|
|
- ismi talking heads'in psycho killer şarkısının yamuk telaffuzundan gelir, ki bu hıyar yazılış da sanırım benden çıkma. (bkz: psycho killer)
kendisini tanıdığımı söyleyebilmem için yeterince vakit geçirdiğimizi söyleyebilirim. bir götün iki lobu kadar birbirini tamamlayan, her daim "içelim mi?" sorularına "roger" cevabını veren bu abi için tek diyebileceğim, we come one.(azureel, 19.11.2004 14:46 ~ 16.03.2005 14:46)
- syco beni tanımlar,killer'i ise kabiliyetlerimi.
- erkekliğin kutsal kitabı diye bir dev (!) eser oluşturmaya çalışan kişi. hem sayko hem kilır olmasından kelli, ayet yazdığını düşünmeye çalışacak kadar ileri gitmeyi mübah görmüştür kendisine. fakat kutsal değerlerle dalga geçmek gurur duyulacak bir iş değildir.
- vurdumu şişenin dibinden ses getiren birlikte geçirdiğim zamanlar boyunca çok kişilikli biri olduğunu anladığım gereğinden fazla alkol alan şahsiyet
- tarafımdan edilmiş küfürleri sınırsız tolere edebilen hayvan bir hayvandır, yıllardır şarap şişemdeki içine tıkıştırılmış mantarın parçasıdır, acayip renkli kedi gözleri yüzünden kendini beğenmiş ukala orospu*.
- quake 3 arena'da daha katetmesi gereken çok yolu olduğunu anlaması için nette burnunun biraz daha sürtmesi; akabinde benimle* ünvan maçına çıkması gereken orospu*.
- kendisine her ne kadar psycho ve killer dese de bence çok iyi birisidir.dostu yada arkadaşı olursanız çok seveceğiniz yoksa belki nefret edebileceğiniz şahsiyet...
(husatin, 10.04.2005 02:25 ~ 23:58)
- iskenderunlu irlandalı.
- dota oyanmasını bilmeyen ama quake 3 e gelinece ayar veren çitıır(cheater) kafe canlısı.
(bkz: adeta mıydı)
(bkz: acaba mıydı)
- ben bu adamın evde bulunan van kedisinin kaybolduğunu duyduğundaki halini gördüm gerçekten de değil bir metre bir kilometre çevresinde olmak istemezsiniz. işlek kocaman bir caddede herkesin şaşkın ve ürkek bakışları arasında telefonda haberi verene fırça atarkenki hali terminatörü hatırlattı bir an. kendisiyle ev arkadaşı olcağım yakın bir zamanda beraber geyiğin dibine vuracağımız uzun seneler var gibi gözüküyor.
- dota 'dan anlamıyor. fena halde noob. beline beline lag vericem bi daha sçsın hele oyunda.
- dota'dan fazlası ile anlayan fakat bir fare kurbanı olup dillere düşen yazar.
- kendisi mucize bebektir; ebeveynlerinin ilk başarılı mahsulü olduğu ve sekiz aylıkken ana rahminden çıkıp şimdiye kadar yaşadığı için. tontondur, hohpondur, kadimdir, uludur. ayrıca bazen çok çekilmez olabiliyor, ama alışıyorsunuzun bu adamın çekilmez tavırlarına bir süre sonra. unutmadan doğum günü kutlu olsun. benden bir gün sonra doğduğu için kardeşim, küçüğümdür.
(bkz: kova burcu erkeği)
- @1314301 nolu girisyle "aww baby, yeah baby, shake it up baby" dedirtmiş yazar kardeşim severek izliyorum, hatta bu akşam yemeğini beraber yiyecez. öyle mutluyum ki. (al sana rep allahsız)
- (bkz: the staff of god)
- bi söz vardır;
"allah fakir kulunu sevindirmek için, eşeğini önce kaybettirir sonra buldururmuş" diye..
adam 10 dakika içinde beni bir depresyondan çıkarıp diğerine soktu.. sonra tümüyle şaka dedi ama olsun abi..
yazık bana..
bu kadar da syco bi insan kendisi.
- basit bir ders sunumu için konu seçimi yaparken, herkes bölümü ile ilgili konu seçer; yok küreselleşme yok petrol yok doğalgaz derken yuvarlanır gider. bu dallama ise gidip seri katilleri ve psikolojilerini anlatmayı seçmiştir. sunumda ise "uzmanlık alanı küçük çocuklar olan ve onları yemeyi seven seri katiller" konusunu işlemiş, pek de zorlanmamıştır. bir de dandini bir web sitesinde, kendine profil yazısı olarak şu metni koymuş, iliştireyim:
"
biz ölümsüzler siz zavallıların dünyasına hükmetmeye geldik.
bizler sakin duranlarız.
hayal bile edemeyeceğini en pis ve en kötü yerlerden geldik.
siz mutlulukla yaşarken, biz acı, nefret ile ruhlarımızı sizlere hükmetmek için eğittik.
bizlere meydan okuyacaksanız önce ne kadar kötü olabilirsiniz bir hayal edin.
en kötü kabusunuz bir anda kafanızın içinde belirebilir.
bizlerden korkun.
siz zavallılar varlığınız için mücadele edin.
elbet bir gün kazanacaksınız.
ama kazandığınızda ağzınızdan çıkan sevinç çığlıkları pis kokacak.
size ne olduğunu anladığınızda biz çoktan gitmiş olacağız.
biz sizlerin en pis ve en karanlık yanınızız.
biz gittiğimizde ruhunuzda bizim parçalarımız kalacak.
bir yanınız hep acı ve nefretle boğuşacak.
her gece mutlu mutlu yatağınıza girdiğinizde, ışıklarınızı söndürdüğünüzde biz uyanacağız.
hayallerinizi acı, nefret ve kötülükle dolduracağız taki gün doğana kadar.
"
yeaau bi siktir git kardeşim, üstelik ramazan ahaha. gel de sevme.(azureel, 05.10.2007 14:08 ~ 14:11)
|