tümay   

adana çık aradan

1. 6 kitaplı matematik seti ile efsaneleşmiş yayınevi...

(bkz: tümay set 6'sı olan var mı)
    (okang, 14.01.2006 21:41 ~ 27.01.2006 10:43)
  2. üniversiteye hazırlık kitapları hazırlayan bir yayınevi. kitaplarının konuyu ele alışı ve mantık dizgesi muadillerinden daha başarılıdır. ancak, testleri tekdüze sorulardan oluşur; çözmek sabır gerektirir.

fen liselerinde bu yayınevinin kitaplarına çalışınca aptal muamelesi görebilirsiniz:

-şşşt o ne len?
    +abi tümay matematik...
    -niye ondan çalışıyorsun ki?
    +güzel anlatmış böyle basit basit...
    -fem matematik'ten çalışsana olm. o daha iyi.
    +abi o biraz zor geliyor bana...
    -kalın geliyor desene... hehe.
    +ulan senin ağzını yüzünü... ... ...

dalga geçen eleman boğaziçi endüstri'ye girdi. ben itü inşaat'a gittim. haklıymış şerefsiz...
    (eksiksizuyum, 27.03.2006 19:25)
  3. lisede türev ve integrali anlamaya çalışan arkadaşlar tümay'ın matemeatik 5. ve 6. ciltlerini taşırlardı yanlarında. nedense kapaklarından mıdır nedir hep itici geldi bana. ama lisedeki matematik hocaları sadece öss çalışmaya izin vermeyen türk gençleri üzerinde bayağı bir emeği vardır bu kitapların...
    (rasputin, 27.03.2006 19:55)
  4. türev ve integral lisede öğrenilememişse 5. ve 6. ciltleri üniversitede de taşınmaya devam edilebilen kitaplara sahip yayınevi..
    (kskaan, 28.03.2007 00:12)
  5. yazarlarından biri dünyanın en enteresan insanı en deli öğretmeni ve en tatlı amcası olan set .dersane ve yakında kolej.(bkz: ahmet hançerlioğulları)
    (quenya, 22.08.2007 13:43 ~ 27.08.2007 18:27)
  6. aklıma hemen siyah kaplı öss geometri kitabı gelen yayınevi.güzel bir kitaptı
    okula çok taşımışlığım vardır.
    (kemancı cerenimo, 22.08.2007 13:46)
  7. 2 sene boyunca devam ettiğim ve össde başarılı olmama gıdım yardımı dokunmayan dersanemdir.
    derse girebilmek için aylık taksitin yatırılması şartının konulduğu bu uğurda giriş katın ödeme yapmak isteyen öğrencilerle dolduğu ilk derse giremeyen öğrencinin sinirlerinin bozulduğu bir mekandır.kazara güvenliği atlatıp derse girebilirsen hocaların saçma sapan örneklerle dersleri anlatmaya çalıştığı çarşaf test dağıtıp durduğu tüm testlerin birbirine benzediği çıkarımını yapabilceğin yer.sınavda başarısız olursan hııııı bi daha olmasın git şunları deftere çöz gel dendiği hiç bi zamanda emirle ders çalışmayan ben gibilerin hayata küstüğü geometri kitabının gayet başarılı olduğu ankaranın sakarya caddesinde yer alan dersanedir.
    (üç kilo reçellik vişne, 10.10.2007 00:26 ~ 00:27)
  8. bulunduğu yer süper; sakarya. her yanı bar, meyhane dolu.4 katlı, kitapları güzel ama hocalarının çoğu başarısız bir dersane. 1 de okuldan çıkıp 5te başlayacak derse erkenden gidilir, yan tarafındaki marketten ayran pastanedende börek alınır sınıfta 2-3 kişi yenilir. yemek bitipte can sıkılmaya başlayınca garip garip eğlenceli şeyler bulunur. derslerde geometri hocası dışındaki tüm hocalar itina ile dinlenmez, dinlensede anlanmaz. ama 3 kafadar olursan oldukça keyifli bir dersanedir.
    (alkolik fermantasyon, 10.10.2007 00:38)
  9. ışığı bütüne ulaşmış/tamamlanmış ay, dolunay. *
    (nothing, 25.10.2007 19:04)
  10. nadir bulunan, güzel bir isim.
    (mosquito hunter, 13.12.2007 18:25)