belki ilginizi çeker
  1. · akın
gündem
  1. · yasaklanması gereken şeyler
  2. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  3. · 8taş deyip f3n3rbahç3 lafına bozulan ezik fenerli
  4. · prison brake
  5. · asla birlikte olunamayacak birine aşık olmak
  6. · domuz gribi
  7. · fotoğraf makinası olmayan japon
  8. · hey dostum senin sorunun ne biliyor musun
  9. · cemşid

suskun yüreğim  

1. 90'lı yıllarda klibi en çok izlenen ender güzel şarkılardan birisidir. bir çiftlikte yaşanan aşk hikayesi ve hayal kırıklığını anlatır. alıp sizi hayal alemine götürür.
    (guenhwyvar, 19.08.2007 11:49)
  2. nedense vakti zamanın tam sabahın köründe 5'i çeyrek geçe milim saşmadan tam vaktinde cine-5 yayınlanan şarkıdır. herşey bir kenara ciddi anlamda biraz yetmişlerdeki pop müziğini müzik yapan hüzünlü nağmelerin son temsilcisidir.

böyle bir parça iste:

http://www.youtube.com/...
    (ceket yok pantolon verelim, 11.10.2007 05:44)
  3. klibi çok güzel olan akın şarkısı.
    (billy, 11.10.2007 11:12 ~ 03.11.2009 14:14)
  4. bu şarkının sözlerini bir zamanlar satel isimli müzik kanalında çalışan reyhan karaçam isimli vj bi kız yazmıştı.ben de bu gerçeği fark edince çok şaşırmış ya bu kız bu sözleri nasıl yazdı ''vj lan bu vj'' demiş sonrasında da ''kafası iyiydi akşamdan kalmaydı herhalde'' falan deyip sakinleşmiştim.hatta bu hanım abla şarkının sözlerini yazmakla kalmamış akın efendiyle de klipte rol kesmişti.allah için çok güzel bir şarkıdır ama fazla bileni yoktur.
    (rampada lambada, 11.10.2007 12:03)
  5. nezih ünen'in çingene yüreğim'i ile birlikte 90'lara geri dönme arzusunu ateşleyen şarkıdır.
    (genjuure, 27.02.2008 17:36)
  6. sözleri de söyledir:

sen uzaklarda uçuşan bir yapraksın
    koparılmış belki de
    belki de öylesine
    fırlatılmış bir dalın kurbanısın

bir bilseydin açı veren o gerçeği
    ulaşılması güç bir yıldızın
    peşinden o çırpınan
    suskun yüreğimdi
    (neva, 27.02.2008 20:53 ~ 24.08.2009 08:30)
  7. akın'ın (bana göre) en güzel şarkısı.

sözleri tam olarak şöyledir:

sen uzaklardan uçuşan bir yapraksın
    koparılmış belki de
    belki de öylesine
    fırlatılmış bir dalın kurbanısın
    sen huysuz öpücük
    arama suçu bunda
    çünkü sen aynı zamanda çılgın arzulu
    savruluşlarının bir eserisin
    aah bir bilseydin acı veren o gerçegi
    ulaşılması güç bir yıldızdın
    peşinden çırpınan suskun yüreğimdi

deepnot: bugün* bu şarkıyı hiç yoktan, eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürür* misali aklıma düşürüp iyi bok yediği için wildboy'a teşekkürü bir borç bilirim.
    (van den budenmayer, 05.04.2009 20:56)
  8. ne zaman yürürken dalıp bi çalı çırpıdan, ağaçtan yaprak koparsam aklıma gelen şarkı. o yaprak koptuğu anda; bende gözler yaprağa kayıyor; kuşlar, insanlar, bildiğin şehir susuyor ve akın'ın sesi geliyor:

sen uzaklarda uçuşan bir yapraksın
    koparılmış belki de
    belki de öylesine

şimdi baktım da bu şarkının olduğu albümün çıkış yılı 1995 imiş. neredeyse on beş sene geçmiş üzerinden ama ben hangi vakit bir yaprak koparsam kulaklarımda bu şarkı. şartlanmanın da böylesi diyor; kendimi ve akın'ı tebrik ediyorum.
    (göğem, 03.11.2009 14:12)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil