tümer metin   

sayfa  / 5
adana çık aradan

1. beşiktaş samsunspor dan ilhan mansız ile birlikte transfer olan 67 numaralı sol ayak. uzaktan güzel golleri ilede tanınan bir futbolcudur. maç sonrası röportjlarında klasik konuşmaların dışında şeyler söyleyen ender toçulardan biri
    (cyrus the virus, 08.03.2004 16:51)
  2. lucescunun harcadığı bjkli futbolcu
    (ceko, 08.03.2004 21:50)
  3. maç sonrası yaptığı yorumlar farklı ve akıllıca olan, kültürlü, üniversite mezunu beşiktaş oyuncusu
    (mia, 06.04.2004 14:20)
  4. kanımca türkiyede sergenin yerini alabilecek tek oyuncu.
    (telvin, 06.04.2004 14:24)
  5. çok şahsi oynamasıyla eleştiri toplasa da türkiye'nin en yetenekli sol ayaklarından biri.oyuna başladığı ya da sonradan dahil olduğu maçları her an kendi takımı lehine çevirebilme yeteneğine sahip,demeçlerinde akıllı uslu konuşan,tez zamanda onun kıymetini bilmeyen lucescu ve beşiktaş'tan ayrılıp büyük galatasaray kadrosuna dahil olmasını arzuladığım futbolcu,attacking midfielder centre.
    (bkz. pablo aimar)
    (palanthaser, 06.04.2004 14:27)
  6. yüzündeki ifadeden "ya bu adamın ya midesi ağrıo ya da cok acı cekio" diyebileceğiniz ama esasinda günlük yaşaminda da aynı yüz ifadesi ile dolaşan şahsiyet
    (gorky, 06.04.2004 20:49)
  7. beykent üniversitesi'nde yapılan panelde kapalı tribündeki localarla ilgili soruya "stadın her yeri loca olsa da, sevenleri kimse ayıramaz ki" deyişiyle, 17 nisan 2005 fenerbahçe beşiktaş derbisinde 40000 fener taraftarinin önünde golü attıktan sonra sag elini yumruk yapıp kalbinin üzerindeki beşiktaş armasına vurarak 1800 cengaverine koşuşuyla kendisine hayran bırakmış insan; futbolunun da hastasıyız ailecek.
    (latent, 25.04.2005 04:55 ~ 04:59)
  8. transfer edildiği sene oyun kurucu oynayıp 10 numarayı alamamasına üzüldüğüm, 67 ile başlayıp 11 nuamarasıyla devam eden futbolcu. ahmet dursun-tümer metin- ilhan mansız iyi bir üçlü olsalar da o sene(2001-2002), şampiyonluk geçen sene olduğu gibi(2003-2004) bir bahar rehavetinde kaptırılmıştır. bu üçlü a-t-i olarak maziye geçemese de, takımda kalan tümer geçen hafta yaptığı hareketle gönlüme bir kez daha taht kurmuştur. 17 nisan 2005 fenerbahçe beşiktaş derbisinde yaptığı gol sevinci + pancu'nun panterleşmesi jilet aramama neden olmuştur.
    (centrocampista, 25.04.2005 05:27)
  9. bu sene inönüde bir çok maçta forma giyip görevini yerine getirmiş yetenekli futbolcu

beşiktaşımızın golü.... 11 numaralı formasıyla...... metiiiiiiiiiiiiiin tümeeeeeeeeeeeeeer
    (hansvoralberg, 01.05.2005 19:13 ~ 19:13)
  10. bir ara kırmızı beyaz kareli gömlek üstüne kırmızı süveter* modasını yaymıştı tüm metroseksüel erkek alemine.
    (dr conners, 01.05.2005 19:30)
  11. beşiktaş'ta zaman zaman kullandığı yeteneğini milli takımda her zaman kullanan dünyayı kurtaran adam...
    ayrıca çok orjinal bir gol sevinci vardır.
    (hem kaleci hem oyuncu, 13.10.2005 09:37)
  12. milli takımda attığı golleri iş beşiktaşa gelince unutan arkadaşlarla aramızda habis tümör lakabı taktığımız sene sonunda iyi bir paraya satılsada elimizde patlamasa düşüncesi içinde olduğumuz fakat bolton maçında durduk yere sakatlanıp oyunu terkedince patladı dediğimiz iyi bir tekniği olduğu bariz ve son vuruşları fena olmayan futbolcu.
    (sade, 24.10.2005 12:01)
  13. galatasaray'da ümit karan ile takas edilmesi gündemde olan ancak galatasaray yönetici fatih gökşenin bu spekülasyonu yalanladığı kaliteli orta saha oyuncusu.
    (benikoyupgitmeneolursun, 30.11.2005 09:38)
  14. kalbimin iki sultanı samsunspor ve beşiktaş ta oynamış,19 mayıs üniversitesi besyo'dan mezun (eşiyle de orda tanışmıştır) iyi ,süper ve hatta süper ötesi şahsiyet.
    (ataraksia, 24.01.2006 01:18)
  15. an itibariyle aziz yıldırım'ın evine gidip kenini 3 yıllığına fenerbahçeli yapan futbolcudur.

