belki ilginizi çeker
  1. · yağ soğutmalı bilgisayar
gündem
  1. · disko kralı
  2. · darwin i bitiren balık
  3. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  4. · zongul ducks
  5. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  6. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  7. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  8. · 22 temmuz 2004
  9. · bana aids maids işlemez diyen yurdum insanı

su soğutmalı bilgisayar  

1. en yakın zamanda yapılmasını beklediğim, elektrikten tasarruf eden bilgisayar. bu tasarruf neye mi yarar? her işe. mesela akvaryum yapabilirsiniz, derece ekleyerek ve program açıp, kapatıp, c'de 1000000'a kadar olan asal sayıları tekrar tekrar buldurarak suyun sıcaklığını kontrol ederek tropik akvaryum yapabilirsiniz.

yalnız kısa devre yapabilir.
    (bkz: dünyanın en yüzeysel insanı)

edit: yapılmış lan meğersem...
    (transistör kazancı, 03.01.2008 03:16 ~ 12:34)
  2. isteyenler için şöyle bir şey vardır
    http://www.hepsiburada.com/...
    (kemosentez, 03.01.2008 04:59)
  3. (gozlemci, 03.01.2008 12:10)
  4. bilgisayar sistemlerinde soğutma konusunda önde gelen firmaların bir kaç yıldır ürettiği bileşenlerin 100 150 dolar üzerinde bulunan versiyonlarının çıt çıkarmaması dolayısıyla cüzdanı geniş olanların bu sebeple tercih edebilecekleri bilgisayarlar.ancak ucuz versiyonları fanlı sistemlerden daha fazla ses çıkarıyor , buzdolabı gibi diyeyim.
    (zaknafein, 03.01.2008 12:17)
  5. ithalatçısını ve distribütörünü tanıdığım kasa çeşididir.

ilk başta, elemana çok takıldım, şimdi de o benimle kafa yapıyor, olur mu lem böle şey die düşünürken, 3-5 bayisiyle de tanışınca inandım.

güzel bir iş.
    (just call me daydreamer, 03.01.2008 12:36)
  6. (thedewil, 03.01.2008 12:40)
  7. hitler'in bilgisayar mühendislerinin sibirya soğuklarında donup çatlayan bilgisayarları yüzünden terkettikleri bilgisayarlardır. hava soğutmalı sisteme geçilmiş rahat edilmiştir. tabii şimdi imkanlar geniş. antifriz falan feşmekan.
    (hector, 03.01.2008 13:06)
  8. (recai pengül, 03.01.2008 13:17)
  9. benim gibi "ilk bilgisayar çağı"ndan kalma bilgisayara sahip olanlar için ütopik olmaktan öteye gidemeyen bilgisayardır. özlemle bakılır. pek sevgili bilgisayarımda kasa fanı bile bulunmamakta, ramlar ve ekran kartı da götten yelleme ile soğumaktadır. fana sahip olma lüksüne sahip olan tek parça, işlemcidir, o da "e yani"dir. en verimli soğutmayı yaz aylarında, kasanın kapaklarını çıkarıp evdeki tüm camları açarak sağlamaktayım. tavsiye ederim.

(bkz: sözlük bana bilgisayar al lan allahsız)
    (sageeth, 03.01.2008 13:29)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil