belki ilginizi çeker
  1. · catafalque
  2. · survivor
gündem
  1. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  2. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  3. · öğretmenler günü
  4. · darwin i bitiren balık
  5. · bir kadının bilmesi gerekenler
  6. · çok istenip de olunamayan meslekler
  7. · günün tek cümlelik özeti
  8. · sosyal tespit uzmanı
  9. · uykunun ilk anlarında ayağın kayması

survivor büyük macera  

1. karayipler'de bir adaya koyacaklarmış sanırım yarışmacıları..be kardeşim,istanbulun fakir bi semtine beş parasız koy da şu yarışmacıları,o zaman yarışma derim bu işe ben..survivor budur..
    (close2death, 29.12.2004 10:44)
  2. kuzey ve güney yerine açlar ve toklar adlarını alması gereken 2 adet gruptan oluşan hayatta kalma yarışması
    (tutkuyakar, 25.04.2005 23:46)
  3. (eddarosa, 20.05.2005 18:03)
  4. yarışmacıların daha adaya çıkar çıkmaz "x hiç çalışmıyor","y hep yatıyor,hep ben çalışıyorum" gibi söylemlere başladığı gereksiz yarışmadır. insanın doğayla başbaşa kalınca bile çirkefliği elden bırakmadığına bir örnektir,ibretle izlenebilir.
    (battal boy cekirge, 20.05.2005 20:23)
  5. katılan yarışmacıların yağlarından kurtulup kas yaptığı,bronzlaşıp saçlarının açıldığı,kısacası cillop gibi oldukları yarışma.uğur isimli yarışmacıya da dikkat çekmek isterim.
    (bettyboop, 20.06.2005 23:22)
  6. proje teslim süreci için kullandığımız sözcük öbeği.
    (marla singer, 31.10.2005 23:41)
  7. sırf altyazılarındaki hatalardan dolayı bir süre sonra yunanlıların konuşmalarını takip edemediğimi farkettiren yarışma. acun madem yapımı olduğu gibi üstlenmiş bir zahmet bu konuya el atmalı bir filolog olarak.
    bi de izleyenlerin yarışmacılar hakkında edindikleri izlenimler çok net ve tartışmaya pek açık değil. mesela yannis iyidir çünkü uyuz değildir, nadya da iyidir aynı zamanda taştır, pantelis kötüdür, antipatiktir, salaktır.
    (culdesac, 28.10.2006 23:48 ~ 23:49)
  8. adamı insanlıktan çıkarmış yarışma.oradaki takımlardan birindeki bir kızın, kazandıkları sucuğu koklayarak karşı takımın önünden geçmesi bana saç baş yoldurtmuştur.bu kadar mı insafsız olunur.karşındaki aç insancıklara ödülü kaybetmenin üzüntüsü zaten yetiyor düşene bir de sen vuruyorsun.(bkz: insanlık öldü mü)
    (cutepoison, 06.01.2009 20:58 ~ 20:59)
  9. yenisi filipinlerde yapılacak olan yarışma, elemeleri başlamıştır.kızlara karşı erkekler şeklinde iki grup iki ayrı adada 500000tl için mücadele edecek.elemelerde sorulan örnek sorular;kendini tanıt, neden survivor,dayanıklı mısın,sabırlı mısın,rahat mısın gibi saçma ve gereksiz sorular.elemeleri 20-25 yaşları arasında kşiler yapıyor. bu durumdan dolayı türkiyenin belirli yerlerinden elemelere gelmiş insanlara bunun için mi geldik dedirtiyorlar.
    30yaş üstü banka müdürüne 20 yaşındaki kızın rahat bir tipe benziyorsunuz demesi yapılan elemenin ne kadar ciddiyetsiz olduğunu kanıtlıyor gibime geliyor.
    (snncr, 12.03.2009 17:30)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil