|
|
- itü sözlük'ü nisan 2008'de e mail ile öğrenmiş ve ancak bugün kaydını yaptırma fırsatı bulmuş kişi.
edit:
"gezgin/seyyah"
- başlık açma konusunda recai pengül ile yarışabilecek yazar.
çetele tutup şampiyonu belirleyeceğim.
(bkz: @2469459)
- kesinlikle takip edilesi yazarlardan...
- girilerinden takip ettiğim kadarıyla; kültürlü, okumayı seven, hayatı doya doya yaşamaktan yana olan ve de yaşayan, ifadeleri güçlü, kendisi zarif bir insandır stylebrisbane.
tam gaz yola devam...
- ben bu adamı çok sevdim heri.
- insana kendini özel hissetmesini sağlayan nadir yazarlardandır..kutlarım
- dilbilimci olmalıymış.*
edit: yüzücüymüş aynı zamanda. sabahın köründe kalkıp yüzüyor enerji ye bakın... tebrix valla.
- çok başarılı değerlendirmeler yapan yazar.
(bkz: @2535637)
- güzel güzel şeyleri, eğlenceli şekilde yazıyor, seviyorum. görseller aparatını "aa wondrous söslüe komik resim ekleme yeri yapmış neşrin" şeklinde algılıyor sanırım, sevmiyorum.
ek: muhtemelen sözlükte eskiden "enbuyukgucbilgidir" diye yazıyordu. o değilse bile en az onun kadar karizmatik, yetenekli, çok sesli, n parmağında n marifet, ingiliz, pilot, yüzücü, seyahat etmeyi seven vs. gerçi eskiden amerikancıydı, new york city der, başka da bir şey demezdi. şimdi ingiltere'ye geçmiş. çokşrin. ilgi ile takip ediyorum kendisini.(azureel, 20.08.2008 21:31 ~ 11.09.2008 00:55)
- kadın orgazmıyla pek bir alakalı yazardır. o başlığın girilerinin yarısını bu şahıs girmiş.
(jadore, 07.09.2008 20:36 ~ 20:41)
- çok araştırıp bilgi sahibi olduğu için olaylara farklı yönlerden bakabiliyor,bir olayda odaklanılan sıradan konular yerine başka yönlerine odaklanıyor.ne güzel
- bilgili olduğu ortada olan,ayrıca sözlük kullanmayı bana öğreten yazar.
|