belki ilginizi çeker
  1. · sonic
gündem
  1. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  2. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  3. · boylumlama
  4. · günün tek şarkılık özeti
  5. · yaran diyaloglar
  6. · domuz gribi
  7. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  8. · efektör
  9. · çıldır havaalanı

super smash bros brawl  

1. nintendo karakterlerini dövüştürebildiğimiz psikopat oyun serisi super smash brosun wiiye çıkan son halkası. serinin nintendo 64 ve gamecubee çıkmış diğer halkalarından fazla üstün olan oyunda bu sefer tüm gizli karakterler dahil toplam 35 farklı oynanabilir dövüşçümüz var. eski nintendo oyunlarından bildiğimiz super mario, donkey kong, efenime söyleyeyim metroid serisinden samus, kirby gibi karakterleri kullanarak dövüşmemiz mümkün olduğu gibi, bu sefer oyuna iki adet third party karakter eklenmiş. bunlar seganın sonici ve konaminin (aslında kojimanın demek daha doğru olur) solid snakei.

seriyi ilginç kılan başka bir özellik hitpoint sisteminin olmaması. bunun yerine alınan hasarı yüzde olarak gösteren bir ibre var. ne kadar çok hasar almışsan, başka bir karakter tarafından yediğin yeni bir darbede o kadar yükseğe savruluyorsun. buna bağlı olarak oyunu hasmını öldüren değil, onu pistten aşağı atan kazanıyor. ilginç bişey. herkes tatmalı.

(bkz: anne wii istiyorum)
    (falanca, 20.03.2008 22:15 ~ 22:16)
  2. bu oyun yüzünden wii haşatı çakıyordu önce riplenmişini indirdim yazıp makineye koydum o ne adventure modunda bir zorlanma kasılma kilitlenme tepki yok hemen prizden çekip dvd çıkarılır sonra full sürüm indirilir ama yine aynı sonuç bu oyun'un backupından uzak durun
    (plankton, 12.08.2008 13:43 ~ 13:55)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil