belki ilginizi çeker
  1. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · allahın belası piç şerefsiz altıncı nesil yazarlar
  2. · darbeci baro taksim e hoş geldin
  3. · 2012
  4. · erkekte ses tonu
  5. · günün tek şarkılık özeti
  6. · kurban bayramı vahşeti
  7. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  8. · oceanic flight 815
  9. · gölet efsaneleri

tüm giriyi kopyala  

1. henüz fireox'ta çalışamayan bi güzellik. denedim olmadı. repleri ve terazileri o vakte saklıyorum.
    (azwepsa, 19.11.2006 00:37)
  2. firefox'ta bu özelliği kullanabilmek isteyenler şu adımları takip etmeliler:

1. adres çubuğuna about:config yazın.

2. çıkan sayfaya sağ tıklayıp new->boolean deyin.

3. "enter the preference name" bölümüne signed.applets.codebase_principal_support yazın ve "enter boolean value" sorusuna "true" cevabını verin.

bir kereye mahsus bu işlemleri yaptıktan sonra bu özelliğin çalışabiliyor olması gerekir.
    (wondrous, 19.11.2006 00:48 ~ 01:32)
  3. dün gece düşündüğüm, "olsa ne güzel olacaktı yahu" dediğim muhteşem özellik. sözlüğümüzde düşünülen şeyler daha dile gelmeden yapılmış oluyor. heyt be...

(bkz: yaşasın itü sözlük)
    (misuf, 19.11.2006 01:43)
  4. alıntı yapmak istediğimizde kolaylık sağlayacak bir özellik. yalnız küçük bir sorun var gibi. malum, girilerde kullandığımız adresler kısaltılarak yazılıyor. http://www.itusozluk.com/... şeklinde. uzantısını göremiyoruz. işte bu özelliği kullanarak girileri kopyalamaya çalışınca da adresler kısaltılmış şekliyle kopyalanıyor.
    (selenge, 19.11.2006 01:46 ~ 01:47)
  5. uzun mu uzun girilerde uyuz mu uyuz bir sistemi zorlayabilecek bir özellik olduğunu düşünmeme rağmen halkın sevgilisi* javascript özelliği.
    (ben cocugum deyip camdan atlayan pokemon, 27.01.2007 22:54 ~ 22:55)
  6. giriyi kopyaladığında linkleri kısaltarak kopyalamasa, akıllı bakınız içindekileri giriyi yazdığımız şeklindeki haliyle kopyalasa çok daha güzel olabilirdi. yine de kendisini çok seviyorum.

[k] canım benim.
    (misuf, 25.03.2009 23:19)
  7. firefox 3.5'te sorunsuz olarak çalışıyor.
    (thedewil, 02.07.2009 00:43)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil