|
|
- ville valo'nun soyledigi bir şarki. natalia avelon ile düet yapiyor. 8 miles high filminin soundtrack ayni zamanda. üstelik villa valo denilen adamın tipinin şeklinin tavan yaptığı klibe sahiplik etmektedir
strawberries cherries and an angel's kiss in spring
my summer wine is really made from all these things
i walked in town on silver spurs that jingled to
a song that i had only sang to just a few
she saw my silver spurs and said lets pass some time
and i will give to you summer wine
ohh-oh-oh summer wine
take off your silver spurs and help me pass the time
ohhh-oh summer wine
my eyes grew heavy and my lips they could not speak
i tried to get up but i couldn't find my feet
she reassured me with an unfamiliar line
and then she gave to me more summer wine
ohh-oh-oh summer wine
mmm-mm summer wine
when i woke up the sun was shining in my eyes
my silver spurs were gone my head felt twice its size
she took my silver spurs a dollar and a dime
and left me cravin' for more summer wine
ohh-oh-oh summer wine
mmm-mm summer wine
diye de sözleri vardır bu düetin
- ilk kez nancy sinatra ve lee hazleewood seslendirmiş ardından u2 - corrs kardeşler, ville valo- natalia avelon coverlamıştır.. kanımca ville valo başka bir hava katmıştır..
(bkz: http://www.youtube.com/...)
- ville valo hep masa başında mı düet yapar dedirten klibe sahip şarkı (bkz: bittersweet)
- "çilekleeer fişneleer" tarzı girişiye duvarları yumruklatan, oldukça çirkin bir kadının söylediği, yanında da gotik özentisi, makyaj kovası kızların sevgilisi ville valo'nun yorumladığı şarkı. *
- sözleri çıkarınca eski james bond filmlerinin kovalamaca sahnelerinde çalan müziğe benzeyen şarkıdır.
- ayrıca petula clark & demis roussos ilk düetçilerdendir. bildiğim kadarıyla en son da -ilginç gelecek ama- scooter söylemiştir bir ablayla beraber.
- ville valo'yla natali avelon düetini geçtim. aşmış.
ammavelakin bono-coors düeti can yakıyor. müthiş. fevkalade.
şarkıda mı bir güzellik var, söyleyenlerde mi maharet.. anlamıyorum..
- ville valonun gayimsi bir korsan olan jack sparrow'a benzeyerek, her nasılsa erkeksileştiği klibin şarkısı.
- defalarca coverlanmış, aslı nancy sinatra ile lee hazelwooda ait olan, müziği ile huzur veren bir şarkı...
ville valo'nun bulunduğu versiyon ise das wilde leben filminin soundtrackidir...
- (bkz: summertime)
- klibinde ville valo nun bakışlarına ve triplerine hayran kalınan natalia avelon un kıskanılıp öldürülmek istenmesi duygularını çokça yaşatan şarkı.
- çokça coverı bulunan, eskiden türkçesinin bile seslendirildiği muazzam şarkı. tek dileğim seda sayan ve nihat doğan'ın duymaması, cover yapmamasıdır.
ville valo ve natalia avelon'un seslendirişi de takdire şayandır, klibi ise harikadır.
- onca insanın elinden geçmiş olmasına rağmen bu şarkıya sesi en çok gidecek adam olan nick cave tarafınca kavırlanmamış olmasının sebebi anca ve anca düete ikinci bulunamamasıdır. olur da bir gün niyetlenirse kapım her daim açık, turkish delight hesabı.
- ne güzel bir yaz şarkısıdır ki sonbaharda da süper dinlenir.
.. nancy sinatra ve lee hazleewood..
- şarkı zaten güzel ama klipte bir o kadar güzel olmuş dediğim cover.ville valo bu klip sayesinde ilk kez gözüme güzel değil çok yakışıklı görünüyor.
- dinledikten sonra "ben bunu daha önce nerede dinledim, nereden tanıyorum?" diye kafamı duvarlara vurdurmuş şarkıdır. elbette nancy sinatra'dan dinledim. olan kafaya oldu tabi.
- cinsel çağrışımların çok olduğu huzur ve hüzün veren bir şarkıdır.
- the corrs ve bono versiyonuda ayrıca leziz olan ,rahatlan ama aynı zamanda rahatsızlık veren özel şarkı..
- villie valo'nun sesi ne kadar da lee hazlewood'a benziyomuş dedirten, eski bond filmlerinin müziğini anımsatan güzel şarkı, ayrıca tavsiyemdir yolda yürürken dinliyorsanız şarkıyı sık sık arkaya dönüp bakın, meğersem ben bond filmindeymişim gibisinden bi duyguyla dinlemek daha güzel.
- rachel bilson * görseli eşliğinde nancy sinatra vokali ve ville valo klibiyle,
http://www.sinemaestro.com/...
|