uzun zamandır dikkat ediyordum, bugün emin oldum. mesela şu anda show tv'de gün ışığı deyu bi stallone filmi var, daha evvel ne gördüm ne de duydum, ekrana bile bakmıyordum ama o sesi duydum, "lan bunda bizim rambo oynuyor olmasın" diye döndüm ki, ta kendisini ekrandan bana nanik yaparken, metalci işareti şeyederken buldum. [tez zamanda tutuklanasın]
hepi topu 5-6 senedir ekranlarda boy gösteren polat alemdar'ı bile 3 farklı kişi seslendirmişken, sayın stallone'a geçilen bu kıyağı şahsen ben anlamadım. neden lan? acaba "türkiye'de beni x seslendirecek" gibi bir anlaşması mı var kendisinin? gerçi özdeşleşti, eğer böyle bir şey varsa iyi taktik ha, takdir eder överim, hürmetlerimi fışkırtırım. vay anam böyle bir şey yok da her şey doğaçlama geliştiyse sorgularım işte, takarım kafaya ben bunu.
evet, burdan soruyorum hatta:
sayın stallone! ne iş bu? türk halkı sizden bir cevap bekliyor. çatlarım allahıma. en azından bana bi şeyedin. mail falan da olur. öperim.
seslendiren adamın ağzının da aynı şekilde olduğundan dolayıdır o. yoksa bu kadar yakışmaz bi ses. bak bruce willis e bak alf e. cuk oturur. neden? yok tamam olmadı bu benzetme. müşvik kentere saygısızlık olur eminim. olmaz öyle şey.
yok yok kesin ağızları aynı şekildedir seslendirenle stallonenin. koysun biri görsel bakalım. değilse alf izlemem bir daha.
iyiki hep aynı adamdır çünkü cuk oturan bir sestir.benzer bir durum bruce willis için geçerli idi.rahmetli alev sezer seslendiriyordu ve o öldükten sonra hiçbir bruce willis filmi eski tadı vermemiştir.bilemiyorum sylvester stallone'yı seslendiren sanatçı hayatta mıdır?umarım öyledir ve allah uzun ömürler verir bizde keyifle dinleriz.
o sesi bizim için karakteristik bir sese dönüştüren, sylvester stallone la bağdaştırıp gözümüzde olduğu gibi kulağımızda da canlanmasına yardımcı olan bir durumdur.