altıncı nesil yazar. an itibariyle itü ibranice sözlük arşivini oluşturmaya başlamıştır. sağ olsun var olsun.
(bkz:
allah iyiliğini versin selami)
(idiot, 10.03.2009 10:38)
(nenya, 12.03.2009 10:18)
@3232745 girisiyle, ibadet eden insanları onursuz olarak nitelendiren küçük kıvrımlı, gelişimini henüz tamamlayamamış, yazarcık.
kendisinin doğacağı yere, sahip olacağı aileye, doğarken sahip olacağı fiziksel ve zihinsel sağlığa başka bir varlık tarafından karar verilmesini kuklalık olak görüp, tüm bunlara rağmen kendisini kukla gibi kullanan bir varlığa boyun eğmeyi onursuzluk olarak gören yazardır.
not: evet kardeşim eğer sizi kukla olarak kullanan bir varlığa ahirette yanmamak için göt korkusundan boyun eğiyorsanız onursuzsunuz.
not2 : lütfen bu giriyi okuduktan sonra sakat yada zihinsel özürlü doğanları, yaşam boyunca renkleri göremeyip, müziği duyamayanları, çocukluğunda sokakta top oynayaman insanları, yada açlığın göbeğinde doğup daha bir bilince sahip olmadan ölenleri düşünün.
@3232745 numaralı girisiyle beni düşündürmüş yazardır. varsa eğer, öteki tarafta haketen ne sorulur tanrıya diye düşünürken ben; bahsi geçen aynı giriyle bana ışık tutmuştur.
allah razı olsun suicidal silence'cığım.
dipnot: sözlüğün; formata uygun olduğu sürece her görüşe açık olduğunun bilincinde olup, sözlüğe ona göre girilerini yazan, hatta beynindeki kıvrımları da en ince noktasına kadar kullanabilen bir yazardır. kanka listemde ve böyle yazmaya devam ettiği sürece de takip edeceğim bir tanecik arkadaşımdır. ya kanka; bırak şimdi bunları. o değil de
bi ilhan irem vardı n'oldu ona?
edit: "allah seni şakirtlerin gazabından korusun kardeşim".
saygı kavramından azda olsa haberdar olan kankilerini hızlıca göreve çağırabilen yazar, kusura bakma benim msn listemde senin gibi copy paste yapar yapmaz, giriyi daha okumadan pohpohlatacağım karakterde insanlar yok, biriniz çalın diğeriniz oynasın hadi bakalım.
@3232826 nolu girisinde bana saygıdan, hoşgörüden, insancıl olmaktan dem vuran yazar. sormazlarmı adama kardeşim sen ibadet eden adamları onursuzlukla, karaktersizlikle, şerefsizlikle suçlarken saygı çerçevesindemi hareket ediyorsun diye.
insanlara ne cevap verirse versin, hiçbir şekilde onları içinde bulundukları gaflet ve esaretten kurtaramayacağını farketmiş olup. kimseye cevap verip polemiğe girmeyecek yazardır.
eski işinden erken emekli olmuş yazar. nostalji yapmak isterse bi' tarafımı çiziktirmek istiyorum kendisine.
maaşını alacağı günü kendi maaşımı alacakmışım gibi beklediğim yazardır. hatta maaşını gidip birlikte çekip sonra da gidip bir tane en güzelinden çiziktirme makinası alıcaz, sözü var bana. yepisyeni makinasının siftahını sol bileğimin iç kısmında açacak, valla söz verdi. ben gerisine karışmam. gerçi isim yazmam diyor ama bakalım ikna edebilirsem çok da süper olacak.
yazarın yazara sorusu: hocam bilek dedik, bilek içi dedik de çok acır mı ki orası ya, korkuyorum sanırım
*
katılımcı olduğu zirvem(iz)de misafir olmasından ötürü tavlada yenildiğim yazardır kendileri. hiç de öyle sessiz sakin efendi bi adam değil. minnacık bişey zaten. zirvede varlığıyla yokluğu birdi. kadınlarda 1.70 üzeri boy kompleksinin nedeni böylelikle anlaşıldı.
*
başta ac dc konserine beraber gidelim teklifi yaptığım, fakat ağır metal bulundurması sebebi ile havaalanı içerisine sokmakta zorlanacağımızı düşündüğümden akabinde kıvırdığım yazardır. mutualist alkol kullanımında oldukça yol alma fikrine sahip olduğum da insandır kendisi.
sözlüğe aynı ruh hali içinde üye olduğumuzu fark ettiğim ve
birinin dilini 12mm deldiğini anlatarak beni hayretler içinde bırakan yazar.
(bkz:
kulaklarını deldirmekten korkan insan)
(edit: kendi dilindeki de 6 mm imiş.)
"yeni cici makinasını alsa da sağ kolumu bilekten dirseğe kameranın diyagramlarıyla döşese" dediğim yazardır.
olum bak sabırla bekliyorum, sabırsızlanmaya başladım, dellenip kendim çiziktircem en sonunda asker usulü
*
billboard'a çevir beni, tırmala beni çiziktir beni lan!
*
satıcı insandır.
haftalardır zirveye gelme planları yaptık, son anda sattı bizi.
dişe diş kana kan intikam intikam..
ben de onu satacağım... ne bakımdan olursa artık
*(artı1, 05.04.2009 22:02)
dilimi delmeye fena halde takmış arı.
korkuyom olm, yapma böyle. rüyalarıma giriyosun bazen elinde bronül le
*
bi de telefon sapıkları var, sekreterlik yapıyoruz ona.
*
hiçbir bokla alakası olmayan içinde birikmiş sikindirik duyguların patlamasıyla, eskiden ve yeni gelen olayların pişmanlığını, keşkelerini kafasından atamayan, sabahdan beri iyice mal olmuş ota boka ağlar moda gelmiş, fün geceden berde kesici aletleri pek bir ilgiyle izler hale gelmiş ruh hastası orospu çocuğudur. bir dönem ortalarda olmayacaktır. sözlük hesabını bir hafta süre ile kitleyecektir. zirve ile ilgili herşey için nymphadora kişisine ulaşabileceğinizi söyler ardınran siktir olup gider. ebesinin amına kadar da yolu vardır. pazar günü zirvede görüşmek üzere efendim.
"madem yeri geldiğinde saatlerce dinlediğim insanlar benim iyi değilim dediğimde abi gereksiz bunalım yapma geçer diye siktir edip atıyor, madem daha önce her şeyi paylaştığım son intihar girişimimde hastanede uyanıp başımda gördüğüm manevi kardeşim bana - ooo bunalım yapmışız hayırlı olsun. diye dalga geçiyor. madem okadar sorununa koştuğum annem bile gerginim yaa beni germe rahatla biraz diyor. madem sürekli sui şunu istiyorum bunu istiyorum diyen ve her işimi bırakıp koştuğum insanlar şimdi abi bir dakika kızla konuşuyorum döncem sana diyor. madem ciddi anlamda hayatımda bir yer verdiğim ve zor zamanlarında ilk bana koşan insanlar şimdi hiçbir boku önemsemeden davranıyor. ozaman bir daha hayatıma arkadaşi dost, sevgili , aile farketmez herhangi bir insan gözümün önünde kıvranarak ölse bile cebindeki ilacı vereni dünyadaki 7 milyar insan siksin" demiş.
"ister ailen, ister sevgilin, ister arkadaşın farketmez her insan ona verdiğin sevgi ve güven kadar sana kazık atar o nedenle sevgini hayvanlara ver" sözünü tekrar hayatına sokmuş," ben kimseye kazık atmadığım için kendime insan demiyorum ben karus doğdum karus ölücem" demekte olan ve 1 hafta kafa izni alıp bir de zirveyi sadece bana yıkan yazardır.
konuştukça açılan, tanıdıkça sevilen biri.
o kadar piercingi kim görse korkar. herif kulak kıkırdağını beş yerinden deldirmiş yahu.
bir de "sen de kaşını deldir. yakışır sana!" diyor.
yok, muamazakarız biz.
çok uzun zamandan beridir tanıdığım ama çok az görüştüğüm güzel insan.
(bkz:
my dying bride)
(bkz:
piercing)
(bkz:
tattoo)
kadıköyde bira ayrı güzeldir zirvesinde veda baabında ''biz gidiyoruz'' diyen bünyeye ''siktirin gidin'' diyebilen insan.
hayır bir de insan diyorlar böylesine, anlayamıyorum
*
"kötüyüm" dendiği anda saatin 05 suları olmasına aldırış etmeden çıkıp gelebilen mükemmel ötesi bir dosttur. dosttur işte, dost...
uzun bir aradan sonra sözlüğe yeniden dönmüş yazar. ha bir de kendi nickaltına her yazılanı beğenmeme gibi bir durumu var ki insanda kafa göz dalma isteği uyandırıyor. saçlarına gurban
*
sözlüğe yeniden dönmüş bir tanecik
dostum.