görseller
suat sunasuat suna

belki ilginizi çeker
  1. · alexander rybak
  2. · olelli
  3. · o lelli
  4. · ansızın çekip gitmek
  5. · sen
  6. · birbirine benzeyen ünlüler
  7. · soyadı ile alakası olmayan ünlüler
  8. · helter skelter
  9. · gel
  10. · ansızın çektin gittin
gündem
  1. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  2. · erkekte ses tonu
  3. · üniversiteyi ingilizce okumayı marifet sanmak
  4. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  5. · kemal kılıçdaroğlu
  6. · dinde zorlama yoktur
  7. · disko kralı
  8. · kopenhag
  9. · kilo vermek

suat suna  

1. keman çalan ve güzel müzik yapan şarkıcı kişilik. müzik kanlarında akıyor olmalı ki kardeşi de beyaz show'da çalan orkestrada yer alıyor
    (agust bocuu muittin, 05.08.2004 23:35)
  2. gözlere takmış, gözlere takmama sebep olan, bestelerini dinledikçe aşık olma ihtiyacı duyduğum sanatcı.
    (serguzest, 28.09.2005 23:18)
  3. 26 mayıs 1975 istanbul doğumlu . saint benoit fransız koleji´ni bitirdi. daha sonra i.ü konservatuarı keman bölümü´nden mezun olan şarkıcı profesyonel müzik yaşamına 1993 yılında başladı.
    1993´de pop show yarışmasında 1, 2 ve 4.´lükleri, 1992´de beyaz güvercin şarkı yarışmasında 2´ncilik ödülü, 1993´de istanbul 4´ncülük ödülleri ile milliyet gazetesi´nin liselerarası müzik yarışmalarında çok sayıda birincilikleri var..
    şimdiye kadar sözü ve müziği kendisine ait olan 75 şarkısı bulunuyor. bu şarkılardan bazıları asya, yildiz tilbe, fatih erkoç, hülya avsar, aşkın nur yengibaşta olmak üzere bir çok sanatçı tarafından seslendirildi. sanatçının albümleri ;

(bkz: ansızın çektin gittin)
    (bkz: sözüne kanmam)
    (bkz: hasret fenerleri)
    (bkz: rüyam ve sen)
    (bkz: yapamam sensiz)
    (bkz: yolun açık olsun)
    (bkz: sana haksızlık ettim)
    (bkz: su damlası)
    (bkz: leyla)
    (kurabiye, 13.11.2005 16:28 ~ 16:29)
  4. (bkz: melike öcalan)
    (bkz: melike suna)
    (darkenfact, 11.06.2006 23:43)
  5. olelli olelli diye söylediği şarkı yüzünden öldürülmesi vacip olan sanatçı.
    (venom, 23.09.2006 21:57 ~ 21:58)
  6. (bkz: son bir defa)
    (theladyofshalott, 19.06.2008 21:21)
  7. (bkz: evi terkettim bugün)
    (cnutre, 24.06.2008 22:53)
  8. jpegleri koydum yanyana, bir şu alexander rybak'a bir buna bakıyorum son beş dakikadır. çok yazık etmişiz bu adama. hani yarın öbür gün çıksa, "ulan madem böyleydi bana neden yazık ettiniz ha?" diye sitem etse ulusça utanmamız, şapkamızı önümüze koyup düşünmemiz gerekir. suat'a rama kızıyla sansasyonel evlilik yaptırıyoruz, iskender'i çıtır çıtır yiyoruz. çok ayıp ediyoruz.
    (vandal mimar, 17.05.2009 01:02)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil