|
|
- 4. nesil taze yazar, hoşgelmiş.
@1284544 no'lu giride tartışma yaratabilecek cinsten ilginç ama kayda değer bir de tespiti var.
- kanımca sözlükteki en güzel nickli yazardır.
- @1344690 no'lu girisiyle gözlerimin dolmasına neden olan yazar. hoşgelmiş.
- @1495564 nolu girisini okuyunca beni benden alan, sonsuz saygı duyduran. su gibi biri..
- kendisiyle bundan 20 yıl önce tanışmış olmayı dilerdim doğrusu. a'yı b'yi ondan öğrenirdik çok güzel olurdu.
- doğru ve dürüst girilerini okurken keyiflendiğim iyi bir yazardı kendisi...............artık kankam.
- bir girimde imla hatası yaptığımı bana güzel bir dille anlatan, kibar mı kibar bir yazar.
severim böylelerini.
- mesaj atmadan önce izin almanız gereken kişilik.
mesela şöyle bir diyalog geçebilir aranızda:
a- şu numaralı girinizde yazdığınız şeylere katılmadığımı bildirmek isterim de. ben sizin gibi düşünmüyorum malesef.
sugibiazizol-ne münasebetle benim özel mesaj kutuma(bu kısımda kendini siberalemde sanıyor kendisi) mesaj atacak cesareti buluyorsun bakim kırarım boynuzunu. benim fikrim doğrudur sen benim fikirlerim hakkında bana cevap bile yazamazsın
yada
a- şu numaralı girinizde imla hatası yapmışsınız da bakarsanız sevinirim?
sugibiazizol- ne diyorsun yav sen? sen izin aldın mı bana mesaj atmadan önce? sen benim kim olduğumu biliyormusun ben sözlüğün imla bekçisiyim hiç kendim hata yaparmıyım. bir daha sakın bana mesaj atmayınız.
a- peki
- üslubu ve hitabeti saygı çerçevesini aşanlara cevap vermeye enerjisi olmayan kişi.
mesajlar sugibiazizol -> minik kus: tarzınız ve üslubunuz size cevap vermemi engelliyor maalesef. zira anlama çıtanızın oldukça aşağılarda gezindiği seçtiğiniz kelimelerden anlaşılıyor. bana bir daha yazmayınız lütfen. dikkate almayacağım.
(01.03.2008 19:48:45)
-minik kus- izin alarakmi mesaj atiliyor abuzettin. sen kimden izin alarak bana cevap veriyorsun?
(01.03.2008 18:45:04)
sugibiazizol -> minik kus: kimden izin alarak özelime mesaj attınız siz?
(01.03.2008 16:54:38)
-minik kus- (@2244565) kendi adina konus. herkesin anasi senin gibi degil.
aşağıdan yukarıya okunması rica olunur.
- öncelikle belirtmeliyim ki öyle başkalarının kendisiyle alakalı başlığına giri girme gibi bir tarzım olmamıştır. ama hiç sevmediğim bu yazarın başlığına malesef iki kere giri girmek zorunda kaldım. kaldıki özel mesajlaşmalarla halledilebilecek ufak bir konuyu sözlükte kısa bir süre de olsa dile getirmek inanın çok üzüyor beni. olayın özetini burada belirtmeden geçemeyeceğim. bu şahsın yazdığı bir girinin @2244565 hoşuma gitmemesi üzerine bundan önce onlarca kere başka yazarlara yaptığım gibi tepkimi özel mesaj yoluyla ilettim. mesajımın içeriğinde herkesin görebileceği gibi kendi adına konuşması gerektiğini herkesin anasının kendisi gibi düşünmediğini yazdım. buraya kadar hiç birşey yok bence. daha sonra bu üslubü ve hitabet kabiliyeti saygı çercevesini aşanlara cevap vermeye enerjsi olmayan itü sözlük yazarı bana "kimden izin alarak özelime mesaj atıyorsunuz" gibi ilkokul düzeyinde bir sözlük yazarı olduğunu kanıtlamak istercesine bir cevap yazması üzerine bu durumu çok komik bulduğumdan dile getirmek istedim. kendisine de "izin alarakmı mesaj atılıyor abuzettin". "sen kimden izin alarak bana cevap veriyorsun?" diyerek kinayeli bir yöntemle eleştirdim. ama görüyorum ki abla hala hatasını sürdürüyor.
velhasıl kelam tanım yapacak olursak zengin züppeler vardır ya övünür kendi parasıyla hava atar sağa sola, alt tabakadan kimselerle konuşmaz felan. aynı o işte.(minik kus, 01.03.2008 23:08 ~ 03.03.2008 08:32)
- girilen polemiklerin bile hem taraflara hem de şahit olanlara keyif vermesi; akıl, zeka, espri, ironi, kinaye, nükte içermesi gerektiğini, aksi takdirde boşa zaman kaybı olduğunu düşünen kişi.
|