26 mayıs 1975 istanbul doğumlu . saint benoit fransız koleji´ni bitirdi. daha sonra i.ü konservatuarı keman bölümü´nden mezun olan şarkıcı profesyonel müzik yaşamına 1993 yılında başladı.
1993´de pop show yarışmasında 1, 2 ve 4.´lükleri, 1992´de beyaz güvercin şarkı yarışmasında 2´ncilik ödülü, 1993´de istanbul 4´ncülük ödülleri ile milliyet gazetesi´nin liselerarası müzik yarışmalarında çok sayıda birincilikleri var..
şimdiye kadar sözü ve müziği kendisine ait olan 75 şarkısı bulunuyor. bu şarkılardan bazıları asya, yildiz tilbe, fatih erkoç, hülya avsar, aşkın nur yengibaşta olmak üzere bir çok sanatçı tarafından seslendirildi. sanatçının albümleri ;
jpegleri koydum yanyana, bir şu alexander rybak'a bir buna bakıyorum son beş dakikadır. çok yazık etmişiz bu adama. hani yarın öbür gün çıksa, "ulan madem böyleydi bana neden yazık ettiniz ha?" diye sitem etse ulusça utanmamız, şapkamızı önümüze koyup düşünmemiz gerekir. suat'a rama kızıyla sansasyonel evlilik yaptırıyoruz, iskender'i çıtır çıtır yiyoruz. çok ayıp ediyoruz.