gündem
  1. · ibrahim üzülmez
  2. · darwin i bitiren balık
  3. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  4. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  5. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  6. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  7. · demokratik sol halk partisi
  8. · turgut özal
  9. · mango

türbanın hala siyasi olmadığını düşünen penguenler  

1. önüne geçemiyoruz efendim her yerde var bunlardan. evde, okulda, işte, sözlükte, sokakta! bunlar engin hoşgörüleriyle siyasi aktivistlerden daha da tehlikeli olmakta.
    (adenozin tri psikopat, 28.07.2006 11:12)
  2. (feel alright, 15.01.2009 19:04 ~ 16.01.2009 11:56)
  3. bu kişiler rte'ye de karşı gelmektedirler aynı zamanda.. bunun sebebi ise rte'nin açıklamasıdır.. "velev ki siyasi simge olsun" evet sayın başbakan bile kabul ettikten sonra bu penguen görünümlü yaratıklar neden hala kabul edememektedirler anlam verilemez.. gerçekten inancından dolayı türban takanlar zaten kampüs içlerine saçı açık girmektedirler çünkü bilirler ki eğer bir günah verilecekse saçlarının görünmesinden dolayı, bu verilecek olan günah kendilerine değil o şahısları kampüse o halde sokmaya zorlayanlara verilecektir.. zaten inancından dolayı türban takan bir kişi dar ve diz altı kısa etek giymez, giyemez.. bunun farkına varamamış olanlar hala daha yok efendim türban siyasi simge değildir diye bağrınmaya devam etsinlerdir.. benim siyasi görüşüm akparti yanlısıdır sırf bunu belli etmek için takıyorum bu türbanı, muhafazakarım ben diye bağrınanları hala daha görmesinlerdir..
    (suursuz, 15.01.2009 19:15)
  4. başkasının ne düşündüğünü bildiğini sananların ve türbanın siyasi simge olarak takıldığını ispatlayamayanların diğer insanlara yaptığı saygısız yakıştırma
    (feel alright, 15.01.2009 22:24 ~ 22:26)
  5. good luck chuck filmindeki penguenler olabilir. bakıcıları sürekli marijuana tarzı bişey içiyodu. bende ondan istiyorum.
    (derviş pitigliani, 15.01.2009 22:46)
  6. kalın kürkleri vardır. bu sayede -40 derece olan hava şartlarında bile yaşamlarını sürdürebilirler. çok iyi yüzücü olmakla birlikte, aynı zamanda çok iyi birer avcıdırlar.

sanırım bir de son günlerde "jeep" edinmeye başladılar. bir de siyah gözlükler. değirmenin suyu iyiymiş kutuplarda.
    (lieutenant3803, 15.01.2009 23:19)
  7. türbanla siyaseti özdeşleştiren pikachu kılıklı ,evrimleşmerini tamamlayamamış pokemonların,sahipleri tarıfından empoze edilmiş bi kaç klişeleşmiş kaale dahi alınmaması gereken safsatalarından biiridir.
    (gercük, 16.01.2009 15:10)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil