kasvetli bir geceydi, ben de herkes gibi elime içecek birşeyler almış sözlükte o daldan o dala atlıyordum. birden birisi gözüme çarptı. bir girisinden etkilendim "vay bea döktürmüş", mesaj attım kendisine:
karoten-haklısın o daha kötü ya katılıyorm bas abi nerdeyse kaçır evden fln saçmalarsam kuusura bakma kafam ii:))(01.01.2006 01:51:10)
subuo -> karoten: valla daha bi kızın sevgilisini kaçırdığı görülmüş müdür bilmem de burda kaçırılması gereken kişi benim yanii..bi kahve iç sen açılırsın..(01.01.2006 01:52:56)
şaşırmıştım tabi ki, durumu toparlayıp muhabbeti ilerlettik ve gördük ki mutlu olmayı hakeden insanlara hayat bir yerden bir bokluk çıkarmasını çok seviyor*. olmadık şeyler yaptık, konuştuk ve kendisini çok sevdik. aşka tutunanlardanmış gördük. mutlu ol hep...
şu aralar acı* çektiğini ve bu da yetmiyormuş gibi bir yandan da sınav ve ders çalışma stresiyle uğraştığını düşündüğüm, güzel yazan bir 3. nesil yazar. ukte basamaklarını hızla tırmanıp maloğlan'a rakip olacak gibi geliyor. güzel yazan bu iki 3. nesil'in ukte çekişmesini izlemek* keyifli olacak gibi görünüyor.
bekleyelim görelim...
sınavlarını her gün akademik takvimden takip ettiğim, eğlenceli ve güzel girilerin yazarı, meslektaşım, okuldaşım.
kendisiynen gurur falan duyuyorum. kaboğlu'nun* notları sana feda olsun.
ve günler sonra bir edit -> "bugün bir sınav çıkışı -ki bu an da, onun kendi sınavına girmeden önceki zaman dilimine tekabül ediyo- kantin kapısında tanıştığım canım, gözel insan."
temiz bir dayagı sık sık hakeden bi yazar,
ne kadar öyle desekte sevdigimiz bi insandır,özletecek kendini,kendi istegiyle sözlüğü bıraktı neden yaptı niçin yaptı neden yaptı pek üstüne gitmedim biliyorum elbet bildigi birşey vardır,
düşüncesiz gitmez gitsede elbet birgün döner..
hoşcakal....
ismini duyduğum zaman kadıköy-beşiktaş vapurundan inip harp akademisinin önünden geçerken tıpkı du hast'ı dinlediğimde olduğu gibi sağ omuzumdan sol böbreğime inen sıcak ve yoğun kan etkisi yapan yazar(bir anlatım bozukluğu oldu gibi[o derece yani])
kendisi aslında son derece burnu havada, tempra bir yazardır. monaco düşesi olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. yok ben görmedim türkiye'de bunun gibisini(biraz abarttık galiba[o araba reklamındaki gibi okuyun])
okuyucuya not: iş bu giri 15 palavradan oluşmaktadır.
yazara not: artık seni sevmiyorum senden daha güzelini buldum, senden daha çekicisini buldum,senden daha iyisini buldum, at buldum at...
kendime not(101 dalmaçyalı çizgi filmindeki kötü kadının teybe kaydettiği gibi):senden adam olmaz
son derece sevdiğim bir zat-ı muhterem. kendisine şu bg konseri sabahı bright eyes çalarken gaza gelerek güzel bir şey yazacağımı sanmıştım. fakat olmadı işte nedendir bilmiyorum. acaba depresif hareketlerimin başkalarına bulaşmasını mı istiyorum. o da değil çünkü ben depresyona girecek adam değilim.
neyse bana bu kalbin kadar temiz textbox u ayırdığın için teşekkür ederim.
itusozluk chat in lucifer ve ben ile birlikte botlarından biri, sürekli olarak chat ortamında olan ve bizlere mütemadiyen evlerinde dönen ziyafet misali yemekleri anlatan, her hareketinden bizleri haberdar eden, ara sıra da nick altı yazın bana diye zırlayan sevilen bir yazardır kendisi.
siir yazmak isteyiverdim ama biliyorum, doğrusu şiir
umuyorum akrostiş olsun diye gollum olmam gülünç değildir
buraya bir mısra yazmak isterdim ama mümkün değil
uzatmayayım ben en iyisi daha fazla
olm ilk harflere baksana
(kendisinin 19.12.2005 tarihinde anıma kaleme aldığı şiire bir vefa borcudur.)
subuo:
geldin mi sınav?
jn:
"geldin mi sınav" ne demek abi?
subuo:
anaam
subuo:
beynimi yemişim haberim yok
subuo:
bi yandan hukuk başlangıcı finalde çıkmış soruları soruyom yarın lazım olcak sınav var
subuo:
bi yandan sana istanbula geldin mi demeye çalışıyorum
subuo:
olacaı budur
jn:
asdgasdgasdgsagdsadsagdasd
jn:
mnskym
subuo:
: ))
yeni yılını ve bayramını şimdiden kutlamak istediğim yazar kişi. zira yarın uyanır uyanmaz beynini çalışma masasına akıtacağı için görüşemeyebilirz bir daha kendisiyle.