brave heart ta william wallace ın son sözünün de bulunması gereken liste.(bkz: freeeeeedoooooommm )
"neden bana azıcık ilgi gösteren her kadına aşık oluyorum"
(bkz: eternal sunshine of the spotless mind )
"tabağımın kenarında beni şişmanlatacak bir lokma yemek için her gün 30000 çocuk ölüyor." the girl in the cafe
"halk devletten değil devlet halktan korkmalı" v for vendetta (sirona , 18.02.2007 23:10 ~ 01.09.2008 15:58)
"senin bir karakter olman, bir karakterin olduğu anlamına gelmez.." pulp fiction
(bkz: üse kadar sayazağım çıkmazsanız evi yakazağız )
"hasta la vista baby " the terminator
salak karı! çıkarsana memelerini dışarı!!
(bkz: kahpe bizans )
sakar şakir isimli şaheserden ''al , hıyar! hıyar yer misin?'' repliğinin bulunmadı liste.
-yarın ne kadar sürer annna
-sonsuzluk ve bir gün
(bkz: eternity and a day )
baştan aşağı okuduktan sonra götünden sallamanın en güzel örneği olduğuna kanaat getirdiğim sikik listedir.
kape bizans 'tan "nacar olaydım da beni yolda göreydin mağdure bacı " olmazsa bir listede ben o listeye liste demem.
gladyatör filminin başında germen kabileleri ile yapilacak savaş öncesi russell crowe un ağzından dökülen sözler de kanımca bu listede olmalıdir...
"unleash hell" (northwind , 20.02.2007 01:02 ~ 22.02.2007 19:57)
-kibir benim en gözde günahımdır (şeytanın avukatı)
-bilinç korkunç bir lanettir.. düşünürsün, hissedersin, acı çekersin.. (john malkovich olmak)
-bildiğin şişme bebek olum herkes şişirir yapar şişine güvenen bida yapar (bkz: pardon )
i want to play a game (bkz: saw )
"cennette hizmet etmektense cehennemde hükmetmeyi tercih ederim." (şeytanın avukatı)
şener şen:
- domateees, domates vaaar!
(züğürt ağa)
morpheus:
-welcome to the real world
(the matrix )
''kendime yalan söylemeye başladığım günden beri kimseye inanmaz oldum.''
(bkz: dom za vesanje )
(bkz: perhan )
----self-improvement is masturbation, self-destruction is the answer----fight club
don vito corleone: do you spend time with your family? good. because a man that doesn't spend time with his family can never be a real man. (bkz: the godfather ) (jeg , 27.04.2007 01:05 ~ 01:26)
"what we do in life, echoes in eternity"
(bkz: gladiator )
"join me and together we will rule the galaxy as father and son"
(bkz: darth vader )
(bkz: star wars )
"i'm gonna make him an offer he can't refuse"
(bkz: godfather )
"you know what capitalism is? gettin' fucked !"
"all i have in this world is my balls, and my word, and i don't break 'em for no one"
"i'm tony montana ! you fuck wit me, you fuckin' wit da best !"
(bkz: scarface )
michael'la moe greene'in tartışması bittikten sonra...
fredo: mike! you don't come to las vegas and talk to a man like moe greene like that!
michael: fredo, you're my older brother, and ı love you. but don't ever take sides with anyone against the family again. ever!
(bkz: the godfather )
-bana ordan bi john versene
-jack daniels diyecektiniz sanırım
-sen de onu benim kadar tanısaydın ,öyle hitap ederdin.
(bkz: kadın kokusu )
leon'da gary oldman'ın baska bi polisle dialoğu
stansfield:bring me everyone
............................
stansfield:everyoneeeeeeeeee
(bkz: @1331779 )
sayfa 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 / 10