belki ilginizi çeker
  1. · yaran msn diyalogları
  2. · yazar nicklerinden meslek tahminleri
  3. · yoklamadaki nicklerden şiir yazmak
  4. · alternatif statü isimleri
gündem
  1. · insanın hayatına sıçan şeyler
  2. · onur öymen
  3. · günün tek şarkılık özeti
  4. · marjinal isim meraklısı aile
  5. · banu güven
  6. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  7. · sözlük yazarlarının genel özellikleri
  8. · görünmez olmak
  9. · senekerim amira balyan

sudan gelen eşek  

1. eşek sudan gelene kadarbizim dördüncü nesil yazarımız gelmiş hoşgelmiş. güzel de bir takma isim* bulmuş kendisine. kullandığı bu ismine yapılacak espiri ve girilere göğüs gerebilecek kadar ince espirili bir insan olduğu da aşikar. ne diyelim iyi giriler.
    (beybabacan, 02.10.2007 00:52)
  2. yazara hoşgeldin der;
    yazarla bağımsız olarak; eşek sudan gelene kadar dayak yemiş olandan; geç kalması dolayısıyla, eşek sudan gelinceye kadar dayak yemesinin olası olduğunu belirtmek isterim. sonra o da hırsını başkasını eşek sudan gelinceye kadar döverek çıkartıp şiddet döngüsünün üyesi olabilir.
    eşeklerin sudan niye geç geldiği sorusunun cevabını sadece suyu sevmelerine bağlamak doğru olmayabilir.
    (ornitrin, 02.10.2007 01:02)
  3. dayak yiyene rahat bir soluk aldıracak gibi görünse de olmayan eşektir. malum deyimdeki eşeğin özelliği sudan gelmemesidir. dayak atan yorulana ya da dayak yiyen ölene kadar devam edecek bir etkinliği sonlandırmak da haddi değildir zaten. godot ile aynı çerçeve içinde incelenmesi elzemdir.
    (camel, 02.10.2007 01:08)
  4. şahin k.'nın bir filminde vardı bundan, yanılmıyorsam tabi. (yazar olanı tenzih ederim)

(bkz: denizin buz gibi sularından gelen)
    (camel, 02.10.2007 01:11 ~ 01:11)
  5. akarsuları ırmak > dere > çay > su diye sıralarsak, suya giren, karın bölgesi ve ayaklarını suya sokarak banyo yaptıran keyfine düşkün eşeğe verilen lakab. ehehe.

ayrıca nesildaş yazar, nazik insan. cemaatce severek takip ediyoruz. iyi ki varsın babs.
    (bab the kenk, 09.12.2007 01:14)
  6. kısa süreli de olsa konuşma ve kaynaşma şansı bulduğum sıcakkanlı nesildaş yazar. uzaktan uzağa izlediği bazı konuşmalara daha sonra çok güzel yorum getirmiş ve benden olumlu eleştiriler almayı başarmıştır. bazı söylediklerimi yerine getirirse çok mutlu olacağına kanaat getiriyorum. haberleşeceğim kendisiyle mutlaka.
    (butterfly, 06.01.2008 03:05)
  7. tanışma faslında tebessüm sebebi yazar

(bkz: merhaba ben sudan gelen eşek)
    (ouzbal, 06.01.2008 03:31 ~ 03:31)
  8. kafası karışırsa kendisinden çok şey beklediğim yazar.
    (khaki, 06.01.2008 04:02)
  9. ortak arkadaşımız olduğunu öğrenince lostvari bir hayat yaşarmışcasına tırstım.
    (bulsaraa, 06.01.2008 04:07)
  10. süper güzel bir hemcinsim. cidden abartmıyorum, insan bakarken çekiniyor nazar değerse diye o derece yani. öyle mütevazi öyle kendinden emin ki yaşça büyük olmama rağmen bazı anlarda ondan ders alıp sustum o derece yani.
    (jassmine, 06.01.2008 05:14)
  11. pek fazla muhabbet etme imkanı bulmuş olamasak da, derinlerindeki engin potansiyelin yüzünden kolayca okunabildiği, az konuşan ama konuştuğunda da etrafındakilere kendini dinletmeyi başaran yazar.
    (marius, 08.01.2008 09:29)
  12. sinemanın psikolojiye olan etkisini araştıran yazar. kendisine çılgın dershaneyi önerdim, benim psikolojimi acaip bozmuştu.
    (chladoceran, 03.03.2008 04:43)
  13. tatlı dilli, pekte yardımsever bir sözlük yazarı.
    (bkz: ailecek takip ediyoruz)
    (otopsiyaparkenoluyukaybettim, 18.07.2009 02:28 ~ 02:29)
  14. (bkz: biten dayak)
    (nukleerbasliklihatun, 18.07.2009 04:48)
  15. - neredeydin lan eşşoğlueşşek.
    (sorgusual, 18.07.2009 04:51)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil