|
|
- martı jonathan livingston'un dostu.
(bkz: sullivan seagull)
- dördüncü nesil yazar. hoş gelmiş.
- bilardocusu da vardır efenim bunun..eurosportda snooker oynarken görebiliriz kendisini
(bkz: ronnie o'sullivan)
- aslan yelesi gibi saçlarını kestirdiğine sadece opeth in türkiyeye teşrif edeceğini öğrendiği gün üzülen bu insan closureda çiftetelli oynamakla yetinmek durumunda kaldığı için bi bira söyledi.kendisinin sınıfına toplu halde ayak bastığımız gün ben napıcam bu kadar çoluk çocuğun arasında diyerek bir bira daha söyledi.ve baktı ki götüne benzesek de muhabbetimiz iyi... bir tane daha bira söyledi ve yanında taze download ettiği yeni bir film açtı.üniversiteyi kitap kapağı açmadan bitirebilicek olduğu hipoteziyle taşşak geçtiğimizde eğlencesine bir bira söyleyen bu insan , hipotezinin teoriye dönüşmesine az bir süre kaldığı şu günlerde bizimle taşşak geçmek için sürekli biralar söylemekte,güzel müzikler dinlememiz konusunda bize ön ayak olmakta.kafama vura vurada olsa bana gitar öğretmesini tüm kalbimle kabul edeceğim güzel kardeşimiz janet jackson dan korktuğundan mütevellit şahsıma şans vermedi,kalbimi kırdı.kendisi biliyor du ki ,üşengeçti ,sinamekiydi ,nanemollaydı fekat dünya iyisi bir insandı,olmazsa olmazdı.ha severdik yani kendisini.
ps:alkolik olmadığını belirtmek istediğim bu keyif insanı çabuk gelsin de harf oyunlu cin entari yaparak bizi göt etsin istiyoruz.aha da burdan söyledim.
ps:geçmiş zaman kendisine duyduğumuz saygıdan ötürü.
ps:çift kişilikli değilim.
ps:forumda paylaşım yapıyormuşçasına girdiğim bu giriden utanmıyorum efenim.(deaftones, 07.10.2007 00:01 ~ 18.03.2008 21:03)
- emlakçılardan çok çekmiş bir gönül dostudur bu güzel insan anlaşıldığı kadarıyla.zira fırsat kaçırmaz emlakçı gördüğü heryerde ev pezevengi diye arkalarından bağırır adamların.zor tutarız kendisini.isteriz bir gün hikayesini dinlemek tabi.
(deaftones, 06.11.2007 01:16 ~ 19.02.2008 22:51)
- kendisinin bir süre sonra sizin onu üzdüğünü hissettirmesi,hatta bu üzmek fiilini bile kabul etmiyecek oluşu aslında ağzınızdan çıkanların onun ayarında ince olmayışı yada onun kadar sense of humour sahibi olmayışınızdan kaynaklıdır.en azından kendisi bunu düşünür.size bunu hissettirir.gerekirse açık açık söyler böylece lafı gediğine çat diye koyar.halbuki bilmez aslında tepkisizlik ,yanlış tepki,isabetsiz sağa sola çarpan laflar... hepsi bir zamanlar kırılmış olmanın yansımalarıdır. ucuz edebiyatçının parçaladığı ucuz edebiyat onun için hicivle yoğurulmuş bir grup laf silsilesinin ilk fırsatta edebiyatçının yüzüne yüzüne çarpılması anlamına gelebilir.hazır olmak lazımdır.yine de kendisi sevilir.saygı duyulur.
- mavi gözlü dev.
(arecinol, 19.12.2007 01:20 ~ 18.06.2008 16:45)
- (bkz: harry s. sullivan)
(fulya, 13.01.2008 16:56)
- freud'un öğrencisi ve freud ekolüne en büyük eleştiriyi getiren, psikiyatrik hastalıkların basit genellemelerle sınıflandırılamayacağını ispatlayan aynı zamanda şizofren olan büyük bilim adamı.
|