http://www.milliyet.com.tr/...
    (benikoyupgitmeneolursun, 30.05.2006 12:26 ~ 12:40)
  16. fenerbahce resmi internet sitesinden de resmen fenerli olduğu duyurulan futbolcu.

ne diyelim hayırlısı olsun...
    (belmonte, 30.05.2006 12:53)
  17. fenerbahçe'de ne işi var dedirten futbolcu, yaş itibariyle (futbolda) dede adayı.
    (orcinus orca, 30.05.2006 13:09)
  18. kendisinden bu denli bahsedilince öldü sandığımız türk büyüğü...
    (cagrilanyakup, 30.05.2006 14:32)
  19. skor tabelası
    yıldırım demirören: 1
    aziz yıldırım: 5

üstüne bir de nobre'nin forması tümer metin'e verilecekmiş sanırım oh ne güzel. tümer metin artık inönü'de gol atınca yıkılacağız. fenerbahçe'ye gitmesinden çok yönetim acizliği benim canımı sıkan. kazım kanat ne diyecek onu bekliyorum.
    (tilburgdaki erasmus ogrencisi, 30.05.2006 15:16 ~ 15:16)
  20. hakkında girilen girileri görünce öldüğünü anladığım futbolcudur, allah rahmet eylesin. en azından kendi yaptığını daha önce yapanların ne hale geldiğini bir inceleseydi.
    (bkz: feyyaz uçar)
    (bkz: alpay özalan)
    (bkz: sergen yalçın)
    (gelirsemkal, 30.05.2006 16:33)
  21. 'bana 5 yıldır beşiktaşlı tümer diyorlar,türkiyede beşiktaş'tan başka takımda oynamam,futbolu inşallah beşiktaş forması altında bırakmak istiyorum' diyen ve kendi değerini ortaya koyup fenerbahçeye transfer olan eski beşiktaşlı.
    (asyymetric, 30.05.2006 18:11)
  22. (bkz: andriy shevchenko)
    (nell, 30.05.2006 18:15)
  23. en büyük fenerbahçeliden daha çok mücadele edebilirim diyen, aracımı kulübe gelene kadar hiç bu kadar heyecanla kullanmadım diyen zat. fenere hayırlı olsun ama inönü'ye de gelmesin tavsiyesinde bulunuyoruz keza çarşı unutmaz.
    (stocky2001, 30.05.2006 18:35)
  24. geçmişte oynadığı fenerbahçe maçlarındaki davranışlarıyla beşiktaşlı profesyonel bir futbolcu değil de sanki profesyonel bir fenerbahçe düşmanı gibi davranmış,çirkefleşmiş,meslektaşlarına gereksiz sertliklerde bulunmuştur.
    bu maçlardaki hareketlerinin bir sonucu olarak beşiktaş taraftarlarının o an için aşırı sevgisini,fenerbahçe taraftarlarının nefretini kazanmıştır hakkıyla..

peki beşiktaş formasını terletirken başka takımda forma giymem diyen,ilhanla birlikte fenerbahçenin beşitaşla yarış halinde olduğu 2000-2001 yılı şampiyonluğunda samsumspor forması terletirken fenerbahçenin samsunsporla oynayacağı şampiyonluk maçından önce beşiktaşın şampiyon olmasını gönülden isterim diyen(ki 15gün sonra beşiktaşla imzalamıştır) bu kişinin gün gelipte fenerbahçeyle antlaşma imzalaması abesle iştigal değil midir
    çoğu fenerbahçe ve beşiktaş taraftarı için öyledir hatta ötesidir
    fakat türk sporunda bunun adı profesyonellik...

tümer metin iyi fuıtbolcudur,ama centilmen değildir profesyonel hiç değildir.ankaragücü soyunma odasını basıp kapılarını tekmeliyip dayılanır ertesi gün bana yakışmadı der...ama bana yakışmadı demek ülkemizde profesyonellik malum..
    görelim bakalım saraçoğlunda,inönüde neler olacak..hayırlı olsun kendisine
    alex i yerinden edebilcek mi bakalım
    (jamal, 30.05.2006 21:12)
  25. beşiktaşımızın teknik patronu tigana böyle istemiştir.

ayrıca murat aksu bugün göstermiş olduğu duruştan dolayı bizzat teşekkür ettim, tümer'in yolu açık olsun bida büyük konuşmasın diyoruz.

ps: gelecek alternatiflerini biliyorum zikimde bile değil gitmesi o derece.
    (schumifan, 30.05.2006 21:32)
 sayfa  / 5