hukuk okumaktaymış, bugün de sınavı varmış, ben de hukuk çok zor filan deyince intihara sürüklemişim bir anda, aman diyorum yapma etme bu cahile uyma sakın.*
dün gece beni hayretler içerisinde bırakmış yazardır. anladım ki sözlük facebook'un işlevini ziyadesiyle yerine getirip bana ilkokul arkadaşımı bulabiliyormuş. şahsıma gece gelen ''sen x misin?'' sorusuyla , giri analizi ile tanıdık tahmini yoluna gittim lakin hiç aklıma gelmezdi, ilkokul birinci sınıfta mersin, tarsus'a dönen arkadaşımı bulabileceğim.
o gün kulaklarını çınlatmıştık annemle, söylemeyi unuttum kendisine. annemin günü olmasından dolayı fellah köftesi yapmıştı. üstelik mesajını yollamadan önce sözlüğe de yazmıştım(bkz: @3055027). bu yemeği su kusu'nun annesi çok iyi yapardı, ilk defa onun yaptığı zaman yemiştim diye anneme söylemiştim, öyle konu açılmıştı. neyse hoşgelmiş , iyi ki gelmiş çociklik arkadaşım.
dün kendisiyle tanışma şerefine erişmiş olduğum yazar. 4 saat yürüyüşte bulunmuşum etmişim, bir de bunun üzerine akşam trafiğini bahane ederek yanımıza kıvırcığıyla beraber geç gelmiş şebnem. feci şebnem ferah havası sezdim ben bunda (!) bir de her çalan şarkıyı ona armağan ettiğim için kendisini şanslı sayması gerek bence. demlediğim çayın adının ecevit çayı olduğunu bilmiyordum, bana bunu öğrettiği için sağ olsun var olsun. çok eğlendik yahu, eğlenceli bir şey kendileri. güzel de içiyor... kırılan bardağımın içindeki sıvıya acımayarak bana bir şey ikram etmemesi gözümden de kaçmadı. bana yemek tarifi yazdığı peçete kağıdını hatıra kutuma koyup saklayacağım. mesleklerimizi elimize alınca da ( para para para ) bir dünya turu yapalım diyorum he, ne dersin aybalam. küba senin, arjantin benim olsun. bol bol selam ederim. bir dahaki buluşmada kıvırcığının elinde gitarı görmeyi istemekle birlikte, buna ses tellerinin de iştirak etmesini dilerim.