belki ilginizi çeker
  1. · superonline adsl
  2. · 1099
  3. · r3x
  4. · realm
  5. · superonline adsl
  6. · ev telefonu faturasını azaltma yöntemleri
  7. · superonline
  8. · kuzudis
  9. · adres çubuğunun başına http yazıldığı zamanlar
  10. · alo box
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · aşk ı memnu
  2. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  3. · ahmet kaya
  4. · call of duty modern warfare 2
  5. · zongul ducks
  6. · yatmadan önce dinlenen son şarkı
  7. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  8. · 40 yıllık karaköy poğçasına boyoz diyen zihniyet
  9. · gelmek

superonline  

1. türkiye'nin en başarılı iss'si denebilir bu şirket için. geçen yaz fiber optikler koptuğunda yaşanan yavaşlığı kullanıcılarına hissettirmeyen tek iss. rakiplerine oranla pahalı olmasına karşın en iyi hizmeti veren şirketir.

ayrıca yakında adsl dağıtımınada başlayacaklar.
    (bkz. superonline adsl)
    (creepingdeath, 26.04.2004 13:18)
  2. uzun zamandan beri türk telekom ile adil olmayan rekabet yarışında geri kalan şirket. bir aralar şirketin tek karlarının sponsor paraları olduğunu açıklayacak kadar düşmüştür (2002).
    (çarut, 13.05.2005 02:19)
  3. adsl satışına başlayan türkiye'nin en büyük iss şirketi. 10.05.05 tarihi itibariyle superonline, türk telekom ile 100,000 adete kadar adsl port satışı konusunda sözleşme imzaladı. ancak şirket, adsl hizmetine bir katkıda bulunmuyor. sadece ek hizmet ve teknik destek konusunda turk telekom'a fark atıyor. adsl erişimi 256 kbps ve 512 kbps hızlarında limitsiz ve limitli kullanım ile 1024 kbps ve 2048 kbps hızlarında limitsiz kullanım olmak üzere toplam 6 değişik modelde satışa sunuluyor.

superonline’dan adsl hizmetini alan kullanıcılar, hızlı, kesintisiz ve telefon faturasız ınternet erişiminin yanında, superonline’ın sunduğu 5 adet toplam 250mb kapasiteli, virüs ve spam korumalı güvenli e-posta servisine, 7 / 24 kaliteli ve kesintisiz çağrı merkezi desteğine, isteğe bağlı olarak yerinde kurulum ve yerinde destek hizmetlerine ve superonline genişbant portal üyeliğine sahip oluyor.

ayrıca superonline, airties wireless networks ile yaptığı işbirliği sonucunda, superonline adsl kullanıcıları için özel olarak geliştirilmiş, tamamiyle türkçe kurulum ve bağlantı ayarlarına sahip ve bir kaç dakika içerisinde adsl bağlantısı için hazır duruma getirilebilen, adsl2+ destekli airties modemleri de uygun fiyatlar ve taksit avantajı ile kullanıcılarına sağlıyor.

superonline'nın türk telekom ile yaptığı anlaşmada 3 yıl içinde 100.000 adsl satışı bulunuyor. ancak bu model "reseller" yani bir nevi bayilik. oysa ıss'ler bu model yerine "bit stream" modelini yani toptan adsl satışını tercih ediyorlar.

(bkz: reklam tadında giri girmek)
    (balta, 13.05.2005 03:08)
  4. dial up bağlantı paketleri kusursuz değildir. bazı açıkları vardır. ama bunlar kullanıcı yararınadır... ben mesela şu an çok faydasnı görüyorum.
    (azwepsa, 14.10.2006 14:35)
  5. ses olayında aşmış elemanlara sahip firma.
    (mantle brothers, 29.09.2007 03:41)
  6. sahip olduğunuz modeme göre muamele yapan sözde servis sağlayıcıdır. an itibariyle öğrenilmiştir ki superonline us roboticsmodem sahibi müşterilerine teknik destek vermemektedir. hatta müşteri temsilcileri son derece küstah ve kaba tavırlarla müşterileri terslemektedir. bağlantı sorununun kaynağı kendileri olduğu halde hala sapasağlam çalışan modemime bok atmaya çalışan ve ''gidin usr yetkili servisiyle görüşün efendim'' diyebilen görevlilere sahiptir.
    (lamentable belaborment, 22.08.2008 15:47)
  7. son dönem itibarıyle mail hizmetleri sıçmak üzere olan firma. bir problem ilettiğinizde de; outlook dan araçlara girin ordan mail. superonline.com yazın ve bıdıdı bıdı bıdı..... her defasında aynı şeyleri söylemekten bıkmıyorlar, sorun halledilemediğinde bilgisayarcınızla görüşün, internet explorer mı kullanıyorsunuz ((bkz: oha) web mailimizde bir problem yok deyip işin içinden çıkabiliyorlar. bu aralar özellikle mail alıp verilmede outlook da problem var kullanıcıları gönderilen maillerin takibini yapmalılar.
    (critical, 07.02.2009 18:03)
  8. rezalet hosting hizmeti ile her gün dumur eden firma. evden yayın yapan 15 yaşlarında hosting işleten çocuklar bile daha net hizmet sağlar. hosting paneli, mail paneli yok. sql veri tabanı desteği de yok, ağız dökersen bakıyorlarmış bir çaresine diye duydum. telefonla da destek almak tam bir işkence.
    (foxmuld3r, 02.06.2009 14:36)
  9. bir nakil işlemini 7 gün, üzerine yaptığımız iptal işlemini ise 7 (ve artamaya devam etmekte olan) gün boyunca beceremeyen şirket.

babam ve benim müşteri temsilcileri ile yaptığımız çok sayıdaki görüşmelere rağmen, durumda hiç bir ilerleme kaydetmeyi de becerememişlerdir. tek dedikleri “sistemlerde aktarma” olduğu. üstüne, superonline adsl, telefon portumu serbest bırakmadığı için, ttnet’e yaptığım başvuru da beklemede kaldı. yani hem hizmet vermiyorlar, hem de başka hizmet almanızı engelliyorlar.

aktarım işlerinin zor yanı, hem mevcut hizmetleri korumak, hem de bir yandan yeni sistemi kurmaktır. yoksa hizmetleri durdurursanız aktarım işinin zor bir yanı yoktur. şimdi superonline gibi büyük(!) bir firmanın bu aktarım işini nasıl yaptığına bakın. demek ki diğer şirketler işi bilmiyor. müşteri memnuniyetini geçin, haklarını hiçe sayarak bu aktarım işini yapıyorlar.

superonline adsl’e bulaştığım güne lanet ederek sözlerimi bitiriyorum. ben yandım, başkaları da yanmasın diye bu yazıyı yazdım. umarım bir kaç kişiye de olsa yararım dokunur.
    (markrenton, 18.08.2009 14:25)
  10. sene ikibin, üniversiteye tam bir gözü açılmamış çömez olarak geldiğim günler. derslerin başlamasından iki hafta evvel bir stajyer mülakatı, sonrasındaki üç ay ik departmanında stajyerlik, şubat krizinde departman asistanlığına geçiş, yaz gelip de okullar -ve yurtlar- kapanıp eve dönerken ardında bırakılan "dönünce ik uzman yardımcısı olarak başlama" sözü. ilk göz ağrım.

tanım: türkiye'de bir dönem "internet eşittir süperonline" sloganıyla piyasaya hızlı bir giriş yapmış, karamehmet sermayesiyle kurulan ısp şirketi.
    (benihayalkırıklığınauğrattınsözlük, 18.08.2009 14:54)
  11. bir süredir ankara sokaklarını delik deşik ederek "süperonline flo" etiketli logarları ve boruları döşeten firma.
    (yanlış tabakada ortaya çıkan fosil, 19.08.2009 09:44 ~ 21.08.2009 09:08)
  12. ankara'nın ümitköy-çayyolu semtlerinde fiberoptik bağlantı hizmeti vermeye başlamıştır. araştırdım, herkes çok memnun, ben de bağlatıyorum.
    ilk iki ay ayda 9 lira sonra ayda 39 liraya, sınırsız, digitürk, telefon gibi ekstra hizmetleri olan, 10mbit internet. modem bedava, kurulum ücreti yok. 100'e kadar gidiyor. e ama yurt dışı çıkışları bunu kaldırabilecek mi derseniz, araştırdım, 20mbit ile 30mb/sn download hızı görünebiliyor. ben de 10mibt ile 13-14 mb/sn yakalasam bana yeter. wow'da ise latency'i 20-25 ms'e indirdiği söyleniyor.(ttnet ile 300-500 arası gidip gelir)
    (regulus, 27.09.2009 17:37 ~ 17:38)
  13. sayesinde 10 mbit internetle 200 mb dosyayı 2 dk de indirebildiğim şirket.
    (orc, 29.09.2009 18:09)
  14. 2 gündür kullanıyorum gerçekten çok memnunum.
    torrent indirmelerinde eğer yeterli seed varsa çok rahat saniyede 900-950 kb gibi biz hızı görebiliyorsunuz.
    bu defa da insanın aklına indirecek bir şey gelmiyor o ayrı.
    (regulus, 04.10.2009 20:50)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil