belki ilginizi çeker
  1. · suny
  2. · ülker sunny
  3. · sanyo
  4. · karanlık
  5. · taklit marka isimleri
  6. · cm deki yetenekler
  7. · sansui
  8. · okul zili yerine çalabilecek şarkılar
  9. · yu ma tu
  10. · orient
gündem
  1. · dünyanın en seksi şarkısı
  2. · prison brake
  3. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  4. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  5. · boylumlama
  6. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  7. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  8. · başkasının yerine yoklamaya imza atmak
  9. · we will rock you

sunny  

1. isminin sony'den esinlenilerek koyulmuş olduğu tahmin edilen elektronik markası.
    (vikartindur, 03.05.2004 01:54)
  2. ingilizcede "güneşli"
    (vikartindur, 03.05.2004 01:54)
  3. "bana derler sunny
    güldürürüm seni"
    gibi iğrenç bir reklam müziği olan içecek markası
    (agust bocuu muittin, 03.05.2004 01:54)
  4. ülker'in portakallı fanta benzeri içeceği.
    reklamında ozan güven oynuyodu. benim adım sunny, güldürürüm seni diye de bi reklam cingılı vardı ki akıllara zarar.
    (the weakest link, 03.05.2004 01:55)
  5. televizyon, radyo, müzik seti vs. markası. televizyonlarda kullanılan tüpler japonya'dan gelir ve sony'nin alt kuruluşları tarafından üretilir. tüm modelleri sadece model adı değişmiş şekilde orient ve aura'da görülebilir.

bu firmanın orient ve aura'dan tek farkı onlar gibi özgün yabancı isimler bulmak yerine sony'yi çağrıştıran bir yabancı isim kullanmasıdır.
    (aqua, 21.12.2004 03:14)
  6. itü ile ilgili olan için (bkz: suny)
    (kornish, 21.12.2004 07:51)
  7. belçika antwerpende ki devasa freeshop
    (jkfl, 09.01.2007 02:28)
  8. ismi sony'nin telaffuzundan çağrılışmış, arması ise sanyonun armasından araklanmış, naylon mallar yapan marka.
    bu adamların bir müzik setleri vardı, cd sürücü görünümü verirler, eşek kadar fakat boş basmayan tuşlar koyarlar üzerine. sırf görüntü olsun.

en büyük kolpaları ise kolon kısmıydı. 5 yollu kolonlar yer almaktadır. (5 yollu, 5 kanal değil) fakat bunlar sadece görüntüde beş yolludur. içini açıp bakarsanız bir adet orta frekans hoparlörden başka bir adet de kağıt inceliğinde altın rengi, pıs pıs yüksek frekans veren, ses çıkaran oyuncak ayıların içinde bulunan tweeter yer almaktadır.

mono radyo/kasetçalarları da tamamiyle aynı prensip üzerinden üretilmiştir.
    (venom, 01.04.2007 20:50)
  9. sunny adlı içecek markasının son reklam filminde duyduğumda 'ohhaa adları bilinmeyen taş gibi şarkılardan buu' nidalarıyla şahsımı bilgisayara doğru koşturup kendisini bulmaya sevk ettirmiş şarkıdır.
    (pis mındar, 05.08.2007 20:02 ~ 20:14)
  10. taş gibi reklamı olan içecek markası.
    (ahmet karaca, 05.08.2007 21:55)
  11. stephen sunday adlı futbolcunun futbol camiası içindeki bilinen adı.
    (çılgın veyfik, 06.08.2007 01:15 ~ 01:20)
  12. daha önce hangi firma yapıyordu bilmiyorum ama yakın bir zamanda çamlıca'yla* birlikte ülker grubu bünyesinde üretilmeye devam eden portakal aromalı gazlı içecek.
    (sycrone one, 12.08.2007 15:23)
  13. (sycrone one, 12.08.2007 15:23)
  14. çocukluk yıllarımda televizyonda yayınlanan tatil tanıtım programlarından birinde fon müziği yapmışlardı bu şarkıyı.duymuş ve bayılmıştım özellikle o programın yayınlandığı saatleri bekler birkaç saniye dinler bununla yetinmeye çalışırdım.bunca yıl sonra bir reklam filminde tekrar duyunca eski günlere döndüm gözlerim doldu.internet sağolsun hemen buldum şimdi dinle babam dinle.
    (rampada lambada, 12.08.2007 18:30)
  15. aynı cola turka reklamında olduğu gibi,bu markanın reklamında da bayanlar pantalonla ve t-shirt le takılmaktadır plajda.gerçi cola turka'nın reklamı gerek reklam müziği gerek diğer yönlerden olsun kat be kat daha kötüdür.bir de bu özellikleriyle yani plajda pantalon t-shirt ile takılma olayıyla, kötü reklamlar kategorisinde birbiriyle yarışmaktadırlar.
    (melodynelson, 30.08.2007 21:33)
  16. çok güzel bir reklamı olan içecek firması.
    (transistör kazancı, 05.09.2007 14:05)
  17. bi de hep itünün suny sine sunny derler.suny;suni diye okunur.state university of new york un kapalı yazılmışıdır. program adı da uluslararası lisans programıdır illa suny ye gideceksiniz diye bişi yoktur ayrıca farklı bi yere de gidio olabilirsiniz.sunny ise işte bildiğimiz ingilizce kelime
    (nomennocry, 05.09.2007 14:10)
  18. bu şarkıyı malum içecek reklamında ilk duyduğumda "amanın ne güzel şarkıdır bu" tepkisi verdim. bi reklam jingle'ı olmak için fazla güzeldi. acaba böyle bir şarkı var mı, varsa şipşak indirelim diyorum. geçen de tesadüfen televizyonda reklam çıktığında, çıtır kızlar güneşi falan büyütmekteyken amcam "yaa işte bunlar da bizim gençliğin şarkıları.. ay lav yuuu.." deyince aha tamam dedim.

işte böyle.. artık boney m, ben, ayfer abla her gece buluşup bu şarkıyı dinliyoruz. hayat bizim için çok daha renkli oldu.
    (bilgez, 22.09.2007 11:12)
  19. aynı zamanda muhteşem bir morrisseyşarkısıdır. sevdiğine sitem eder, geri dön der moz.

then you felt embarrassed
    my heart goes out to you
    so ı offered love
    and it was not required
    oh, what else can ı do ?
    what else can ı do ?

we're really missing you
    we're really missing you
    and you've only just gone

so, sunny, send at least one thoughtful letter
    my heart goes out to you
    tell us all how things are so much better
    my heart, it left with you
    what else can ı do ?

oh, they're not forgiving you
    and you're not even wrong

oh, with your jean belt wrapped around your arm
    oh, sunny, my heart goes out to you
    and with a needle pressed onto tight skin
    sunny, ı cry when ı see where it's taken you

aah ...
    ı'm here, ı won't move
    aah ...
    ı'm here, ı won't move
    aah ...
    ı'm here, ı will not move
    aah ...
    (comatose, 14.04.2008 23:36)
  20. itü'deki suny programının genel olarak karıştırıldığı kelime. özellikle hazırlanan bazı listelerde dikkat çekici ölçülerde mevcuttur. (bkz: laboratuvar listeleri)
    (yankee, 01.01.2009 00:45)
  21. hiç utanmadan bilgisayar piyasasına girmiş çakma mal satıcısı.

http://www.sunny.com.tr/...
    (rabindaranath tagore, 17.01.2009 15:28)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil