belki ilginizi çeker
  1. · elektrokimya
  2. · subaquatiq
gündem
  1. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  2. · the twilight saga new moon
  3. · yaran diyaloglar
  4. · yeşim salkım
  5. · annelerin yakışıklı anlayışı
  6. · her yerinden öpüyorum rüştü
  7. · ibrahim üzülmez
  8. · bu kadar avans yeter
  9. · israil

subaquatic*  

1. insan ruhunda hakimiyet kurma çabası olmayan, sessiz bir üçüncü nesil yazar.
    (subaquatic, 30.07.2006 00:53)
  2. askeri konulardaki yetkinliğini girilerinde ispatlamış olan yazar.
    (panait ıstrati, 13.01.2007 01:54)
  3. silence is busy'nin değişmez dinleyicilerinden biri o.
    "bu mudur söyleyeceğim?
    elbette değil." diyebilseydim keşke lakin onu tanımıyorum.
    ama tanımadığım halde nezaketi ile farklı olduğunu gösterdi, hissettirdi, ne iyi etti...

teşekkürler ona, tüm yaprak dökümlerine rağmen..
    (dirtypain, 19.05.2007 04:38)
  4. scuba yaptığına kanaat getirdiğim yazardır kendileri.
    (pudding, 12.07.2007 02:27)
  5. gelir de yurdunu görür diye beklerken fransa'lara tatile gidecek olan insan..
    "insaf" diyorum.. "yanıyorum istanbul'da" diyorum anlamıyor ısrarla, "gideceğim de gideceğim" diyor..
    (dirtypain, 05.08.2007 13:05)
  6. "ayıptır söylemesi ben bir hollanda'ya alışverişe gidip geleyim.. bir iki saate dönerim" diyen adam..
    söylediğinin ayıp olduğunu bile bile söylüyor ya çok fena..

ayrıca o da bir flickr insanı, çok pis fotoğrafçı..
    (dirtypain, 05.08.2007 17:31)
  7. (bkz: insomniac)
    (ingenerioquimica, 16.08.2007 01:44)
  8. gördüğü lüzum üzerine sözlük yazarların ismleri altına yazmış olduğu olumlu-olumsuz tüm girilerini silme ve bundan sonra hiç bir karakterin ismi altına yazmama kararı almış olan yazar kişisidir.
    görülen lüzumun sözlükte ifşa edilmesinin nedeni ise;
    a- resmi kayıtlara geçsindir,
    b- yönetim, okuyanlar ve yazanlar, subaquatic karakterinin başka kaygılar duyarak böyle bir işe giriştiğini düşünmesindir.

on sekiz yaşında bebiciklerin, otuzlu yaşlarında ağabeylerin, ablaların bulunduğu, binbir meslek grubundan binbir farklı karakterin filhakika herşeyin ve herkesin bir araya geldiği ve öğrenmek, öğretmek, bilgiyi paylaşmak, geyik yapmak, güzel kızlara takılmak, 30 yaşında zengin yakışıklı iyi sevişen erkek bulmak, gotik hatun kaldırmak amacıyla kendisine dost edindiği, saatlerini, günlerini emeğini harcadığı ortamın ve yarattığı sanal karakterlerin kimi zaman virajları alamayıp şahsi boyutta tartışmalara, polemiklere girmesi, kutuplaşmalar yaratılması konuya uzak olan fakat bir şekilde yazılarından yada fikirlerinden etkilendikleri, beğendikleri, beğenmedikleri noktaları eleştirmek, övmek, yermek yada başka yazar kişilerine ayar vermek için yazmış olduğu yazıların saatli bomba gibi orta kaldığı ve/veya yazarı rahatsız ettiği, üzdüğü görülmektedir. tamamen buraya ait fikirler üzerine kurgulanmış bir mantığın sorgulanmasının gerçek yaşantılarımıza yansımasnın pek de doğru olmadığı görüşü ile, ılım, itidal, akıl ve adalet'in hepimizin her durumda yol göstericisi olmasını bekleyen, dileyen, arzulayan * subaquatic kodlu derinlerden geldiği imajını yaratan -belki denizden bile korkan kişinin- akil kişilere doğru poyraz rüzgarlarının gücünü de arkasına alarak seslenişidir.
    bu seslenişi yapan yazar herhangi bir durumdan vazife çıkarma, olaya atlama vesaire peşinde olan değil sadece giriştiği eylemi açıklamaya çalışan ancak lafı uzattıkça uzatan insan evladıdır.
    kısanın kısası gibi uzunun daha uzunu da tehlikelidir.
    (bkz: tripod) feat. palanthaser.
    (bkz: anlaşılamayan konuşma)
    (subaquatic, 29.08.2007 00:24 ~ 31.08.2007 01:03)
  9. (bkz: erol taş)
    (dirtypain, 31.08.2007 00:03)
  10. benimle konuşurken hep "gizemli" bir havaya bürünüyor. birkaç kelam ettim kendisiyle, hep kaçamak cevaplar, yanıtlar... ajan olmasından şüphelenmiyor değilim.*

ek: baktım şimdi, mesaj atmış. "deşifre oldum, kaçıyorum buralardan" diyor.*
    (strateji, 02.09.2007 02:34 ~ 02:48)
  11. nerede olduğu bilinmeyen yazar. zamanlardır ses çıkmıyor kendisinden, hiçbir biçimde ulaşılamıyor.. insanın içi içini yiyor hani.. bir gelse de sözlüğüne, merakları giderip gitse yine.. tamam kahve falan da içmeyeceğim, söz..
    (dirtypain, 08.11.2007 22:12)
  12. (subaquatic, 27.11.2007 00:56)
  13. (bkz: nihayet)
    (dirtypain, 27.11.2007 01:10)
  14. bir şehrin özlediğidir.

(bkz: kopya çekmek serbest mi)
    (dirtypain, 10.12.2007 02:39)
  15. ölmüş ve tarih sahnesinden çekilmiştir.
    ruhu dinlenmektedir. uzakta ve derinde.

arz ederim
    (subaquatic, 11.07.2008 00:46)
  16. ölümü idrak etmiş, son görevlerini yerine getirmiş ve tüm bunlar olurken hayata bakışını değiştirmiş kişidir. çok sorgulamıştır. herşeyi.
    (subaquatic, 13.01.2009 03:33)
  17. sözlükte dolaştıkça el kol akla gelendir.
    nerededir der, düşünür dalar insan.
    güzel adamdır subaquatic. biraz karabataktır yalnız.
    fakat bilinir içten içe güzellikler peşinde olduğu, bir yerlerde...
    (dirtypain, 29.01.2009 01:05)
  18. henüz ölmemiştir.
    (subaquatic, 05.07.2009 05:42)
  19. sadece anılandır artık.
    zaman, mekan daha fazlasına izin vermemekte ısrarlıdır zamanlar ve mekanlardır.
    (dirtypain, 19.09.2009 13:28)
  20. gelse de gitsek ya'lı her cümleye bir özne de odur.
    (dirtypain, 16.11.2009 03:20)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil