sub zero   

adana çık aradan

1. türkçe karşılığı "sıfırın altında" olan bu vatandaşımızı halkımız mortal kombat'tan tanımaktadır.son derece karizmatik olan asabi kahramanımız , "finish him" sahnesine kadar "cool" oluşu ile çizdirmemeye çalışsada , skorpionun "bana soğuk vız gelir tırıs gider arkadaş , al sana ateş bak çok ateşliyim , memcüklerini bilem ısıtırım" deyip ortalığı cehennem ateşi ile doldurması sonucu kuul arkadaşımızın karizması falan kalmaz , haliyle yanar gider kül olur , buharlaşır su olur.sub zero bu sebeblen "gülme komşuna gelir başına" atasözünün sanal alemdeki akıllanmaz öznesidir.
    (skuba, 24.04.2004 09:37 ~ 09:38)

2. scorpiona düşman bi klandan gelmektedir.ayrıyeten onu yenip ruhunuda eşşek cennetine göndermiştir.buz atakları keskin,animalitysi ayımsıdır.
    (anarko, 19.04.2005 13:26)
  3. mortal kombat'ın mavi nincası. kıvıl kıvıl buz atardı eskiden hala öle mi acaba?
    (wary, 02.06.2005 03:39)
  4. yakın bir zamanda öğrendim ve açıklama gereği duydum.mortal kombat 1 den itibaren aslında gördüğümüz şey asıl sub zero nun kardeşiymiş.mortal kombat 1 den önce quan chi scorpionu kiralayarak sub zeroyu öldürtmüş ve kardeşi de daha sonra scorpiondan intikamını almıştır.sub zero bir soydur.daha sonra bu scorpionun eşşek cennetine gönderdiği sub zero , karşımıza noob saibot olarak çıkmıştır.görüldüğü gibi yalan rüzgarımsı bir havası var mortal kombatın.neyse ki karşımıza viktır , krikıt , eşli ve ketrin gibi isimler gelmiyor.
    (zaknafein, 29.05.2006 23:59)
  5. fatality'si klasik dondurma hareketidir. fekat ufak bir fark vardır; dondurduktan sonra çektiği upper-cut sonucu rakip buzdan parçalarına ayrışır.
    sözlü sınavlarda kendimi öyle hissederim hep..
    (gxix, 25.02.2007 16:05)