belki ilginizi çeker
  1. · küfür virtüözü
  2. · hanım koş yazarlığı
  3. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  2. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  3. · ugg
  4. · annenin gençlik fotoğrafları
  5. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  6. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  7. · zongul ducks
  8. · espresso
  9. · ersin karabulut

swh yazarlığı  

1. bir çeşit forum yazarlığı. bazen (:p) falan da koymak ister ama yükseklik korkusu buna engel olur.
    (bkz: uçmak)
    ayrıca : (bkz: ukte)
    (dzingis, 30.06.2007 00:29 ~ 04.09.2009 10:40)
  2. (bkz: ota boka swh yazmak)
    (bkz: swh)
    (yasal uyarı, 30.06.2007 00:32)
  3. ben bunu başarısız sit com örneklerinde [ birol güven'in çocuklar duymasın faciası v.b. ] kullanılan kahkaha efektlerine benzetiyorum. özeleştiri yapayım, ben de zamanında kullanmıştır bu swh, gab falan gibi bakınızları özellikle akıllı bakınız formatında ama ben de tiksindim sonrasında. zaten değişimin önemli bir etken olduğunu herhalde başka başlıkta açıklarım.

burada yapılan eleştiriyi ucundan kendime de dokundurduğum için kimse üstüne alınmasın, ortaya atıyorum * . imdi güzel bir diyalog örneği veya espri görüyorum, okuyorum ve beğeniyorum. sözlükte gerçekte mizahi yönden birçok arkadaş başarılı ama sonuna konulan bu swh gibi kısaltmaların bu girileri nitel olarak olumsuz yönde etkilediğini düşünüyorum. yani, smiley yasak ise bunu swhlerle legal hâle getirmenin bir anlamı yok gibi.
    (dünyayı kurtaran adam, 12.04.2008 08:42 ~ 09:05)
  4. gb yazarlığının yerlisidir. yerli malı kullanmak isteyenler gb yi tercih eder. ama ikisi de oldukça iticidir. gülmeyin kardeşim, siz yazın gerekirse ben okuyup gülebilirim.
    (malign, 12.04.2008 09:03)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil