belki ilginizi çeker
  1. · survivor yarışmacısı psiklojisi
  2. · survivor aslanlar kanaryalar
  3. · 24 mart 2007 yunanistan türkiye maçı
  4. · yunanistan
  5. · ruffles
  6. · survivor
gündem
  1. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  2. · zongul ducks
  3. · google wave
  4. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  5. · çok istenip de olunamayan meslekler
  6. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  7. · annelerin yakışıklı anlayışı
  8. · eşek kadar adam olup eti cicibebe yemek
  9. · kişinin büyülendiğini anladığı an

survivor türkiye yunanistan  

sayfa  / 3
  1. televizyonda reklamını gördüğüm ve yarışmacılardan birinin yunanlardan biri ölsün umrumda değil diyecek kadar hırs yaptığı program. yakında show tv'de yayınlanacakmış.
    (kaiser sose, 30.08.2006 02:59)
  2. yarışmadan ziyade savaş izlenimi veren program.

'ölse umrumdan değil'den tutun gözyaşları, anlam verilemeyecek düzeyde asabiyet ve garip bir gaza gelme durumu gözlenmektedir şu ana kadar.

sanırım programın fon müziği de mehter marşı falan olacak, ya da yunanlılar sirtaki yapıp tabakları türk yarışmacıların kafasında kıracak.

'ne bu celal' demek istiyorum efenim.
    (ya moor, 30.08.2006 03:05)
  3. yunanların "türklerden nefret ediyoruz, yanımıza yaklaşmalarını istemiyoruz" gibisinden cümleciklerine şahit olunan yarışma. ayrıca çeşitli vahşet görüntülerine de sahne olmakta. biraz önce türk kardeşlerimiz, bir karabatağın * kafasına kürekle vurmak suretiyle vahşet yaratmışlar, takım arkadaşlarından birini ağlatmışlardır.
    (chicaloca, 23.09.2006 22:53 ~ 23:02)
  4. yarışmacıların tamamının oyunculuk ajanslarından seçilmiş olduğu izlenimi uyandıran, acur zararlısının* sunduğu akıllara zarar yarışma.
    (the nova, 23.09.2006 23:25)
  5. sonunda barış ve kardeşlik rüzgarları eseceğinden, bir orta yol bulunacaından emin olduğum, düzmece yarışma. buraya da yazıyorum. yarışma bittikten sonra "haklıymışsın be bilader" diyen ilk on kişiyi disneyland paris'e gönderiyorum.
    (hepten aykırı, 24.09.2006 01:13)
  6. survivor lübnan israilbölümünü merakla beklediğimiz program.
    (anarsist, 24.09.2006 01:19)
  7. yayından kaldırılmasını beklediğim yarışmadır aksi takdirde olası bir türk-yunan savaşının önüne geçmek çok zor olucaktır.yani ben- ki milliyetçilikten nasibini almamış biri olarak- izlerken her on saniyede bir "kahpe yunan" diyosam nasibini alan arkadaşlar neler diyodur allah bilir.
    (guanoapes, 24.09.2006 02:25)
  8. insanoglunun ne kadar cani olabileceğini gösteren programdır.yapımcısından tutun da o tavugun boyununu gözünü kırpmadan bi kac kez kıran yunanına , sanki yiyecek herşey bitmiş de bir tek o zavallı karabatak kalmış gibi boyununu kürekle koparmaya çalışan türküne kadar herkes payını almış bu canilikten!
    (yoköylebirseykandırmıslarseni, 24.09.2006 02:42)
  9. bügün palayla karabatağın kafasını koparan vatandaşlarımız umarım yakında bir yunanın kafasını aynı şekilde koparmazlar.
    belli mi olur dokunulmazlık yarışmasında belki birbirlerinin kellesini yerleştirirler kütüklerin üzerine.
    (abozek, 24.09.2006 02:56)
  10. bizim türkler yanlarına sadece bir tane çakmak almışlar. onu da iki kez kaybedip buldular. ya o çakmak bozulsa, çakmaktaşı düşse ne olacak? yarışmacılardan çok ben tedirgin oldum ekran karşısında.

ayrıca dört tarafı denizlerle çevrili bir adada, meyveler haricinde yenilebilecek en faydalı ve basit yiyecek balıktır. oysa bizimkiler köyden olta satın almayı akıl edemediler. belki almışlardır, ben görememişimdir. almışlar ise editleriz olur, biter.
    (pandemonium, 24.09.2006 13:00)
  11. yunanlıların birkaç oyun daha kazanması durumunda polat alemdar'ın yunanlı yarışmacıların kaldığı moko moko adasını basıp, bütün yunanlıları mokoko manyağı yapacağını düşündüğüm yarışma.

(bkz: kurtlar vadisi survivor)
    (flavius, 24.09.2006 13:01)
  12. bir tepki varsa bunun yetkili merci olan rtüke bildirilmesi gereken yarışma.telefon ve internet yoluyla görüşleri alıyorlar.

(bkz: alo rtük)
    (bkz: http://www.rtuk.org.tr/...)
    (sycrone one, 24.09.2006 13:25)
  13. çok güzel ve zevkli bir yarışmasır. ancak yarışmanın en kötü, en iğrenç yanı yunan ekibinden biri... o şişko herif var ya, yannis miydi neydi adı, ne zaman kamera ona dönse herifin göt çatalı görünüyor. çok iğrenç yav!

bu arada aslında türk milleti ile yunan milleti'nin ne kadar birbirine benzediğini de görüyoruz.

- alışveriş için adaya çıkıldığında bazı ıvır zıvır zımbırtının diğer gruba kalmaması için toptan alım yapmak. misal türkler çakmaklara böyle bir hamle yaptı.

- baktı ki yunanlılar para yetişmiyor. pantelis adındaki antonyo honduras kişisi kümesten tavuk çaldı. mundar etmesi de kendi mallığıdır... türkler de altta kalmamak için bir köylünün evine dalıp malı mülkü aşırmaya kalktı. ev sahibi duruma el koymaya gelince de adamı hafiften tartakladılar. lakin alışverişler ile ilgili konuşurlarken hırsızlığı ilk kendilerinin akıl ettiğini övünerek söyleyen yunan kız da merd-i kıpti şecaat arzederken sirkatin söylermiş sözünü bize hatırlattı.

- bir tarafta türk halkını sevmiyorum diyen bir yunan kız varken öte tarafta arkadaşları top arabasıyla giderken önlerinde duran kızı ezmediler diye onları azarlıyordu. ayrıca öğrendik ki bu kişi ilerde o yunan kılzardan birini manita yapmış. bu aşk burda bitmez diyormuş... canıııııım.

- iki tarafta karşısı bizden nefret ediyor deyip nefret duyuyorlar karşı tarafa. "kalp kalbe karşıdır" diye bir sözden de haberleri olduğu belli olmuyor.

- her iki tarafta kendilerini sakarya meydan muharebesinde görüyor.

güzel güzel... çok güzel.
    (azwepsa, 24.09.2006 16:23)
  14. külliyen yalan külliyen kurgu show tv yapımlarından biri.
    (haşmet asilkan, 24.09.2006 16:47)
  15. türk yunan gerginliğini reyting olarak kullanan program. biz de bakıp bakıp oh ne güzel yunanlılara bu el biz çaktık dokunulmazlık hedesini aldık fln fln diye böbürleniriz artık. millet uzaya gitti yaw..
    (chladoceran, 24.09.2006 18:00)
  16. fikrimce programın gerçek amacı iki ülke halkı arasında farklı bir yol* izleyerek dostluk oluşturmak; ancak bilinç seviyesi pek yüksek olmayan iki toplum söz konusu olunca program kahvelerde "türkiyeaa" tezahuratları eşliğinde, bir milli maç havasında izlenmekte.
    (anorash, 28.09.2006 22:00)
  17. dün ilk defa rastgeldiğim akıllara zarar program.

türk takımındaki şahısların takım ruhu denilen şeyden bihaber olduklarını dün anlamış oldum. hatta başarısızlıklarının ardında bunun yattığının bile farkına varamayacak kadar da akıl yoksunu insanlar. ayrıca birbirlerine habire laf atıp, arkalarından konuşarak gerçek bizleri bütüüün yunan halkına sergiledikleri için madalya verilmesi gereken ulu şahsiyetli kişilerdir.

-ay derya bütün gün uyuyo ha ha ha
    -aman fulya şöyle aman böyle
    -aaaaa nasıl onurla aynı kefeye konabilirim. onun elenmesi lazımdı. benle nasıl eşit olur (arkadaş kendini kaf dağında zannediyordu sanırım)
    -ben kendi kararımı kendim veririm, diğer insanlar beni ilgilendirmez

gibi sözlerin arkasından tiksinti ile "yazıklar olsun! size de sizi oraya getirene de" sözlerini bolca sarfetmişimdir. bu şahısları oraya toplayan kişiler görüntüleri izleyip, kendileri ile gurur duyuyorlarmı acaba... tam reyting uğruna seçilmiş tipler; bir tanesi harbi psikopat, bir tanesi kendini vazgeçilmez zanneden kibir prensesi, bir tanesi herşeyi ben yaparım ayağında vs vs vs. toplamışlar bütün sorunlu ve beceriksiz insanları oraya, anne ben evleniyorum tarzı bişey seyredelim diye yırtınıyorlar. e bizden başka ne beklenir ki! aslında bir yandan da tebrik etmek lazım; gerçek türk gençliğinin birlikten uzak, birbirlerinin arkasından habire dedikodu yapan, kuyu kazma uzmanı insanlardan oluştuğunu gözler önüne sermiştir.

(bkz: reyting uğruna yapılan dangalaklıklar)

yunanlılar kendi içlerinde bir şekilde lider belirlemiş ya da bellemişler. gerek oyunlarda gerek adalarında çabuk organize olabiliyorlar. sırf bu sebepten dolayı yunanlıların kazanması gerekir diye düşünüyorum ve kazanacağından da eminim.
    (spoiled, 30.09.2006 10:03 ~ 10:09)
  18. yunan takımındakilerin sineklikle balık yakalamasının ardından acaba türk takımı bunu akıl edebilecek kadar zeki mi diyerek sinirlerimi hoplattığı saçma yarışma.yunan takımı sürekli olarak biz takımız biz yeneriz biz zekiyiz hede hödö diye birbirlerini gaza getirirken,türk takımı yok o bizimle yatmadı,yok o şunu dedi diyerek birbirini yiyiyor.olmaz ki böyle nerde kaldı takım ruhu?nerde kaldı türk gücü?
    (bkz: gaza gelmek)
    (bulamadım, 30.09.2006 15:22)
  19. her iki takımdan birer kişi elendi...

yunanlılar'ın yarısı rasyonel bir yaklaşımla içlerindeki en zayıf kişiyi işaret etti. üç kişi de "pantelis lavuğun teki" diyerek sevmedikleri adamı söyledi...

türklerden de bir kişi elendi. elemeden önce herkes içlerinden birinin kolundaki sakatlık yüzünden yenilmelerine sebep olacağına kanaat getirdi. hepsi en zayıf halka olarak o kişiyi belledi. lakin ondan sonra herkes sevmediği adamı göndermek istedi...

burada takımları oluşturan bireylerin de öncelikleri ortaya çıktı. yunan ekibinin içinde bir iki tane işin özünü kapmış mantıklı ve zeki adamlar var. bunlar diyor ki yarışma ot bok; önde gitmek için bize en güçlü adamlar lazım. hatta tartışıyorlar ki eleme olursa öncelikle zayıf olan kızları eleyelim... muhabbet iletişim asgari de olsa idare ederiz. netekim gün gelecek rakipten öte hasım bellediğimiz türklerle bi araya gelecez...

lakin türklerin büyük kısmı ve belli ki yunanların yarısı da kafa adamlar olsun, sevdiğimiz adamlarla bi arada kalalım anlaşalım iyi geçinelim derdinde. adamın kolu sakat ne doğru düzgün iş yapabiliyor ne de yarışmalarda performans gösterbiliyor bi boka yaramaz demiyor. iyi adam ya. iyi anlaşıyoruz onunla diyor...
    (azwepsa, 30.09.2006 16:52)
  20. suyun öte yanında ilgiyle takip edilen programdır. tüm vukuatara rağmen yunanlıların da türkler'in kendilerine ne kadar benzediğini görmektedirler. iyi ve kötü yanları ile...

suyun öte yanında da türkler ve yunanlar bir araya geldiği zaman nolacağı çok merak ediliyor ve yunan kızları bizim selim'e o kadar da ilgi duymuyor.
    (azwepsa, 14.10.2006 16:17)
  21. "millet aya çıktı, biz hala yunanlılarla gazozuna maç yapıyoruz" dedirten programdır efenim..
    (cheetosyiyenpenguen, 14.10.2006 17:43)
  22. iki ülke arasındaki ilişkileri baltalayan ve milliyetçilik üzerinden reyting yapmaya çalışan yayından kalkmasını beklediğimiz gereksiz saçma yarışma programı.
    (dna, 14.10.2006 18:14 ~ 18:14)
  23. pantelisi çok pis dövmek istediğim,2. meydan muhaberesi.
    (therealman, 14.10.2006 21:07)
  24. son bölümde hem dokunulmazlık hem de ödül yarışmasını kazanmamızla, takımımızda suların durulduğu, herkesin birbirleriyle iyi geçinmeye başladığı yarışma. velakin bütün bu olumlu gelişmeler, metin adlı yarışmacının bir kez daha omzunu çıkarmasına engel olamadı. korkum eklemi yalama olacak!
    (flavius, 17.10.2006 12:38 ~ 12:43)
  25. son ödül yarışmasında balık tutulan yarışmadır ki, türklerin 5 kilo balık tutmasına karşılık yunanların 5 balık tutmasına hiç şaşırmadım. biz ki sarayburnu'nda, galata köprüsü'nde, cankurtaran'da, beykoz'da balık tutarak büyümüş bir neslin çocuklarıyız, biz ki rakı sofrasında rokanın yanında bol limonlu balık olmadan yapamayan, av mevsiminde kumkapı balık pazarı'na akın eden bir neslin çocuklarıyız. biz ki...(daha gider bu)
    (akaydo, 21.10.2006 22:44)
 sayfa  / 3

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil