözüm bulma konusunda varabileceği doruk noktalardan birisidir. ayrıca bu düşünce kafamızın her türlü sahtekarlığa nasıl da iyi bastığını bir kez daha gözler önüne sermektedir.
(bkz: orta yolu bulmak)
ukteci: kum
- sorun görünümlü yapay gündemin ürünüdür.
- özün değil şeklin prim yaptığının en somut göstergelerinden birisidir. türbanlı kişinin türbanı neden taktığı hakkında da açık bir fikir verir.
|