belki ilginizi çeker
  1. · tune up utilities
  2. · bilgisayara abdest aldırmak
gündem
  1. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  2. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  3. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  4. · boylumlama
  5. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  6. · aşk ı memnu
  7. · darwin i bitiren balık
  8. · tabanca
  9. · türk çocuğu

system mechanic  

1. an itibari ile system mechanic professional sürümünü bilgisayarımdan kaldırdım, ne zaman bişeyler yaptırmaya kalksam bilgisayarı kitliyordu acaba dedim sorun mu bende format çektim yine olmadı, bizde yollarımızı ayırdık, eğer ilk kurduğunuzda adam akıllı çalıştırıp bişeyler yaptırabiliyorsanız bilgisayarınızdaki performans artışını fark edebileceksiniz, eğer hiç çalışmazsa ya da bilgisayarınızı kitlemişse hiç uğraşmayın uninstall orda tıklayın.
    (nigra, 17.04.2006 13:38)
  2. yükledikten sonra, olmazsa olmaz olduğunu anlayıp sevineceğiniz yazılım. yeni format çekilmiş gibi oluyor adeta. yalnız, microsoft'un işletim sistemlerini iolo'yla işbirliğiyle/gizli anlaşmayla sorunlu yaptığından kıllanmaya başladım (ben olsam yapardım*). ama tabi ikisini de parasını verip kullanan fazla kişi olmadığını düşünürsek...

(kapı çalar)
    -merhaba biz bsa'dan geliyoruz, bilgisayarınızdaki yazılımların lisanslarını kontrol edebilir miyiz?
    +şey kem küm...
    (olmaz öyle şey, burası türkiye...)
    (plectrum, 18.11.2006 23:26)
  3. 5. versiyonunu dışarıdan bulduğunuz seriallarla aktif hale getirmeye çalışırken, verdiği uyarı penceresinde "kardeşim bu kaçak bir yazılım utanmıyor musun" uyarı penceresi ile karşılaştıran, evete basınca uyarmadan bilgisayarı zart diye yeniden başlatan; uykusuz halde saatlerdir microsoft equation editor ile kastığınız ödevi kaydettirmeyen, bir daha kaçak yazılım kullanmaya tövbe ettiren programdır.
    (akaydo, 29.12.2006 13:02)
  4. (raiser, 29.12.2006 15:39)
  5. sistemdeki tüm arızaları bulup onarabilmenizi sağlayan amma ve lakin bilinçsiz ellerde atom bombasından bile daha tehlikeli olabilecek, registry ayarlarına girerek bilgisayarı onarmak dışında altını üstüne de getirebileceğiniz bir bakım-onarım programı.
    benzeri bulunan dosyaları gösterir, boşa yer harcanmasını önler; registry ayarlarında hedefi olmayan girdileri bulur, registrynin şişmesini engeller, hedefi olmayan kısayolları bulur, görüntü kirliliğinin önüne geçer. onu sevin, sayın arada bir bağrınıza basın. `
    (soulcleaver, 12.04.2009 00:00)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil