belki ilginizi çeker
  1. · orta yuvarlagin rakip yari alana bakan dilimi
  2. · lost
  3. · sur
gündem
  1. · her yerinden öpüyorum rüştü
  2. · 27 kasım 2009 bursaspor galatasaray maçı
  3. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  4. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  5. · zongul ducks
  6. · demokratik sol halk partisi
  7. · 29 kasım 2009 barcelona real madrid maçı
  8. · tanrının yaratım sürecindeki hataları
  9. · ertesi gün sınav var ben sözlükteyim

sur tribine tirit bağlayalım zirvesi  

1. zamanı gelmiş zirvedir. tamam iyi yemiştik ama ben acıkmaya başladım artık*
    (kısaveacısız, 18.04.2007 01:46)
  2. akabinde yeni bir düşünce akımı veya 21. yüzyılın en iyi boyband 'i falan çıkmazsa katılanları bulup teker teker tokatlayacağım zirve.

bu ismi bulucaz diye çet meydanını yangın yerine çevirip beyin fırtınasından dalak hezeyanı yaratan güruh devrimsel nitelikli bişiylere elbette ki imza atacaktır.

yardırın.
    (lefteyenine, 18.04.2007 01:46)
  3. başlığına yakışır(!) bir zirve olacağından kuşku duymadığım yoğun istek üzerine tekrar bölümünde bulunacağım zirve.
    (madalyonun güzel yüzü, 20.04.2007 00:05)
  4. gitmek için şimdiden çok heyecanlandığım, sabırsızlandığım zirve.
    (madalyonun güzel yüzü, 20.04.2007 22:34)
  5. şimdi gördüğüm ve sur dibinin mudavimi olan beni ilk anda büyülemiş ardından engelleri görünce derin bir üzüntüye boğmuş zirve... keşke bende gidebilseydim.... tutmayın ağlayacağım kalbim kaldırmıyor...
    (palantir, 21.04.2007 10:32)
  6. an itibariyle eve şimdi döndüğüm zirvedir, yemekten sonra lalezara gidip çaylarımızı da içmişizdir.
    (gulersem, 21.04.2007 21:25 ~ 21:28)
  7. katıldığım en muhteşem zirve olmuştur. geç kalışım sebebiyle biraz ayrı kaldım yine ama alıştım ben artık* gelecek sefere -kesinlikle bir gelecek sefer olmalı- iki saat erken gelip masanın göbeğine oturucam.
    masanın bir ucunda 5 kişinin yediğini diğer uçta memento mori'yle ikimiz yiyerekten cüssemizden beklenmeyen bir rekora da imza attık. sosyolojideki sınıf arkadaşımben de öyle biliyordum'la karşılaşmak da çok güzel bir süpriz oldu. evrimdışı'nın karizmasına da bir kez daha bittim*
    daha birçok güzel muhabbet oldu, zirvenin bu kısmı yemekten bile lezzetliydi.
    bir dahaki sefere, görüşmek üzere dostlarım.
    (kısaveacısız, 21.04.2007 22:37)
  8. ikinci zirvemdir. daha önce nihavenduyek'in yediği ağır abi sıfatını bu sefer milwaukeeden ben ağır abla olarak yemişimdir. iyi mi, kötü mü diye sormuş hem iyi hem kötü cevabını almışımdır. bir çok güzel insanla tanışmış ve hepsini içten bulmuşumdur. tam aman ne güzel arkadaşlarım oldu hep görüşürüm artık derken çaylaklığa düşürülmemle onları uzaktan severek izleyeceğimdir!
    (madalyonun güzel yüzü, 21.04.2007 22:49)
  9. en az ilki kadar güzel geçmiş zirvedir. yiyecekler ilgi alanıma fazlasıyla girdiği için etrafa dikkat ettiğimde garsonun elinde gizli gizli mutfağa bir koli taşıdığını farkettim. burdan tüm herkese söylüyorum "olm o tatlıya maraş dondurması diye koydukları aslında ülker golf kutu dondurma" herşeye rağmen, sırf mike skinner geldiğinde mehmet usta nın yüzünün görülmesi için bile gidilmesi gereken bir zirveydi*
    (dna, 21.04.2007 23:18 ~ 23:20)
  10. eklenen resimlere ancak şimdi bakabildiğim daha binlercesinin olduğunu bildiğim için ee gerisi nerde diye sordurtan zirvedir.
    (madalyonun güzel yüzü, 01.05.2007 00:09 ~ 00:09)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil