belki ilginizi çeker
  1. · ordu evi
  2. · günün başlıklarından şiir denemeleri
gündem
  1. · google wave
  2. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  3. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  4. · disko kralı
  5. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  6. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  7. · zongul ducks
  8. · itü inşaat fakültesi kantini
  9. · boylumlama

subay kızları  

1. subayların hep güzel eşleri olduğunu göz önünde bulundurursak genetik olarak güzel olması muhtemel kızlardır.
    (16 inç fileli çorap, 30.05.2004 15:50 ~ 15:50)
  2. aşık olunması çok tehlikeli sonuçlar doğurabilecek dişi organizmalar topluluğu. zira; olası bir tayin durumu, bünyede şiddetli kalp ağrıları, göz yaşı bezlerinde aşırı yüklenmeye bağlı yıpranmalar gibi semptomlara yol açabilir.
    (dr conners, 30.05.2004 16:07)
  3. ortak özellik olarak götleri kalkık olmayan, belli bir kesimi acayip güzel olan kızlardır. ordu evi yaşamını benimsedikleri için cimri olabilirler. bu kızlar kendi içlerinde ikiye ayrılır;
    1-babasının kızı niteliğini taşıyan hiç gülmeyen, cool, havalı, sinirli sanki babası değilde kendisi askermiş izlenimini veren kızlar. bunların babası askerliği fazlasıyla benimsemiş, "vatan millet sakarya" insanlarıdır.
    2- alakasız insanlar topluluğu*. bu şahsiyetler rahat, dağınık, abuk subuk tiplerdir. bu şekilde relax oluşlarının sebebi babalarının askerlikten yani disiplinden nefret edişidir. adamcağızlar yıllarca o kadar bunalmışlardır ki çocuklarını hiç sıkmazlar.
    (sizofrenkedi, 18.10.2004 17:41)
  4. çoğu, babalarının aksine,alabildiğince rahat,hiçbirşeyi takmayan ve havalı,çok güzel kızlardır
    (jellybean, 18.10.2004 17:49)
  5. sevgili olunası kızlardır.(bkz: kendimden biliyorum) gidersiniz kız arkadaşınızla ordu evine..yersiniz içersinizhayvanlar gibi 6 lira da hesap öder çıkarsınız...şehrin en güzel yerindedi askeri gazino..mis gibidir..
    (profesore, 20.04.2009 11:41)
  6. talihli kızlardır.bu durum sayesinde, o orduevi senin bu kamp benim gezebilirler.buradan babama selam ederim. iyiki varsın.
    (balefulwhisper, 27.05.2009 22:43 ~ 22:46)
  7. yağmurlu bir gündü. şemsiyemi açmış hızlıca otoparka doğru yürüyordum. hızla yürümem dikkatimden bir şey kaybettirmemiş olacak ki kenarda yağmurun durmasını bekleyen güzel insanı fark edebilmiştim. koca caddede yalnız bekleyen tek kişiydi. beklediği yer, birini bekleyebileceğiniz özel yerlerden biri olmaktan çok uzak bir yerdi. biraz bundan cesaret alarak, biraz da güzel insanların yardımseverlik duygularımı harekete geçirmesinden olacak; yanına yaklaştım. biraz da üşümüş gibiydi. ona arabamın hemen yakındaki otoparkta olduğunu, isterse kendisini gideceği yere bırakabileceğimi söyledim. alışık olmadığım şekilde reddedilmeyi beklerken, "peki." cevabıyla birden kendime geldim. yolculuk esnasında çok şeyler öğrendim kendisiyle ilgili, dışa dönük biri olduğu belliydi. kendisinden öğrendiklerim subay kızları şöyledir böyledir diye ahkam kesmek için öğrendiğim şeyler değildi. zira kendisi de bir subay kızı da değil bir teğmendi. özetle subay kızları aslında senin benim gibi insanlardır, askeri lojman, orduevi, askeri kamplar gibi ortamlarda yaşamaları belki sivil hayata uyum sağlamış birisi için farklı olabilir, nerede yaşarsa yaşasın subay kızları da insandır, tıpkı o yağmurlu günde tanıştığımız güzel teğmen gibi.
    (burakys, 05.07.2009 13:30)
  8. sabitseniz aşık olunmaması gereken kızlardır gidince arkasından kalırsınız öyle. portatiftirler çünkü 3 yıl başka yerde 5 yıl başka yerde..*

"bi bakmışsın ben yokmuşum.."
    (chericheri, 05.07.2009 13:38)
  9. mühendis, doktor, işçi,çöpçü... kızlarından hiç bir farkı olmayan güruh.
    (small, 05.07.2009 14:30)
  10. kendi gözlemlerime dayanan istatistiki bir gerçektir ki, genellikle babaları gibi adamlarla evlenmek istemezler.

(bkz: kaynak kıçım)
    (skuba, 05.07.2009 14:35)
  11. kendi gözlemlerime dayanarak söyleyebilirim ki çoğunda elektra kompleksi vardır.

üniversiteyi bırakıp harp okuluna falan mı girmem gerek anlayamadım ben bu tür kızların olaylarını...
    (topunuzu selamlarım canlarım, 06.09.2009 19:53)
  12. saçları her daim boyalı ve fönlü kızlardır, ne de olsa orduevlerinde bu işlemler komik ücretlere yapılıyor.
    (polikina, 06.09.2009 20:00)
  13. belli etmek isterse anlarsınız veya söylerler zaten, istemezse sittin sene farkedemezsiniz subay kızı olduğunu..

(bkz: sevgilimden biliyorum)

edit: imla
    (classy humanoid, 06.09.2009 20:24 ~ 21.09.2009 15:18)
  14. yıllarca askeri yurtta kalmış biri olarak söyleyebilirim ki, aralarında astsubay kızlarını kendilerinden aşağı görüp, arkadaş çevrelerinden uzak tutmaya çalışanlar azımsanmayacak kadardır. bu cins subay kızları eşlerinin mutlaka subay olmasını isterler. sırf bu yüzden orduevlerinin subayların çok takıldığı bar kısmından çıkmayanları da biliyorum. bunun yanında bu tür kendini beğenmişlikleri olmayan, hiyerarşinin sadece babalarımız arasında olduğunun farkında olanlar da vardır.
    (ayşen gruda, 06.09.2009 20:45)
  15. ben aşkı yüz metreden tanırım diyen candan erçetin'e inat, genelde 1 km öteden tanıyabileceğiniz kızlardır...
    (stocky2001, 06.09.2009 21:12)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil