belki ilginizi çeker
  1. · das wilde leben
  2. · bittersweet
  3. · ville valo
  4. · summer wind
  5. · huzur veren şarkılar
  6. · orijinalinden güzel olan cover
  7. · emilie simon
  8. · arka arkaya dinlense bile bıktırmayan şarkılar
  9. · ville valo
  10. · günün tek şarkılık özeti
gündem
  1. · tanrıya sorulacak tek soru
  2. · günün tek cümlelik özeti
  3. · thierry henry
  4. · 15 kasım 2009 galatasaray fenerbahçe basket maçı
  5. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  6. · bakire kız ile evlenmenin verdiği huzur
  7. · itü sözlük
  8. · yaprak dökümü
  9. · terzi

summer wine  

sayfa  / 2
  1. ville valo'nun soyledigi bir şarki. natalia avelon ile düet yapiyor. 8 miles high filminin soundtrack ayni zamanda. üstelik villa valo denilen adamın tipinin şeklinin tavan yaptığı klibe sahiplik etmektedir

strawberries cherries and an angel's kiss in spring
    my summer wine is really made from all these things

i walked in town on silver spurs that jingled to
    a song that i had only sang to just a few
    she saw my silver spurs and said lets pass some time
    and i will give to you summer wine
    ohh-oh-oh summer wine

take off your silver spurs and help me pass the time
    ohhh-oh summer wine

my eyes grew heavy and my lips they could not speak
    i tried to get up but i couldn't find my feet
    she reassured me with an unfamiliar line
    and then she gave to me more summer wine
    ohh-oh-oh summer wine

mmm-mm summer wine

when i woke up the sun was shining in my eyes
    my silver spurs were gone my head felt twice its size
    she took my silver spurs a dollar and a dime
    and left me cravin' for more summer wine
    ohh-oh-oh summer wine

mmm-mm summer wine

diye de sözleri vardır bu düetin
    (dream endless, 28.02.2007 15:46 ~ 15:47)
  2. ilk kez nancy sinatra ve lee hazleewood seslendirmiş ardından u2 - corrs kardeşler, ville valo- natalia avelon coverlamıştır.. kanımca ville valo başka bir hava katmıştır..

(bkz: http://www.youtube.com/...)
    (babysmurf, 11.03.2007 08:57)
  3. ville valo hep masa başında mı düet yapar dedirten klibe sahip şarkı (bkz: bittersweet)
    (demiurge, 15.03.2007 20:11)
  4. "çilekleeer fişneleer" tarzı girişiye duvarları yumruklatan, oldukça çirkin bir kadının söylediği, yanında da gotik özentisi, makyaj kovası kızların sevgilisi ville valo'nun yorumladığı şarkı. *
    (7 insan b50 eder, 15.03.2007 20:46)
  5. ayrıca petula clark & demis roussos ilk düetçilerdendir. bildiğim kadarıyla en son da -ilginç gelecek ama- scooter söylemiştir bir ablayla beraber.
    (alatrka, 09.04.2007 23:42)
  6. ville valo'yla natali avelon düetini geçtim. aşmış.
    ammavelakin bono-coors düeti can yakıyor. müthiş. fevkalade.
    şarkıda mı bir güzellik var, söyleyenlerde mi maharet.. anlamıyorum..
    (possible dreams, 16.04.2007 21:36)
  7. ville valonun gayimsi bir korsan olan jack sparrow'a benzeyerek, her nasılsa erkeksileştiği klibin şarkısı.
    (ketenkele, 24.04.2007 04:27)
  8. defalarca coverlanmış, aslı nancy sinatra ile lee hazelwooda ait olan, müziği ile huzur veren bir şarkı...
    ville valo'nun bulunduğu versiyon ise das wilde leben filminin soundtrackidir...
    (gonewiththesin, 28.05.2007 15:19)
  9. (bkz: summertime)
    (dirtypain, 28.05.2007 15:22)
  10. klibinde ville valo nun bakışlarına ve triplerine hayran kalınan natalia avelon un kıskanılıp öldürülmek istenmesi duygularını çokça yaşatan şarkı.
    (prozac, 29.06.2007 20:52)
  11. çokça coverı bulunan, eskiden türkçesinin bile seslendirildiği muazzam şarkı. tek dileğim seda sayan ve nihat doğan'ın duymaması, cover yapmamasıdır.

ville valo ve natalia avelon'un seslendirişi de takdire şayandır, klibi ise harikadır.
    (stewartgilligangriffin, 02.07.2007 23:39)
  12. onca insanın elinden geçmiş olmasına rağmen bu şarkıya sesi en çok gidecek adam olan nick cave tarafınca kavırlanmamış olmasının sebebi anca ve anca düete ikinci bulunamamasıdır. olur da bir gün niyetlenirse kapım her daim açık, turkish delight hesabı.
    (vandal mimar, 10.09.2007 19:07)
  13. ne güzel bir yaz şarkısıdır ki sonbaharda da süper dinlenir.
    .. nancy sinatra ve lee hazleewood..
    (ferforje, 04.10.2007 17:38)
  14. şarkı zaten güzel ama klipte bir o kadar güzel olmuş dediğim cover.ville valo bu klip sayesinde ilk kez gözüme güzel değil çok yakışıklı görünüyor.
    (antiasocial, 14.11.2007 15:27)
  15. dinledikten sonra "ben bunu daha önce nerede dinledim, nereden tanıyorum?" diye kafamı duvarlara vurdurmuş şarkıdır. elbette nancy sinatra'dan dinledim. olan kafaya oldu tabi.
    (emrahman, 05.12.2007 00:53)
  16. cinsel çağrışımların çok olduğu huzur ve hüzün veren bir şarkıdır.
    (ebilona, 12.04.2008 19:59)
  17. the corrs ve bono versiyonuda ayrıca leziz olan ,rahatlan ama aynı zamanda rahatsızlık veren özel şarkı..
    (obladioblada, 15.06.2008 16:48)
  18. villie valo'nun sesi ne kadar da lee hazlewood'a benziyomuş dedirten, eski bond filmlerinin müziğini anımsatan güzel şarkı, ayrıca tavsiyemdir yolda yürürken dinliyorsanız şarkıyı sık sık arkaya dönüp bakın, meğersem ben bond filmindeymişim gibisinden bi duyguyla dinlemek daha güzel.
    (hürrem, 03.09.2008 10:34)
  19. 6. nesil uzun nick düşünme uğraşları sonunda, nihayet aramızda görebildiğimiz yazar.
    (bkz: ahretliğim)
    hoşgeldin.
    (artı1, 02.01.2009 12:59)
  20. dinlediğinizde içinizi ısıtan,kıpır kıpır yapan ,yazın tadının damağınızda kaldığını anımsatan ,aslında yaza hiç doyamayacağınızı anlatan ville valo şarkısıdır. hele ki klibini izlediğinizde kendinizden geçiceğiniz,içinizde huzuru ve rahatlamayı hissediceğiniz bir parçadır.yapanın ellerine sağlıktır.
    (summer wine, 02.01.2009 13:51)
  21. aslında bir kovboyun gümüş mahmuzlarını kendisine "yaz şarabı"(!) veren güzel bir hatuna kaptırışını anlatan şarkı...klipte ville benim danny'ye öyle benziyordu ki,"al işte,ne dersen de,benziyo sana,ooh!" dememe sebep oldu.natalia'ya da "versene villeciğimin gümüş mahmuzlarını şıllık!!" diye bağırasım geldi...
    (kiaransalee, 02.01.2009 14:47)
  22. ankara zirvelerimizin ithal konuğu iken altıncı nesil yazar olarak artık zirvelere dahil olacak güzeller güzeli. hoşgeldin.
    (jassmine, 02.01.2009 16:50)
  23. ville valo feat. natalia avelon' lu olanına hasta olduğumuz 8 miles filminden alıntıların kullanıldığı klibiyle hem natalia avelon' un göğüs ve yüzüne hasta olduğumuz ville valo' nun sakalına ve duruşuna aşık olduğumuz şarkı.
    (karyatid, 03.02.2009 14:08)
  24. pek güleryüzlü, pek sevimli, mor saçlı kız! biz de hamlamışız lan geliyoruz ankara zirvesi'ne adımımı attığım an farkettim onu aslında! böyle kabarık kabarık, kıvır kıvır saçlar, selvi gibi bir boy, hah bir de "biz burdayıııızzz!!!" diye çığıran 32 adet diş! muhabbeti de pek kaynak hani yani... kaynaşıverdik iki dakikada! burdan kendilerini öpüp kokluyorum ve bir sonraki zirveyi iple.. yok yahu ne ipi... halatla çektiğimi belirtiyorum! *
    (photographer, 23.02.2009 16:04)
  25. son günlerde dinledikçe ölmek istediğim şarkı...
    (kiaransalee, 23.02.2009 16:12)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil