suavi karaibrahimgil 

adana çık aradan

1. bir dönemimize "adınız soyadınız, telefon numaranız, biz sizi ararız" temalı kanamalı bir eseriyle damgasını vuran fantastik sanatçı. fantazi dünyasına katkısı kızıyla devam etti. (bkz: nil karaibrahimgil)
    (wondrous, 05.06.2005 02:40)

2. modern folk üçlüsünün kurucularındandır.
    (organmafyasi, 05.06.2005 15:26)
  3. daha çok 1990'ların başında çıkardığı "müzikomani" albümüyle ve bu albümde ki "biz sizi ararız", "sapanca" şarkılarıyla tanınan müzisyen...

nil karaibrahimgil'in babasıdır...

ayrıca modern folk üçlüsü'nün bir elemanı değildir... modern folk üçlüsü'nün elemanı kardeşi selami karaibrahimgil'dir...
    (van den budenmayer, 26.04.2007 13:44 ~ 13:45)
  4. selçuk üniversitesi bahar şenliklerinde kızının sahnesine çıkıp iki şarkı söyleyen ellibin kişiye aynı anda bitsede gitsek dedirtten insan evladı.
    (westowl, 08.05.2007 00:29)
  5. kobra kobra sana soruyorum dobra dobra...diye bir şarkısı vardır.akıllara ziyan bir adamdır.görüldüğü yerde kaçılmalı,hiçbir şekilde bulaşılmamalıdır.tecrübeyle sabittir.ben yaptım bir hata bari başkaları yanmasın..
    (yıldızlar da isterim, 08.05.2007 11:06)
  6. eskiden dilenci gibi giyinip çıktığı bir klibi olan ve benim bu klibi görüp haline çok üzüldüğüm adam,e tabi çocukluk zamanları safmışım!
    çocukluğuma dair bir anı olan "biz sizi ararız" adlı şarkının sahibi olduğunu an itibariyle öğrendiğim insan!biraz hayal kırıklığı oldu tabi o hüzünlü klibin aklımda ettiği yerin yanında artık bunun olacak olması!
    (sereia, 08.05.2007 11:21)
  7. sonunda gitar çalan robotu icat etmiş, hatta düğmesine basmak suretiyle çalmaya başlamasını da sağlamıştır. bu mudur?
    (tembel, 10.07.2007 14:02)